עבור לתוכן

שמועה שעושה גלים על פריצת הPS3 בעזרת התקן USB

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ליביו אני לפחות נתתי כתבות ואפילו ווידיאו

חוץ מזה לא אמרתי שהוא תוכנן להיות רק GPU -אלה מעבד גמיש שעושה מיגוון דברים

בחלקם סוני וIBM הצליחו ובחלקם לא

• תגובות 68
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עד כמה שכל זה מרתק את כל מי שהגיב לדיון כאן...

מה דעתכם לחזור לנושא המקורי ולהתנצח ביניכם במקום אחר?

ולא,

אל תגיבו על זה, פשוט תחזרו בבקשה לנושא המקורי וזהו.

פורסם
  • מחבר

בחזרה לנושא המקורי,

כמו שפרסמתי בטרד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471372.0 ,

אני מתכנן לקנות PS3. בעקבות הדיון הזה בדקתי וראיתי שיש סרטונים ברשת של אנשים שמראים שזה אכן עובד.

כמובן שניתן בקלות לזייף אבל זה נראה אמין.

האם למישהו יש איזשהו מקור אמין להביא, אתר, אדם, מישהו שאכן מאשר את עניין הפריצה?

תיראה מקורות מספיק אמינים אומרים שזה פועל

אבל אתה צריך לזכור שצריך את הדיסק המקורי של כל משחק להתקנה -והמון מקום בארד דיסק לספריה מכובדת של משחקים

וזה בלי לדבר על אפשרויות חסימה של סוני בעתיד

וגם המחיר המאוד יקר -בקיצור עם התכנון שלך לקנות PS3 בגלל פריצה -כרגע שכח מזה זה לא משתלם בעליל כרגע

אולי בעתיד אבל לא כרגע

פתחתי את הדיון בגלל הוויכוחים עם זה אפשרי או לא שהיו בערך 4 שנים

ועכשיו ברור שזה אפשרי לא רק תאורטית אלה גם מעשית -אבל זאת לא פריצה משתלמת למי שמחפש משחקים בזול

מאוד יכול להיות שבעתיד יהיו פריצות אחרות יותר זולות וידידותיות -אבל במקרה כזה אני לא יפתח דיון אליהם באתר הזה מסיבות מובנות

אני בכל אופן לא מתכנן לקנות פריצה לPS3 -יש לי את הPC בשביל זה

פורסם

בינתיים כל הסרטים והדיווחים הם מ2 מקורות או מבוססים על אותם מקורות (כולל הכתבות בBBC לדוגמא).

נחכה שזה יתחיל להמכר ולראות מה התגובות בעולם.

כמו קרירין - אני לא מתכוון להשתמש בזה (בדיוק כמו שגם הPSP , DS , WII שלי לא פרוצים , וגם במחשב אני טורח וקונה משחקים) , במיוחד לא עם הטרגדיות שעלולות לקרות אם סוני תיקח צעדים דומים למייקרוסופט.

ליביו

פורסם

אפשר לסכם את הכל בעובדה שהפריצה לא כ"כ נוחה כמו זאת שקיימת בX-Box, ובכלל לא משתלמת. אנשים שפונים לפיראטיות עושים זאת מתוך קמצנות/נוחות/דרך חיים ולא נראה לי שיבחרו בקונסולה של סוני בכדי לשחק במשחקים לא מקוריים. בכל אופן, סוני עשתה בית ספר לפיראטים - 4 שנים ללא פריצה, לפחות לא אחת שדורשת כל מיני התחכמויות שבעלי השרשר והכפכף יעדיפו לפסוח עליהן.

פורסם

Aternus Sicarius, ממש לא מסכים איתך.

ל- PS3 יוצאים המון בלעדיים מעולים ועוד המון משחקים מעולים שיוצאים גם ל X360 ושם באמת לרוב המשחקים יתרון ב X360.

סתם שמות של כמה בולטים שאני לפחות אוהב/אהבתי :

metal geat solid 4, killzone , god of war, resistance , MAG, inFamous , rachet and clanck, gran turismo 5,

uncharted 1+2, little big planet, Heavy rain

ויש עוד הרבה מאד בלעדיים שלא כאלו מעולים אבל גם נחמדים..

ולא הזכרתי אפילו משחקים מעולים אך לא בלעדיים כמו FINAL FANTASY 13 ואחרים..

בדיוק בגלל זה העדפתי את ה PS3 על ה X360. על GEARS OF WAR 2+3 כנראה שאאלץ לוותר או שאשחק אצל חבר.

זה בדיוק העניין... יש מעט מאוד משחקים ששווה להחזיק בשבילם את הPS3.

שלא נדבר על זה שכל דבר בשביל PS3 עולה בממוצע פי 2 מהמקביל לאקסבוקס - במיוחד המשחקים

אפשר לסכם את הכל בעובדה שהפריצה לא כ"כ נוחה כמו זאת שקיימת בX-Box, ובכלל לא משתלמת. אנשים שפונים לפיראטיות עושים זאת מתוך קמצנות/נוחות/דרך חיים ולא נראה לי שיבחרו בקונסולה של סוני בכדי לשחק במשחקים לא מקוריים. בכל אופן, סוני עשתה בית ספר לפיראטים - 4 שנים ללא פריצה, לפחות לא אחת שדורשת כל מיני התחכמויות שבעלי השרשר והכפכף יעדיפו לפסוח עליהן.

אם היא מסוגלת להריץ HOMEBREW תהיה בטוח שהדבר הראשון שיצא זה יהיה ISO LOADER, ואז כל המאגר משחקי BDRIP יהיה שימושי, למעשה לא תצטרך לצרוב יותר כלום או לקנות יותר כלום, רק שיהיה לך דיסק מקורי כלשהו בקונסולה על מנת לעבור את האימות הראשוני...

פורסם

משחקי מולטי פלאטפורם חדשים עולים אותו דבר גם בPS וגם ב360.(אלא אם כן אתה מתכוון לדיסק VERBATIM ב5 שקל והורדה של המשחק, אז כן. המשחקים של 360 אכן זולים יותר)

פורסם
  • מחבר
זה בדיוק העניין... יש מעט מאוד משחקים ששווה להחזיק בשבילם את הPS3.

שלא נדבר על זה שכל דבר בשביל PS3 עולה בממוצע פי 2 מהמקביל לאקסבוקס - במיוחד המשחקים

מחירי המשחקים בPS3\360 זהים בדרך כלל

לאחרונה חלק מהחברות העלו את מחירי הPC לאותה רמת מחיר -במילים אחרות 60$ למשחק חדש רגיל בארצות הברית

גם ציוד עיקפי -מחירים בדרך כלל דומים או קרובים

בעניין משחקים -זה כבר תלוי איזה פלטפורמות יש לך

אני מסכים שלמי שיש פלטפורמת HD אחרת כמו PC או 360 לPS3 אין מספיק בילעדים להצדיק קניה שלו -(אני לא מחשיב משחקים שיש להם מקבילים טובים כמו מרוצים וFPS לדוגמה )

אבל למי שאין פלטפורמה אחרת יש הרבה משחקים

אם היא מסוגלת להריץ HOMEBREW תהיה בטוח שהדבר הראשון שיצא זה יהיה ISO LOADER, ואז כל המאגר משחקי BDRIP יהיה שימושי, למעשה לא תצטרך לצרוב יותר כלום או לקנות יותר כלום, רק שיהיה לך דיסק מקורי כלשהו בקונסולה על מנת לעבור את האימות הראשוני...

פחות מעניין אותי -יש לי PC לפרוצים

יש כמה משחקים מאוד מסוימים שמענינים אותי בPS3 -ורובם כבר מוזלים ובמעגל ההחלפות

פורסם

Aternus Sicarius, לפי שיטתך, מעבר לפריצות שלו מה בדיוק הסיבות להחזיק XBOX?

GOW?

HALO?

בשביל זה באמת שווה להחזיק XBOX?

הרי אפילו ME2 מגיע ל-PS3.

אני יכול להגיד לך שאני קונה משחקים ב-100 ש"ח ופחות ל-PS3, אולי אחרי חצי שנה ויותר אבל עדיין, רק 100 ש"ח.

עד עכשיו היו ברשותי UC1/UC2/GOW3/FIFA10/GTA/KZ2/INFAMOUS ויצאתי עוד ברווח בעזרת שני המשחקים שקיבלתי עם ה-PS3.

כל זה ע"י החלפות או קניה בזול ומכירה באותו המחיר שקניתי אותם ואפילו יותר.

פורסם

איך שהוא מצאתי את הקובץ שלהם לפריצה איך ששמתי את זה בPS בום קיבלתי באן ל24 שעות מPSN עד שהסרתי את זה.

אז מי שמתקין שינתק את הרשת של הPS קודם :facepalm:

עריכה:

OK צריך איזה דאנגל אם צ'יפ may bad

פורסם
  • מחבר

yanivsk שקר נחמד רק שזה לא התקן פלאש USB רגיל -הוסיפו לו ציפ ונכון להיום אין אפשרות להתקין

בלי הציפ הזה

למרות שכניראה יעשו לזה חיקוים

פורסם

yanivsk שקר נחמד רק שזה לא התקן פלאש USB רגיל -הוסיפו לו ציפ ונכון להיום אין אפשרות להתקין

בלי הציפ הזה

למרות שכניראה יעשו לזה חיקוים

לא משקר אולי טועה :nixweiss:

יש קובץ שניקרה:manager.pkg

בתמימות שמתי אותו על DOK והכנסתי לPS הPSN ישר נותק והתחבר לי בידיוק 24 שעות אחרי זה זה הכל לא ידעתי על הצ'יפ.

טעות שלי.

זה העבדות.

פורסם

מה שבטוח זה שאני לא אקנה את הצ'יפ הזה אפילו אם הוא יעלה שקל אחד.

פורסם

מה שבטוח זה שאני לא אקנה את הצ'יפ הזה אפילו אם הוא יעלה שקל אחד.

+1

אני איתך

פורסם

למה לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים