עבור לתוכן

מחפש דפדפן שיחסית מכווץ דפים

Featured Replies

פורסם

מאחר ואני מחבר את הנייד כמודם למחשב וגולש דרך חבילת הגלישה, רציתי לדעת אם יש כזה דבר דפדפן שמכווץ דפים.. שהגלישה תהיה יותר חסכונית...

רצוי שהוא יחסית יהיה קל - מאחר ומדובר בנטבוק עם אפשרות ללשוניות...

במידה ולא קיים כזה דפדפן, איזה דפדפן הכי מומלץ בהתאם לדרישות אילו ?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

אתה יכול להשתמש ב-FF עם Flashblock ו-Adblock לחסימת תוכן Flash ופרסומות (תמונות ועוד). בנוסף תבטל ב-FF את האפשרות שיציג תמונות אוטומאטית וכך תישאר בעיקר עם הטקסט וללא האלמנטים הגראפיים. כאשר תרצה לצפות באלמנט גראפי מסוים תוכל להציג אותו נקודתית.

אגב, מה נפח חבילת הגלישה שלך? אני שואל כי לרוב הנפח החודשי מספיק גדול כדי שתוכל לגלוש כרגיל.

עריכה: אני רואה שאתה משתמש ב-Safari, אותן האפשרויות (פחות או יותר כי אני לא יודע אם יש מקבילה ל-adblock) קיימות גם עבור Safari ככל הנראה.

פורסם
  • מחבר

נפח החבילה הוא 1 GB.. ואני כרגע משתמש בchrome או maxthon לחילופין.. היתרון בmaxthon הוא שהוא יחסית קל לא ?

פורסם

לגלישה רגילה נפח של 1GB אמור להספיק, אבל כתלות בהרגלי הגלישה זה עלול להיות גבולי. אם מסיבה כלשהי הנפח הזה לא מספיק (ואתה חורג ממנו משמעותית) אז אני לא חושב שחסימת תוכן Flash (פרסומות) ו/או תמונות תוביל לשינוי כל כך משמעותי.

כל מה שהצעתי אפשר לעשות גם ב-Chrome.

Maxthon הוא רק מעטפת ל-Internet Explorer לכן יש לו את הבעיות שלו (מה הכוונה בקל אגב?). כמובן שאין מניעה להשתמש בו, וגם בו (אני מניח) אפשר לבטל הצגה אוטומאטית של תמונות. לגבי מקבילים ל-Adblock ו-Flashblock אני לא יודע.

פורסם

לגבי חוסם פירסומות,ב- FF אין צורך להשתמש ב Flashblock אם מותקן adblock plus.

בשביל כרום או ספארי,אפשר לקנות תוכנת ad muncher,שעולה כ 100 ש"ח לכל החיים,והיא

חוסמת פרסומות על כל דפדפן,(אפשר להוריד לחודש ניסיון חינם).הבעיה היחידה איתה שההגדרות

שם קצת מסובכות למישהו כמוני למשל,שלא יודע לקרוא סקריפטים....

אני השתמשתי בתוכנה הזאת לחודש,עם הגדרות הדיפולט שלה,וגם הייתי קונה אותה,(היא באמת

מוצלחת,טובה יותר מ adblock plus של FF),אבל היא חסמה לי טוקבקים באיזה אתר

ולא ידעתי איך לשנות את זה..

פורסם

עד כמה שאני יודע יש Adblock גם ל-Chrome.

אבל אני חושב שהשאלה הראשונה שצריך לענות עליה, היא אם בכלל נתיב פעולה כזה, מעבר לשאר יתרונותיו היחסיים/שימושיו, יניב את התוצאה הרצויה עבור פותח הדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים