עבור לתוכן

קובץ XPS המרה לPDF

Featured Replies

פורסם

האם ניתן להמיר XPS לPDF או WORD2007 [tt]בעברית[/tt] בהצלחה?

ניסיתי איזה תוכנה זמינה שהביאה לי חרבושים בסינית...

פורסם

הכי פשוט זה להדפיס את הקובץ לתוכנת PDF. תתקין משהו כמו CUTEPDF, זה יוסיף לך מדפסת במחשב. תפתח את ה XPS תדפיס למדפסת הזאת את הקובץ, היא תבקש ממך שם של קובץ. לא ניסיתי בעברית, אבל לא אמורות להיות בעיות בגלל שזה תהליך הדפסה רגיל, לא תהליך המרה.

פורסם
  • מחבר

הכי פשוט זה להדפיס את הקובץ לתוכנת PDF. תתקין משהו כמו CUTEPDF, זה יוסיף לך מדפסת במחשב. תפתח את ה XPS תדפיס למדפסת הזאת את הקובץ, היא תבקש ממך שם של קובץ. לא ניסיתי בעברית, אבל לא אמורות להיות בעיות בגלל שזה תהליך הדפסה רגיל, לא תהליך המרה.

לא אתה לא מבין הבעיה היא שונה,

את הקובץ הנ"ל יש לי כרגע גם בפורמט PDF. אמנם כל עניין ההרשאות מונע ממני לערוך את הטקסט,

לכן בעזרת שליחת הקובץ לXPS דרך אפשרות הדפסה, אני מניח שהמרה הפוכה תבטל את ההרשאות, וכך אוכל להשתמש בטקסט....

אלא אם כן יש דרך פשוטה (לא אמרתי חוקית :)) לבטל הרשאות...

פורסם
  • מחבר

יש לי העדכון הנ"ל כבר, הוא מאפשר לשמור WORD בפורמטים האלו, אך אני לא מצליח לשמור XPS ככה.

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה. פתחת את הדיון עם השאלה איך אפשר להמיר XPS ל PDF. אם אתה רוצה לערוך את הטקסט ב XPS, זה משהו אחר לגמרי.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה אתה רוצה. פתחת את הדיון עם השאלה איך אפשר להמיר XPS ל PDF. אם אתה רוצה לערוך את הטקסט ב XPS, זה משהו אחר לגמרי.

איך עושים זאת אם כן?

פורסם

XPS זה כמו PDF ויש לו הגבלות על המסמך. אם אתה רוצה לשלוף ממנו טקסט הדרך היחידה לעשות זאת היא באמצעות OCR.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים