עבור לתוכן

NBA 2K11 - דיון רשמי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לי זה נשמע כאילו כרטיס המסך שלך מתחמם יותר מדי. תבדוק טמפרטורות ושהקירור שלו עדין בחיים.

• תגובות 176
  • צפיות 54.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לי זה נשמע כאילו כרטיס המסך שלך מתחמם יותר מדי. תבדוק טמפרטורות ושהקירור שלו עדין בחיים.

נשמע טוב .

(איך עושים את זה...?)

פורסם
  • מחבר

תוריד gpu-z

(אני מניח שתוכל למצוא אותה ממש מהר בגוגל)

תבדוק טמפרטורות.

אמור להיות משהו באזור ה50-60 מעלות גג מקרה גרוע.

תפעיל משחק ואיך שמתחיל להתקע צא עם ALT-TAB ותבדוק שוב מה המצב.

פורסם

הגיוני שיש לי GPU TEMP. של 106 מעלות C ...... ?

פורסם

טוב, אז אכן זו הבעייה , ואחרי חצי שעה של צינון המחשב וניקוי אבק , המשחק עולה ועובד סבבה (85 אחוז באמצע המשחק זה סביר?). תודה רבה לכל העוזרים על העזרה היעילה.

פורסם

ח'ברה מופיע לפעמים לי השחקן את האות G (משחק בלג'נד) מה זה אומר ואיך אני מפעיל את זה??

פורסם

G מסמל שהשחקן שלך צריך מנוחה, זה קיצור שמו של משקה האנרגיה GATORADE.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אכן זו הבעייה , ואחרי חצי שעה של צינון המחשב וניקוי אבק , המשחק עולה ועובד סבבה (85 אחוז באמצע המשחק זה סביר?). תודה רבה לכל העוזרים על העזרה היעילה.

אפשר יותר כמובן אבל נדמה לי שיצריך השקעה כספית לא משתלמת, תשמור על המחשב נקי :xyxthumbs:

פורסם

התחלתי לשחק , בהחלט עושה רושם טוב. שתי שאלות :

1. SPIN למקלדת , מישהו ?

2. אני טובע בכל הקטע של התרגילים. מישהו מוכן להסביר לי איך אני עושה PICK N ROLL פשוט עם הגבוה שלי?

פורסם

משחק מצויין, אהבתי מאוד.

אבל מישהו יכול להסביר לי איך חודרים טוב לסל עם כל מיני כידרורים וסיבסובים של שחקנים? ואיך עושים תרגילים? ואיך עושים תרגילים בהתקפה כמו פיק אנד רול ואיך קובעים מי ישמור על מי בהגנה? ואם אפשר תגידו לי את השם של המקש ולא על מה ללחוץ כי עשיתי שינוי מקשים. ואני משחק במקלדת

פורסם

מישהו יודע איך אני רואה שוב את הסרטון פתיחה של המשחק שאחריו מתחיל משחק של הבולס נגד הלייקרס?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, כל המהלכים של המשחק אפשר למצוא ולהתאמן באימונים השונים.

SPIN למקלדת לא אפשרי נדמה לי. כמו כן יש באג שאם ה VSYNC כבוי, לא ניתן לעשות SPIN בכלל.

בקשר לשאלה האחרונה, נדמה לי תצטרך לנסות לפתוח פרופיל חדש.

פורסם

מה הקטע עם אימונים ? הבנתי שיש כאילו "משימות" באימונים , אבל הם צריכות לעבור אוטומטי?

למשל , המשימה הראשונה היא לזוז לכל הכיוונים , אם אני עושה את זה הוא אמור להעביר אותי למשימה הבאה אוטומטית? כי זה לא ממש קורה......

פורסם

אתה עובר למצב הבא בלחיצה על החיצים שבגיימפאד. זה כתוב בתבנית השחורה שמופיעה על המסך.

פורסם
  • מחבר

gguyhh מה יהיה אנחנו נשחק אונליין?! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים