עבור לתוכן

האם להוריד עדכוני אבטחה ל-IE אם אני משתמש בCHROME?

Featured Replies

פורסם

שבת שלום

מאחר ופירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את win xp, אני מקבל הצעות להרבה עדכונים ל-internet explorer והשאלה אם זה נחוץ אם אני משתמש ב-google chrome.

תודה

פורסם

לא באמת נחוץ, אתה יכול גם למחוק את הIE, אבל אם כבר מותקן אז תוריד זה לא מזיק

פורסם

יש עדיין רכיבים במערכת שמשתמשים בספריות של IE אז עדכונים כאלו עדיין רצוי להוריד ולהתקין.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם.

אם אמחוק את IE, גוגל כרום עדיין יעבוד?

(ייתכן שכרום שבו אני משתמש לא מבוסס על IE, כי הפורום מזהה את הדפדפן שלי כ-safari?)

פורסם

אין קשר בין IE ל Chrome.

מה שקורה זה שגם אם אתה "מסיר" את IE עדיין הרבה רכיבים שלו נשארים במערכת (אני מדבר על קבצי DLL כמובן).

ה user agent של הדפדפן מזוהה כ Safari בגלל ששניהם משתמצשים ב layout engine של Webkit כמו שגם Maxthone יהיה מזוהה כIE כי הוא גם מבוסס Trident וכד'.

במקרים מסויימים כמו עם Galeon יש זיהוי תקין למרות שהוא משתמש ב Gecko כמו Firefox/Seamonkey.

פורסם
  • מחבר

אין קשר בין IE ל Chrome.

מה שקורה זה שגם אם אתה "מסיר" את IE עדיין הרבה רכיבים שלו נשארים במערכת (אני מדבר על קבצי DLL כמובן).

תודה.

אפשר להסיר את IE כך שיתפנו לי יותר מ-1 MB שהוא תופס ב-program files? ואם כן, איך?

פורסם

מה זה משנה בימינו אם יש לך 1 מגהבייט לפה או לשם?

פורסם
  • מחבר

לא משנה בכלל, לכן שאלתי אם יתפנה עוד מקום כתוצאה מההסרה, מעבר למה שמכילה התיקייה ב program files.

גם אם היא תפנה לי 50 MB, זה יעזור.

פורסם

מערכת ההפעלה שלך שוקלת בערך 5 ג'יגה, ו-50 מגה זה מה שישנה?

פורסם
  • מחבר

עם הארדיסק של 80GB ועד שאקנה מחשב חדש, כל מה שלא נחוץ יעשה רק טוב לבריאותו הרופסת של המחשב ולבריאותי הנפשית בהמתנה לתגובותיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים