פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים היי,יש לי בעיה מוזרה. פתאום אני לא יכול לראות את הקבצים בכונן החיצוני שלי (סמסונג G2 בחיבור USB), ובמחשב הוא נראה כתיקייה ולא ככונן. הרצתי עליו את כל בדיקות האנטי-וירוס ורוגלות האפשריות ואין כלום. יש לי עליו גיבויים ואני רואה כמה נפח תפוס מתוך הסה"כ אבל כשאני נכנס ל"תיקייה" כביכול אין לי שם שום דבר, רק איזה שני קיצורי דרך.מה זה לעזאזל?
פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים היי אני ממש לא מבין בזהאבל שקלתי לקנות את אותו הרד דיסק חיצוניאתה ממליץ?,או עקב אותה בעיה לא כדאי?תודה
פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים מחבר ואללה לא יודע, נחכה נראה מה יגידו פה המומחים ולפי זה תדע אם זה מומלץ או לא. אני בכל אופן אחזור להיות חסיד של WD.
פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים נשמע כמו בעיית מערכת קבצים. תנסה עם אחת מתוכנות השחזור שבסטיקי. זו לא סיבה לא ללכת על הכונן הזה.
פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים מחבר האמת שזה גם מה שאני חשבתי.. הוא לא הומר ל-NTFS וה-FAT32 שלו היה נראה לי חשוד. כל אחת מהתוכנות בסטיקי יכולה לעזור, או שיש משהו שרצוי להתחיל איתו? ואם אפשר בבקשה הסבר קצר של מהי הבעיה בהיבט הטכני של העניין? תודה רבה
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים בתור התחלה תנסה עם TESTDISK. זו בעיה שבד"כ נגרמת מניתוק הכונן בזמן שעדיין נכתבים אליו נתונים, דבר שיכול להוביל לאיבוד נתונים ובמקרהשל FAT32 גם לאובדן מערכת הקבצים עצמה (אם היא היתה בשימוש באותו זמן).
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים מחבר ה-File system קרס שם לגמרי.. ניסיתי תוכנות שונות לשיחזור והעליתי חרס בידי. גם תוכנות שהצליחו לשחזר אז הקבצים בלתי שמישים לחלוטין. אולי לא עשיתי את זה כמו שצריך? מה אפשר לעשות עם הכונן הזה?
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר קודם כל תודה על העזרה.ניסיתי את TESTDISK, RSTUDIO, PCINSPECTOR, RECUVA וגם CHKDSK דרך ה-CMD. נאדה, שום דבר לא מחזיר את הקבצים לתצורה שמישה..
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר או.קיי, להלן התמונה, הכונן הסורר הוא כונן :F[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים נראה בסדר.למה הגדרת אותו LOGICAL DRIVE ? ולמה FAT ?ולמה H הוא דינמי ? בכוונה ?
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר חח עזוב את הכוננים האחרים, הבעייתי הוא :Fהוא לא שלי והוא נשאר FAT למרבה הצער. בכל אופן ה-90 ג'יגה כביכול שאמורים להיות עליו לא מופיעים כשאני ניגש לכונן.. התוכנות מראות את הקבצים שקיימים שם אבל לא מצליחות לשחזר אותו.מה עוד אפשר לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.