עבור לתוכן

** הוט השלימה פריסת רשת UFI ויש גם מבצע

Featured Replies

פורסם

ל פי ידיעה לעיתונות ש-HOT הפיצה, היא סיימה את פריסת רשת ה-UFI בכל רחבי הארץ. המשמעות היא שהחל מהיום כל מנוי הוט, בכל נקודה בארץ, יכול להתחבר לרשת ולגלוש במהירות של עד 100M. לרגל סיום הפריסה, יש גם מבצע למצטרפים לרשת הזו.

12 מגה ב-12 ₪ למשך שלושה חודשים ראשונים, בהתחייבות לשנה. לאחר מכן המחיר הנו 99 ₪ לחודש, כך שמחיר ממוצע ללקוח במבצע זה הנו 77 ₪ לחודש בלבד. המבצע מיועד ללקוחות קיימים וחדשים כאחד.

• תגובות 58
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוהד רבה על המידע, אני עובר עוד היום ל-12 מגה ואדווח לגגבי יציבות ואיכות, לעומת הרשת הקודמת.

פורסם

ההתחייבות שלי להוט נגמרת עוד 4 חודשים. לדעתכם כדאי לי לחדש את המבצע או להמתין עם זה ולהשוות מחירים עם בזק בתום ההתחייבות?

פורסם

הוט שולטת :yelclap:

פורסם

התחברתי לזה לא מזמן, חבילת טריפל והעלו לי ל12 מגה בלי תוספת מה7 שהיה לי..

עובד יפה מאוד בנתיים לא היו שום בעיות.. כמובן שלא תמיד מורידים על השיא אבל מהירות של 1.2-1.4 מגה היא יותר ממספקת

הכי גבוה שיצא לי לראות זה מהירות 1.6 מגה שהיה יציב, אבל אני לא נוהג לצפות בהורדות יותר מידי

פורסם

האם לא צריך גם העלאת המהירות מספק האינטרנט? או שהוט הופכת גם לספק האינטרנט?

פורסם

הוט היא תשתית בלבד

כמובן שצריך לדבר עם הספק..

אבל במהירות שהיית משלם פעם ל5 מגה היום אתה משלם ל12..

פורסם

האם לא צריך גם העלאת המהירות מספק האינטרנט? או שהוט הופכת גם לספק האינטרנט?

אם אתה מחובר ללא חייגן אז אין צורך

פורסם

לא מצאתי את המבצע הזה באתר שלהם אבל תנאי ההתחיבות שלהם במבצע שיש שם הם אילו:

הלקוח יחויב להחזיר את שווי ההטבה , אם יפר איזה מתנאי המבצע במהלך תקופת ההטבה .

החזר ההטבה יהיה בסך קבוע של 250 ₪, ובנוסף 10 ₪ עבור כל חודש בו נהנה מההטבה.

.

.

.

) לאחר שתסתיים תקופת ההטבה, יחויב הלקוח עבור השירותים שיצרוך , על פי מחירי מחירון

המפורטים בטבלה שלהלן או לפי מחירון , כפי שיהיה באותה עת )לפי המחיר הנמוך מביניהם(. המחירים

הנקובים בטבלה עשויים להתעדכן מעת לעת , בהתאם לשיעור עליית מדד המחירים לצרכן .

כל המחירים בטבלה שלהלן הם לחודש וכוללים מע "מ:

זה ישר מהמסמך שלהם חלק מהcopy paste לא עבר אז חסר hot בכמה מקומות.

אגב המבצע הזה מאוד דומה למבצעים של בזק. אולי כדאי ללקוחות ADSL להתקשר לבזק בקרוב.

פורסם

אם אתה מחובר ללא חייגן אז אין צורך

אתה יכול להגדיר ללא חייגן?

אם יש לי אורנג' בבית כספק ובזק כתשתית, אני מחובר ללא חייגן?

פורסם

בתשתית בזק אין אפשרות לחיבור ללא חייגן, גם כן הנושא הזה קשור להוט ולא לבזק.

פורסם

אני ניצלתי את ההזדמנות להוריד את המחיר אצל בזק ל-49 ש"ח, עבור חבילת ה-5M. (ה-NGN טרם הגיע אלי, ול-HOT אני לא מתקרב)

פורסם

גם אני חשבתי כמוך

אחרי הרבה שנים עם בזק לא היתה לי ברירה כי בשכונה שלי אין יותר מ-5 אז שיקשקתי ועברתי להוט 12

אני כל כך מרוצה ואפילו פניתי להוט וביקשתי להשתדרג ל-16 אבל לא הסכימו, חבל.

פורסם

^ החשש הוא לא מאיכות האינטרנט שלהם, אלא מרמת השירות הירודה - חיובים שקריים, סירוב ניתוק, איומים בתביעה עקב "חיבור" פיראטי לטמבלוויזיה שלהם, וכו'.

כמו כן, אני עדיין בהתחייבות לבזק, ולא ממש מתחשק לי לשלם קנס יציאה.

פורסם

^^^^

בשש שנים האחרונות לא היה אפילו פעם אחת שהיה לי חיוב שגוי בהוט, מה שאני לא יכול להגיד על בזק שלא רק שחייבו אותי חיובים שגויים הם גם דרשו מימנו לשלם על ציוד שקניתי בעבר. גם איומים לא שמעתי אבל אני בטריפל אז אין לי כל כך מה לגנוב :nixweiss:

מה שכן לקבל מהם עזרה בטלפון זה מאוד קשה :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים