עבור לתוכן

לא מצליח לעדכBIOS

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הזיכרונות שלי בתדר 800Mhz, וככה זה מוגדר גם ב-Memory Frequency (יש שתי עמודות ובשתיהן כתוב 800).

יש מצב שזה בכלל לא קשור לזיכרונות?

• תגובות 38
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חבר'ה, אני באמת אשמח ואודה אם תוכלו לעזור לי להגדיר את ה-BIOS כמו שצריך, זה משגע אותי כבר ואני לא מצליח להבין איפה הבעיה.

הנה המפרט של המחשב שלי:

מעבד E8400

לוח אם Gigabyte P35-DS3L rev.2.0

דיסק קשיח WD 3200AAKS

זיכרונות OCZ DDR2 4096 800Mhz Gold

כרטיס מסך Sparkle GeForce 880GT 512MB

צורב LG GSA-GA20L

ספק Corsair 450VXEU 450W

פורסם

אם הזיכרון מוגדר כמו שצריך, אז קשה לי כרגע לחשוב על סיבה אחרת לבעיות האלה.

בסדר התקני האתחול יכול להיות שיש לך גם Hard Drive וגם ממש את השם של הכונן הקשיח שלך. אם זה המצב תוודא שאתה מגדיר את שם הכונן שלך כהתקן אחסון ולא סתם את Hard Drive.

כמו כן, אולי יעזור אם תגיד מה מספר השגיאה שאתה מקבל במסכים הכחולים.

אגב, אתה מצליח לבצע אתחול מדיסק אחר (כמו Linux למשל)?

ואני לא יודע אם התעסקת עם הרכיבים בתוך המארז, אבל לא יזיק לוודא שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

בסדר התקני אתחול מופיע לי LS120, זה הדבר היחיד שאני לא מזהה.

אני כבר לא מקבל מסכים כחולים, פשוט כשנגמר המד של Windows Is Loading Files הוא פשוט נכבה לגמרי ונדלק מחדש.

הנה, עכשיו לדוגמה לפני שהוא בכלל הגיע לחלק של הטעינה של ה-Windows הוא כתב BOOTMGR is corrupt.

פורסם

מהי מערכת ההפעלה המותקנת במחשב והאם היא מסוג מערכות ההפעלה שאסור לדבר עליהן בפורום?

בכל הקשור לכונן האופטי, יכול להיות שהדיסק ממנו אתה מנסה להתקין לא תקין ויכול להיות שהכונן עצמו לא תקין. כדי לנסות ולבדוק את זה, תנסה להוריד LiveCD של Linux ולראות אם אתה מצליח להעלות אותתו.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי שוב לאתר של Gigabyte וגיליתי שאין ל-F9 תמיכה במעבד שלי, E8400, אז הורדתי והתקנתי F8, והכל עבר בהצלחה, אבל הבעיה עדיין נמשכת.

הצלחתי להעלות דיסק התקנה של XP (מה שמבטל את האפשרות שה-CDROM תקול), אבל כשאני מעלה דיסק של Windows 7 הוא מעלה לי מסך שבו רשום שיש שגיאה:

File: \windows\system32\ntkrnlpa.exe

Info: Windows failed to load because the kernel is missing, or corrupt.

לאחר מכן קפצה עוד שגיאה:

File: CI.dll

Info: Windows failed to load because a rewuired file is missing, or corrupt.

וכל זה בכלל כשה-BOOT הוא לCDROM, אין מה לדבר על העלאת מערכת ההפעלה הקיימת :(

פורסם

לדעתי נדפק לך ה-MBR ולכן המערכת לא עולה.

תנסה לתקן על פי ההוראות שכאן או להשיג דיסק אחר של Windows 7 ולבצע התקנת תיקון.

בקשר לדיסק התקנה, עושה רושם שהוא לא תקין, לפחות על פי המידע שסיפקת.

פורסם
  • מחבר

ההוראות שנתת דורשות להעלות את דיסק ההתקנה של ה-Windows, מה שלא עולה לי גם ככה...

ולא הגיוני שהדיסק תקול, לפני פחות משבוע פירמטתי בעזרתו מחשב אחר והכל הלך חלק...

פורסם

אין לי כרגע פתרון אחר, לפי הנתונים האחרונים שפרסמת עושה רושם שה-Master Boot Record לא תקין ויש צורך לתקנו/לשחזרו (לא שזה מבטיח שהכל יסתדר או שלא תאבד נתונים, אבל זאת התחלה).

ניתן לעשות זאת נקודתית וניתן פשוט לבצע התקנת תיקון למערכת ההפעלה, שתי האפשרויות דורשות שימוש בדיסק של מערכת ההפעלה.

אתה אומר שהדיסק שברשותך לא עולה, אך לעומת זאת דיסק של XP כן, ולכן ניתן להניח שהבעיה היא כנראה בדיסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים