פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים אני מעוניין להוסיף מספרי עמודים בכותרת העליונה. יש אפשרות לעשות את זה כך שאוטמוטית כל מספרי העמודים יסתדרו, בלי הצורך לעשות את זה ידנית?
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים מחבר השאלה שלי האם אני צריך לעשות את זה על כל עמוד...?נניח שיש לי, למשל, מסמך של 200 עמודים+ אני צריך לשים על כל עמ' את המספר?
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים השאלה שלי האם אני צריך לעשות את זה על כל עמוד...?נניח שיש לי, למשל, מסמך של 200 עמודים+ אני צריך לשים על כל עמ' את המספר?קודם כל, ניסית?חוץ מזה, אם זה לא היה מוסיף לכל עמוד, אז מה היה הטעם בפיצ'ר הזה?
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים מדובר על תבנית בסיס שאתה מכיל על המסמך לכן היא חוזרת לאורך כל המסמך (או חלק ממנו אם הגדרת).
פורסם 2010 בספטמבר 215 שנים אתה כנראה לא ממש מבין את הרעיון....אפשר לשים טקסט סטאטי שיופיע באופן סטאטי בכל עמוד ואפשר לשים טקסט דינמי כמו למשל מספר עמוד שיתעדכן במיספור בכל עמוד.
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים מחבר אתה כנראה לא ממש מבין את הרעיון....אפשר לשים טקסט סטאטי שיופיע באופן סטאטי בכל עמוד ואפשר לשים טקסט דינמי כמו למשל מספר עמוד שיתעדכן במיספור בכל עמוד.אז זהו, איך עושים את זה דינמי?אם אני עושה הוספה-מס' עמוד, אני מקבל אותו מספר בכל המסמך..
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים http://office.microsoft.com/en-us/word-help/insert-page-numbers-HP001226513.aspx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.