עבור לתוכן

קבצים נעלמו בכונן חיצוני סמסונג G2

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי בעיה מוזרה. פתאום אני לא יכול לראות את הקבצים בכונן החיצוני שלי (סמסונג G2 בחיבור USB), ובמחשב הוא נראה כתיקייה ולא ככונן. הרצתי עליו את כל בדיקות האנטי-וירוס ורוגלות האפשריות ואין כלום. יש לי עליו גיבויים ואני רואה כמה נפח תפוס מתוך הסה"כ אבל כשאני נכנס ל"תיקייה" כביכול אין לי שם שום דבר, רק איזה שני קיצורי דרך.

מה זה לעזאזל?

פורסם

היי אני ממש לא מבין בזה

אבל שקלתי לקנות את אותו הרד דיסק חיצוני

אתה ממליץ?,או עקב אותה בעיה לא כדאי?

תודה

פורסם
  • מחבר

ואללה לא יודע, נחכה נראה מה יגידו פה המומחים ולפי זה תדע אם זה מומלץ או לא.

אני בכל אופן אחזור להיות חסיד של WD.

פורסם

נשמע כמו בעיית מערכת קבצים. תנסה עם אחת מתוכנות השחזור שבסטיקי. זו לא סיבה לא ללכת על הכונן הזה.

פורסם
  • מחבר

האמת שזה גם מה שאני חשבתי.. הוא לא הומר ל-NTFS וה-FAT32 שלו היה נראה לי חשוד.

כל אחת מהתוכנות בסטיקי יכולה לעזור, או שיש משהו שרצוי להתחיל איתו? ואם אפשר בבקשה הסבר קצר של מהי הבעיה בהיבט הטכני של העניין?

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

בתור התחלה תנסה עם TESTDISK. זו בעיה שבד"כ נגרמת מניתוק הכונן בזמן שעדיין נכתבים אליו נתונים, דבר שיכול להוביל לאיבוד נתונים ובמקרה

של FAT32 גם לאובדן מערכת הקבצים עצמה (אם היא היתה בשימוש באותו זמן).

פורסם
  • מחבר

ה-File system קרס שם לגמרי.. ניסיתי תוכנות שונות לשיחזור והעליתי חרס בידי. גם תוכנות שהצליחו לשחזר אז הקבצים בלתי שמישים לחלוטין. אולי לא עשיתי את זה כמו שצריך?

מה אפשר לעשות עם הכונן הזה? :s07:

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה.

ניסיתי את TESTDISK, RSTUDIO, PCINSPECTOR, RECUVA וגם CHKDSK דרך ה-CMD. נאדה, שום דבר לא מחזיר את הקבצים לתצורה שמישה..

פורסם

לחבר אותו להריץ "ניהול דיסקים" ולסים תמונה בפורום.

פורסם
  • מחבר

או.קיי, להלן התמונה, הכונן הסורר הוא כונן :F

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה בסדר.

למה הגדרת אותו LOGICAL DRIVE ? ולמה FAT ?

ולמה H הוא דינמי ? בכוונה ?

פורסם
  • מחבר

חח עזוב את הכוננים האחרים, הבעייתי הוא :F

הוא לא שלי והוא נשאר FAT למרבה הצער. בכל אופן ה-90 ג'יגה כביכול שאמורים להיות עליו לא מופיעים כשאני ניגש לכונן.. התוכנות מראות את הקבצים שקיימים שם אבל לא מצליחות לשחזר אותו.

מה עוד אפשר לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים