עבור לתוכן

חברת Acclaim נסגרת

Featured Replies

פורסם

חברה

כל שנה נסגרות חברות שפיתחו משחקים מצוינים

Acclaim

westwood

3do

מה יהיה

כפי שאני רואה יהיו רק חברות משחקים ענקיות,וכל המשחקים יהיו די ממוחזרים ולא מקוריים

פורסם

קצת נסחפת. ווסטווד הייתה בבעלות EA המון זמן, ונסגרה כשהיא לא הביאה את הסחורה. מAcclaim לא יצא שום דבר טוב כבר שנים ו 3DO היו סך הכל מפיצה, עם החלטות רעות

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך בגבול מסוים

בכל זאת

lucasarts שמספיק שפתחה את grim fandango

interplay

בטח יש עוד

חברות מפתחות במהמלך השנים נסגרות או גוססות(לא מפתחות כלום)אבל קיימות

פורסם

היה להם תקופות טובות -אבל מאז המעבר לקונסולות 128 ביט הם לא עמדו בקצב

בכל מקרה הסגירה האמיתית הייתה לפני כמה שנים כבר -פשוט חברות אחרות רכשו מהם זכויות כמו שהיה עם אטרי

בעניין חברות קטנות -בטח שיש להן מקום בשוק

רק שהן צריכות להתנהל נכון

ואקלים בשיא לא הייתה חברה קטנה בכלל -היא הייתה אחת מהגדולות עד הנפילה

אין מה לעשות זה קורה -אבל הזיכיונות שלה ממשיכים וכבר מפותח מורטל קומבט חדש -ככה שמעריצים לא צריכים לדאוג

פורסם

lucasarts שמספיק שפתחה את grim fandango

קודם כל, לוקאסארטס לא נסגרה, הם פשוט הפסיקו לייצר משחקי הרפתקאות (לצערנו) והתמקדו במשחקי Star Wars. רוב מפתחי משחקי ההרפתקאות עברו להקים את Telltale Games שהיום מחייה את הז'אנר.

חוץ מזה, מבין כל המשחקים שהם פיתחו, דווקא את Grim Fandango הבאת בתור דוגמה? (כן, זה משחק מעולה, אבל ממש לא אחת מהקלאסיקות שלהם)

פורסם
  • מחבר

אתה צודק גם monkey island ו Full Throttle

פשוט גרים פנדנגו מיוחד לדעתי

דרך אגב שיחקתי ב Tales of Monkey Island ולא התלהבתי

זה המשחק היחיד ששיחקתי של Telltale Games

פורסם

גם אני הייתי מביא את Grim Fandango בתור דוגמא. לפי דעתי הוא בין הטובים שלהם! בהחלט ראוי לציון.

בכל מיקרה

רוב התעשיות בעולם עוברות תהליך של ריכוזיות. החברות הגדולות בולעות לתוכן את החברות הקטנות. החזקים רק מתחזקים והחלשים לאט לאט נעלמים (הברירה הטבעית). זה לא אומר שהציבור מקבל מוצרים פחות איכותיים.

תהליך טבעי שאין מה לעשות נגדו - מה גם שהוא לא בהכרח רע.

פורסם

Blizzard היא דוגמא מצוינת לחברה קטנה יחסית, בלי הרבה כותרים מאז ומעולם, שעשתה בית ספר לכל הגדולות.

כן, היא כבר חלק מקבוצה הרבה יותר גדולה, (האיחוד האחרון עם Activision בשנת 2008) אבל עדיין מנוהלת עצמאית, ובעלת רווחים ענקיים עצמאיים.

פורסם

Blizzard ממש לא חברה קטנה, חברה של VIVENDI, חוץ מהקניה של ACTIVISION יש להם גם את UMG והיה להם את UNIVERSAL (בשלב מסוים הם נכנסו לקשיים ומחרו את החברה ל GE, לפי מה שאומרים גם את האחוזים שנשארו להם הם מחרו, כניראה העדיפו להתמקד במשחקים ומוזיקה).

פורסם

זו עדיין צביטה קטנה כששומעים על עוד חברה שחלק מהמשחקים שלה כמו Turok, Mortal Kombat ו- WWF היוו חלק מאבני הדרך שלך כגיימר צעיר.

אבל האמת היא שהחברה כבר נמחקה לה ב-2004.

מאז הם רק ממזערים נזקים ע"י מכירת שם החברה שלהם וזכויות על המשחקים למרבה במחיר.

פורסם
  • מחבר

g-man

הוצאת לי את המילים המקלדת

פורסם

זו עדיין צביטה קטנה כששומעים על עוד חברה שחלק מהמשחקים שלה כמו Turok, Mortal Kombat ו- WWF היוו חלק מאבני הדרך שלך כגיימר צעיר.

אבל האמת היא שהחברה כבר נמחקה לה ב-2004.

מאז הם רק ממזערים נזקים ע"י מכירת שם החברה שלהם וזכויות על המשחקים למרבה במחיר.

אתה צודק אבל בפועל אף חברה כזאת לא נישארת אותו הדבר לאורך השנים -גם בחברות שמצליחות והשם שלהם נישאר

אין מה לעשות עובדים מגעים והולכים \הטכנולוגיה \משתנה -וזה לא באמת אותה החברה

שאומרים לך פשיטת רגל זה אולי נישמע דבר גדול

אבל בפועל אותם אנשים שעבדו על משחקים כמו מורטל קומבט או טורוק בטח עובדים במקום אחר מזמן (לפחות הרבה מהם)

או סתם עושים דברים אחרים

תחשוב על זה כמו הסדרה צוות לעניין מול הסרט החדש לדוגמה

עד שפיתחו את הסרט 30 שנה אחרי אחד השחקנים המקורים מת מזמן ואחרים הזדקנו

עכשיו תחשוב על אקלים מאז טורוק 64 עברו בערך 14 שנים

מאז מורטל קומבט +-20 שנה (לא זוכר תאריכים אמיתים)

כמה באמת כבר נישאר מהחברה המקורית ?-כניראה שלא יותר מידי עוד לפני פשיטת הרגל

ותיראה אני מת על סגה לדוגמה -אבל סגה של היום זה לא באמת סגה

קנו אותם והשאירו את השם והזיכיונות -אבל המשחקים שלהם לפחות במה שאני שיחקתי בשנים האחרונות לא באמת נותן לי תחושה של משחק של סגה -ככה זה אנשים לא יכולים לעצור שינוים כאלו וצריך לחיות עם זה ולחפש את החברה המוצלחת החדשה במקום ליסתכל לאחור

פורסם

בואו כולנו נזכר ש Acclaim המקורית שכולנו אהבנו הפסיקה לעבוד ב 2004 :P

ה Acclaim החדשה רק השתמשה בשם של החברה האהובה שהביאה לנו משחקים כמו MK ו BURNOUT. בסופו של דבר החברה החדשה התמקדה במשחקי MMO, תעברו על הרשימה הזו ותגידו כמה משחקים באמת עניינו אותכם:

http://en.wikipedia.org/wiki/Acclaim_Games

ואז תחזרו רגע לרשימה של Acclaim המקורית

http://en.wikipedia.org/wiki/Acclaim_Entertainment

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים