עבור לתוכן

firefox הפסיק לעבוד

Featured Replies

פורסם

אין בו שום דבר מיוחד. כביכול הם טוענים ל"אופטימיזציה" לסט פקודות של המעבד. :nixweiss:

לך תדע, אוליי הוא יעבוד אצלך.

• תגובות 37
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניסית הכל?! חח, לא נראה לי. פשוט תתקין את המערכת מחדש. אם יש לך Image של המערכת כשהיא הייתה במצב הטוב ביותר, כשרק התקנת אותה ואולי את התוכנות האהובות עליך, אז זה אמור לקחת כמה דקות. אם לא, אז הגיע הזמן לעשות את זה.

כמו כן אתה יכול להשתמש ב-VirtualBox ובתוכנות שכבר מותקנות על http://virtualboximages.com

נראה לי שתוכנות שמותקנות מראש הן רק חינמיות אז אם שלך לא - תצטרך להתקין בתוך ה-VirtualBox.

פורסם
  • מחבר

הביטוי להרוג זבוב בתותח נשמע לך מוכר? כשיש בעיה ספציפית מטפלים בה, לא רצים לפרמט את המערכת.

פורסם

זה קצת הימור חצי לא מבוסס, אבל מכיוון ששום דבר מכל ההצעות עד כה לא עבד אני חושב שלא יזיק לנסות. תנסה להסיר > ריסטרט ואז להתקין מחדש את ה-Java Runtime Enviroment.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר להרוג את הSERVICE. זה לא מספיק?

פורסם

לאיזה Service אתה מתכוון?

עוד אפשרות היא ליצור משתמש חדש במערכת ההפעלה ולבדוק אם דרכו זה כן עובד.

פורסם

התקנת או הסרת משהו במחשב?

תוכנה כלשהי אולי אפילו תוסף\פלאגאין של השועל?

פורסם

הוא כתב שהוא לא עשה כלום לפני שזה קרה.

פורסם
  • מחבר

לאיזה Service אתה מתכוון?

עוד אפשרות היא ליצור משתמש חדש במערכת ההפעלה ולבדוק אם דרכו זה כן עובד.

של הג'אווה. ניסיתי גם דרך SANDBOX. לא עזר.

פורסם

אני כבר די אובד עצות בשלב הזה למען האמת.

כמה שאלות אחרונות (קצת יורה פה באפלה):

1. ניסית להתקין ולהסיר את FF עם הרשאות מנהל?

2. אם אתה משנה את השם של קובץ ההפעלה ואז מנסה להיכנס למנהל הפרופילים או מצב בטוח יש שינוי כלשהו (אני מניח שלא, אבל אני לא יודע אם ניסית או לא)?

3. מותקנת לך איזו תוכנת HIPS עצמאית או כחלק מה-Firewall (כמו ה-Forcefield של ZA לדוגמה).

4. יש אולי איזה Toolbar שאתה משתמש בו? עדכנת לאחרונה גרסת Flash?

כהצעות אחרונות לעת עתה, אני בכל זאת הייתי מנסה להתקין שוב את ה-JRE ו/או מנסה ליצור משתמש חדש במערכת ההפעלה (ומתקין דרכו את FF) לשם הבדיקה.

פורסם
  • מחבר

1.כן.

2. לא.

3. לא.

4. לא.

גם לי זה ממש הזוי. חשבתי על הרעיון של משתמש חדש, אני אנסה בהמשך.

פורסם

1. ניסית להתקין ולהסיר את FF עם הרשאות מנהל?

1.כן.

עכשיו קראתי את הדיון הזה מתחילתו.אתה בטוח שהסרת כל קובץ שקשור ל FF?

גם לי היו כמה פעמים בעיות עם FF.ופתרתי אותם כך:הסרתי את התוכנה דרך לוח הבקרה.

אח"כ עשיתי חיפוש בכונן C אחר כל קובץ שמכיל את השם firefox או mozilla,ומחקתי את כולם.

אח"כ התקנתי FF מחדש,(והוספתי את כל התוספים....לוקח קצת זמן).

אם לא עשית את זה,מומלץ שתנסה.הרי הכל עובד לך פיקס חוץ מ FF

שיום בהיר אחד הפסיק לעבוד.

פורסם

הביטוי להרוג זבוב בתותח נשמע לך מוכר? כשיש בעיה ספציפית מטפלים בה, לא רצים לפרמט את המערכת.

דבר ראשון - כמו שאמרתי, אם יש לך Image אז זה יקח כמה דקות ואם לא אז זה משהו שאני ממליץ לעשות.

דבר שני - כשיש בעיה כזאת מעצבנת - אפשר להשתגע קודם כל, וקרוב לוודאי שבזבזת על זה הרבה הרבה יותר זמן מאשר על התקנת המערכת מחדש.

אז למען הבריאות הנפשית שלך ועתיד המין האנושי... עשה מה שאמרתי. P-:

לא הייתי ממליץ על משהו כזה אם היה מדובר במשהו שהוא תוצאה של חוסר ידע שלך או בעיה בתוכנה, אבל אם הבעיה היא משהו שלא אמור להיות וגם ניסית מלא דברים, אז ככל הנראה יש בעיה במערכת ואולי אף תוכנה זדונית, אז במקרה הזה נראה לי שעדיף כך.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל ההצעות הרלוונטיות. שום דבר לא עזר. אפילו PORTABLE FIREFOX לא עובד. זה ממש זועק בעייתהרשאות או וירוס אבל עברתי

על ההרשות וסרקתי בכל דרך אפשרית ולא מצאתי כלום. אני שונא לעבוד עם IE >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים