פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים הייש לי מצלמה (של KODAK אם זה משנה) והמחשב מזהה אותה באמת כמצלמה, במצב כזה אני חייב לעבוד עם התוכנה של KODAK על מנת להעביר תמונות למחשב , למחוק וכו'...עכשיו - התוכנה כ"כ מסורבלת ומעיקה כך שאני רוצה לסדר את התמונות בצורה הכי פשוטה שיש - דרך תיקיה רגילה - ממש כמו DOKבעבר כל המצלמות שלי היו כך בגלל שהם הוגדרו בווינודס ככונן חיצוני נשלף , איך אני מגדיר גם את המצלמה הזאת?תודה
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים תלוי במצלמה, יש כאלו שלא מאפשרות. בכ"מ - אתה לא חייב את התוכנה של KODAK, אתה יכול להשתמש בכלי המובנה של WINDOWS.
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים מחבר אוקיי חברים בדיוק ניסיתי לבדוק שוב בגוגל (אני זוכר שלפני כמה חודשים חרשתי על גוגל ולא מצאתי, כניראה שנוסף "מדריך" חדש)הצלחתי לעשות את מה שרציתי , כעת ניתן ליראות את התמונות בתיקיה. אך הבעיה שזה עובד די לאט ומקרטע טיפה. (במצלמה הישנה זה עבד הרבה יותר חלק).במהל ההתקנים המצלמה מוגדרת תחת "התקני הדמיה" ניתן לעשות משהו בקשר למהירות? אני צריך אולי להגדיר את זה ככונן נשלף איכשהוא או NTSF ודברים כאלה?עריכה : כמו כן אני לא ניתן לראות כמה נפח פנוי יש במצלמה וכו' (צירפתי תמונה) [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים אתה משתמש בכלי המובנה של WINDOWS לקריאת התמונות. תעיין במדריך של המצלמה האם יש לה מצב MASS STORAGE DEVICE או לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.