עבור לתוכן

התיעצות אחרונה כנראה - לפני קניית מיילסטון!

Featured Replies

פורסם

2300 זה די יקר לי האמת וגם אצטרך להוסיף מקלדת פיזית בעברית שזה עוד 150-200 ש"ח..הכל בישביל 1GHZ במעבד? לא חושב שכדאי

אל תזלזל ב1GHZ.

אני בעלים של מיילסטון- יש תוכנה שנותנת לך לעשות OC ל1GHZ (לא שזה אופטימלי כי זה גומר בצ'יק את הסוללה ומחמם בטירוף את המכשיר, אבל נותן לך להבין עד כמה המעבד מסורס בתצורה הטבעית שלו). האמן לי ההבדל בביצועים הוא שמיים וארץ.

• תגובות 309
  • צפיות 27.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה לחכות עוד עשירית השניה בישביל שתוכנה תעלה, אני לא הולך להריץ משחקים או משהו דומה אז אני לא חושב שמעבד 1GHZ יועיל לי

פורסם

זה ממש לא במובנים האלה.

המשחקים דווקא עובדים מעולה (כי תלויים במאיץ הגראפי החזק יחסית ולאו דווקא במעבד).

ואני לא מדבר שתוכנה תעלה עשירית שניה מהר יותר אלא שבכלל כל חווית השימוש תהיה זורמת בהרבה (גם ניווט רגיל במכשיר - או גלישה באתרי אינטרנט, אגב אני צופה שכשיקבל סוף סוף את ה2.2 המיוחל - התמיכה פלאש תהיה לו לרועץ בגלל העומס שלה).

אבל היי - אין לשכנע את המשוכנעים.

באופן עקרוני אני מבסוט מהמכשיר ובהחלט מחשיב אותו לאחת מהרכישות היותר מוצלחות שלי.

פורסם
  • מחבר

באופן עקרוני אני מבסוט מהמכשיר ובהחלט מחשיב אותו לאחת מהרכישות היותר מוצלחות שלי.

זה בדיוק מה שמדבר אליי בכל מה שאמרת - ואני שמח שזה כך. מקווה שגם אני אהיה מרוצה (מאמין שכן)

פורסם
  • מחבר

אפשרי להתקין עליו סיגי'ק? מישהו יודע? בנוסף נדמה לי שהבנתי שהוא מגיע עם מערכת ניווט מובנת - אני כמובן מדבר על מערכת ללא צורך באינטרנט כי בנתיים לא תהיה חבילת אינטרנט.

פורסם

כל המע' ניווט המובנות שמגיעות עם המכשירים הללו לא כוללות מפות של ישראל, אלא אם מישהו מוכן לתקן אותי, לא נתקלתי בדבר כזה.

כנ"ל לגבי SYGIC, אני לא שמעתי על גרסה לאנדרויד. אבל WAZE יכולה לעבוד ב OFFLINE אם כי מציאת המסלול שלה על הפנים ב OFFLINE ממה שניסיתי בזמנו.

פורסם
  • מחבר

ואי, זו כבר בעיה רצינית. כיום יש לי ב-E71 שלי סיגי'ק וזה מדי פעם משמש אותי כשאני נתקע בלי כלום מלבד הפלאפון. אם לא תהיה לי מערכת ניווט במיילסטון - לא טוב...

פורסם

יש לiGO גרסת GPS לאנדרואיד בשם MotoNav.

לפני כמה ימים התקנתי אותה על נקסוס.

פורסם
  • מחבר

וזה יעבוד לדעתך על המיילסטון? וזה כלל ללא דרישה לאינטרנט? לא בשלב המפות ולא בשלב הניווט? כלום?

פורסם
  • מחבר

באמת שלא להאמין. מזל שחשבתי על השאלה הזו - היתי בטוח שזו לא תהיה בעיה אבל מסתבר שכן.

פורסם

מה גם שאין לו תכונות שאין ל-MS המקורי שחשובות לי.

מה למשל?

ואייגו עובד כמו גדול על מיילסטון.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא זוכר על מה חשבתי שרשמתי את זה - עכשיו זה נראה לי מפגר קצת, אבל מילא.

IGO? אותה תוכנה שבדר"כ משתמשים במכשירי GPS יעודיים? וב-MS לא דורשת שום חיבור לאינטרנט, לא בהורדת מפות ולא בניווט ולא בכלום?

פורסם

^^^

למה לא? יש גם גירסאת iGo למכשירים בעלי Windows Mobile

אז מדוע שלא יהיה לאנדרויד?

פורסם

אני לא מבין, יש פה מישהו שאשכרה ראה IGO פועלת על אנדרויד עם מפות של ישראל?

כי אין שום אזכור לדבר כזה באתר שלהם. אז או שאתם ניזונים מחומרים שקראתם במקומות אחרים, או שהשגתם איזו גרסה ממקום לא ידוע.

בבקשה תבהירו לי את העניינים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים