עבור לתוכן

firefox הפסיק לעבוד

Featured Replies

פורסם

ביום בהיר אחד FIREFOX הפסיק לעבוד. לחיצה על הICON שלו לא עושה כלום. התהליך תקוע על 8-10 מגה זכרון ו0 פעילות מעבד. זה קורה

גם כשאני מנסה לפתוח את מנהל הפרופילים.

ניסיתי:

1. מצב בטוח של פיירפוקס.

2. להסיר ולהתקין.

3. למחוק את תיקיית הפרופילים.

4. למחוק על תיקייה שאי פעם היתה קשורה לMOZILLA.

5. שחזור מערכת.

הכל ביחד ובנפרד ושום דבר לא השתנה. לא נגעו בהרשאות האבטחה במחשב. לא עשיתי משהו מיוחד לפני שזה קרה.

למישהו יש שמץ של מושג מה גורם לזה?

• תגובות 37
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תנסה לשנות את שם ה-Executable מ-firefox.exe ל-FF.exe או כל שם אחר לבחירתך, ובדוק האם יש שינוי.

אם זה לא עובד, תנסה להתקין גרסה קודמת אחת או יותר של FF.

פורסם
  • מחבר

לא עזר. כ"כ סריקת וירוסים לא שינתה כלום.

פורסם

ניסית לסרוק גם עם HijackThis?

אם אתה נכנס ל-Safe Mode של מערכת ההפעלה יש איזה שהוא שינוי (במצב רגיל ו-Safe mode של FF)?

פורסם

תנסה FF גרסה 4 (בטא)

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק. סריקת הוירוסים נעשתה בBOOT TIME.

פורסם

ניסית למחוק ערכים מה- Regedit?

פורסם

יש לזה מן הסתם מספר אפשרויות:

1. יישום כלשהו במערכת (כגון Firewall או יישום אבטחה אחר) חוסם משום מה את firefox.exe (הרבה פעמים בעקבות עדכון גרסה ששיבש משהו בהגדרות או סתם מסיבה בלתי מוסברת לגמרי).

2. יישום זדוני כלשהו (בדרך כלל סוג של worm) גורם לאותה תופעה. לכן מומלץ לסרוק עם כמה שיותר כלים. Hijackthis, Malwaebytes antimalware.

הפתרונות בדרך כלל הם שינוי שם הקובץ firefox.exe (לא קיצור הדרך כמובן אלא הקובץ שבתיקיית ה-Program Files) אם זה עובד הרי שיש יישום (אבטחה או זדוני) שמונע מ-FF לעלות ונותרה רק שאלה של לבודד אותו. אם זה לא עובד זה עדיין לא ממש פוסל משהו ויש להמשיך בסדרת בדיקות.

ניתן גם להתקין את FF לתייקה אחרת (נניח Program Files/FireFox3) במקום נתיב ברירת המחדל.

לרוב העניין פתיר לאחר סדרת בדיקות וקצת ניסוי וטעיה.

פורסם

כמו?

אני לא יודע אם זה מה שיפתור לך את הבעיה. אבל אתה יכול לנסות להכנס ל- Regedit לעשות חיפוש ולמחוק כל ערך שקשור ל- Firefox.

פורסם
  • מחבר

יש לזה מן הסתם מספר אפשרויות:

1. יישום כלשהו במערכת (כגון Firewall או יישום אבטחה אחר) חוסם משום מה את firefox.exe (הרבה פעמים בעקבות עדכון גרסה ששיבש משהו בהגדרות או סתם מסיבה בלתי מוסברת לגמרי).

2. יישום זדוני כלשהו (בדרך כלל סוג של worm) גורם לאותה תופעה. לכן מומלץ לסרוק עם כמה שיותר כלים. Hijackthis, Malwaebytes antimalware.

הפתרונות בדרך כלל הם שינוי שם הקובץ firefox.exe (לא קיצור הדרך כמובן אלא הקובץ שבתיקיית ה-Program Files) אם זה עובד הרי שיש יישום (אבטחה או זדוני) שמונע מ-FF לעלות ונותרה רק שאלה של לבודד אותו. אם זה לא עובד זה עדיין לא ממש פוסל משהו ויש להמשיך בסדרת בדיקות.

ניתן גם להתקין את FF לתייקה אחרת (נניח Program Files/FireFox3) במקום נתיב ברירת המחדל.

לרוב העניין פתיר לאחר סדרת בדיקות וקצת ניסוי וטעיה.

הבעיה היא שהתהליך כן מתחיל ואז נתקע. אני מנסה כל דבר שאני יכול לחשוב עליו ולא מצליח.

פורסם

תהליך שמתחיל אבל החלון של התוכנה לא נפתח לא פוסל את מה שאמרתי. לרוב זה חלק מהתופעה (מניסיוני מעיד לרוב על מזיק כלשהו במחשב אך לא בוודאות).

לפעמים זה קורה לאחר עדכון גרסה. התוכנה מבצעת עדכון ובסוף ייפתח החלון. מסיבה שלי אישית לא ברורה, לפעמים (ובאופן די אקראי) אחרי עדכון גרסה יכול להיווצר מצב שתהליך העדכון שאמור לקחת מספר שניות או לכל היותר דקות ספורות עלול להימשך עד לרבע שעה פחות או יותר.

אתה יכול להפעיל את היישום ולחכות רבע שעה, אולי מדובר בזה, אם כי קצת קשה לי להאמין מכיוון שאמרת שלא עשית שום פעולה לפני שהופיעה התופעה.

אני הייתי מתחיל בבדיקה ב-Safe mode של מערכת ההפעלה, מנסה שוב לשנות את שם קובץ ההפעלה ומריץ בדיקות שונות לאיתור מזיקים (כל כלי שעולה בדעתך).

אם קיים Firewall מנסה לאפס אותו או למחוק את הרשומות הספציפיות ל-FF אם הוגדרו חוקים מסוימים לתוכנה.

פורסם
  • מחבר

כתבתי כבר שניסיתי את כל זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים