פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים שלום!חברתי מתחילה ללמוד באוניברסיטה בקרוב ומחפשת מחשב נייד ללימודים. השימושים העיקריים של המחשב הם כאמור לימודים (כולל תכנות, אבל ברמה של מדמ"ח ולא משהו מטורף), וסתם גלישה באינטרנט (אין צורך במשחקים/סרטים).דרישות חשובות:גודל - מסך 12-14 ומשקל עד 2 ק"ג.סוללה - דרוש זמן סוללה ארוך (שיוכל לעבור לפחות חצי יום לימודים בלי טעינה.... 6 שעות ככה, למרות שאפשר להסתדר עם קצת פחות).שאר הדרישות (למעט הדברים הבסיסיים כמובן) פחות חשובות.אופציה נוספת שחשבנו עליה היא מחשב עם Tablet, משום שהיא הולכת ללמוד מדמ"ח (מתמטיקה, נוסחאות וגרפים וכאלה), אבל זה לא קריטי. אם למישהו יש נסיון עם מחשב טבלט ויכול לומר כמה זה עוזר, נשמח לדעת.התקציב בעקרון לא מוגבל, אבל כן נרצה שיישאר בטווח הסביר (3000 ש"ח זה טוב, אבל גם עד 5000 ש"ח זה בסדר).אם יש חנות באיזור המרכז או בסביבות כפר סבא שבה נוכל לבדוק את המחשב כדי לראות ולהרגיש איך הוא זה יהיה עוד יותר טוב.תודה!
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים 6 שעות סוללה לא יהיו לו ממעבד שכזה.לדעתי דרוש פה מעבד SU7300 / SP \ SU9400 או UMi3-350http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AS3810T-6376&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=heמפרט מעולה :מעבד חסכוני חזק מהנורמה SU94004GB RAMHDD 500GBסוללה 6 תאים ל8 שעות עבודה מוצהרות,ניתן לרכוש דרך EBAY סוללות 8 תאים בזיל הזול."המינוסים"1 שנת אחריות (ניתן להרחיב בשנתיים נוספות בתוספת של 450שח גג)ללא כונן אופטי (ניתן לרכוש ב280 ואף פחות) ללא BT (אוי וואי,לשם כך יש דונגל ב30שח)
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר ^^ נראה סבבה.כונן אופטי ו-BT הם זניחים (יש USB, וכאמור דונגל במקרה הצורך, למרות שאני לא רואה בו שימוש למעט עכבר אלחוטי).בכל מקרה אשמח לעוד המלצות כדי שיהיו לי אופציות וגם למה להשוות.נ.ב. יש חנויות שבהן נוכל לבדוק את המחשב הזה במו ידינו? אני לא יודע מה המדיניות ממש...
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים לא יצא לי לראות חנות אחת שיש בה אותו להתנסות.דבר עם ורד מניופאן,שאל אותה אם יש לה את המחשב בתצוגה איפשהו,אולי היא תוכל לסדר לך משו.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מחבר הממ, ראיתי שבת'רדים אחרים כאן ציינו את ה-Lenovo Thinkpad EDGE NUE89IV, שהוא הרבה יותר זול (3000 ש"ח), בעל מפרט די דומה (פחות זכרון והרד דיסק יותר קטן, מעבד AMD עם מהירות שעון גבוהה יותר אבל פחות זכרון מטמון), ולפי הביקורות זמן הסוללה שלו אמורה להחזיק רק קצת פחות (משהו כמו 6.5 שעות). יש עוד הבדלים שפספסתי? יתרונות/חסרונות משמעותיים לאחד מהם?
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מחבר אתה שואל אותי או מישהו אחר?(כלומר, אתה שואל אם לי יש את האפשרות להזמין מחו"ל, או אם בכלליות זה אפשרי?)
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים כנראה שלא באמת משנה לי אם אתה או דודה שלך יכולים להזמין מחו"ל כי זה לא רלבנטי לדיון.את המחשב אפשר להזמין מחו"ל? באמת שלא מעניין אותי מי יזמין, אלא אם זה אפשרי עבור המקרה - כי זה פותח עוד אופציות
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מחבר התכוונתי: האם אתה שואל אותי אם אפשרי עבורי להזמין את המחשב מחו"ל, או האם אתה שואל אנשים אחרים האם את הדגמים הספציפיים עליהם אנחנו מדברים ניתן באופן כללי להזמין מחו"ל.בכל מקרה, עדיף שלא, כי אני לא רוצה להסתבך עם אחריות.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מחשב כמו r700 של טושיבה יעלה עם משלוח לארץ אחרי מיסים משהו כמו 4800-5000 שח.יש לו 3 שנים אחריות בינלאומית - שמכובדת גם בארץ כנראה (שווה בדיקה מול היבואן)מחשב בעל איכות בניה מצויינתקל מאוד (1.5 ק"ג)זמן סוללה מוצהר ע"י היצרן של כמעט 9 שעות עבודהhttp://www.ewiz.com/detail.php?p=T-700S1310&c=fr&pid=e9d3ff808f4e33b5f3736706dd0b04220946b6e84c1d085c04b1374d6d1905ddאפשר להשתמש בקופון HIGH5 להוריד את המחיר ל-930 דולר
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מחבר נראה נחמד, למרות שאני לא בטוח שההבדלים בינו לבין מה שהוצע מצדיק את ההפרש במחיר (לפי החישוב שלך זה יוצא 1000 ש"ח יותר).איפה כתוב מה שכתבת לגבי האחריות?
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים בסטיקי של הפורום. טושיבה נותנת אחריות בינלאומית שמכובדת בד"כ בארץ (המחשב הזה מגיע עם 3 שנים אחריות)לדעתי הוא שווה את הכסף כי הוא קל הרבה יותר מכל האופציות האחרות ועם זמן סוללה טוב יותרובנוסף - בניגוד למחשב כמו ה-3810 של אייסר, פה המעבד הוא לא מסדרה חלשה במטרה לחסוך כמה שיותר בסוללהככה שהביצועים יהיו אפילו טובים יחסיתעריכה:תזין את הפרטים של המחשב לאתר כמו ushops.co.il ותראה שהערכת המחיר שלו כולל משלוח ומיסים היא כ-1130 דולר בלבד.שזה פחות מ-4350 שח להזמנה מהחנות בחו"ל ומשלוח עד לדלת שלך בישראל.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים ushop.co.il או ewiz.com ??האתר הראשון שייך לדואר ישראל, ולי אישית יש ניסיון טוב איתו. יש להם אפילו תמיכה בעברית בארץ (דרך מוקד דואר ישראל)האתר השני, אתה מוזמן להתחיל לקרוא:http://www.resellerratings.com/store/eWizhttp://reviews.pricegrabber.com/ewizcom/r/915/http://www.epinions.com/pr-Online_Stores_Services-eWiz_com/display_~reviewshttp://www.google.com/products/seller?zmi=ewiz.com&q=ewiz.com&hl=en&ei=pL52TIDKJJeKywWv-fX1Bg&sa=X&ved=0CAgQlQgwADgA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.