עבור לתוכן

הזרגלינג

Featured Replies

פורסם

ניסינו לפתוח אתר מעריצים ישראלי למשחק. אתר שירכז חומרים בכול הנושאים השונים שיש במשחק, ושיהיה אפשר להגיע אליהם בצורה נוחה ופשוטה, ובנוסף שיהיה אפשר להגיב ולדבר אליהם. אין לנו שום כוונה להיות אתר יותר טוב מכל האתרים אשר ברמה עולמית. וגם לא פורום טוב יותר מפורום זה או כל פורום אחר של הקהילה. יש לנו גם המון חומרים שמתורגמים (עם אישור מן האתרים האלה ורבים אחרים). לא אין באתר פרסומות, הוא לא מכניס כסף, זה גם לא סוד שהוא לא נבנה על ידי איזה חברה ענקית אלא פשוט על ידי אנשים המשחקים את המשחק (ועוד לא משחקים משהו).

מאוד נשמח אם תוכלו להקדיש כמה דקות מזמנכם, רק להביט באתר, לראות קצת מן התכנים ולתת ביקורות, בין אם היא ביקורת טובה, רעה או בונה. כל הערה תתקבל בהערכה גם הערות כמו "התוכן לא טוב, כל הבילדים שם זבל, הסרטים טיפשיים, אין סיכוי שזה ילך, זה לא מעניין אף אחד, יש מיליוני אתרי SC2 יותר טובים וכו.. זה בסדר ונשמח לשמוע אותם. חשוב לי לציין שהתוכן הנוכחי באתר קטן מאוד, ומהווה נקודת התחלה. הוא ממש לא מייצג את האופי של האתר מכיוון שהוא נאסף על ידי כמות קטנה של אנשים. הרעיון הוא שהתוכן ייאסף על ידי כולם! אין לי שום ספק שבתוך זמן מאד קצר עם עזרה מהקהילה התוכן יכול להיות פי כמה וכמה יותר איכותי. מי שיש לו ביקורת על מה אפשר לשפר, מה הוא היה עושה שונה, מה לדעתו לא קשור, מה צריך לשנות ולתקן אנחנו יותר מנשמח ונעריך לקבל את ההערות.

זכרו, האנשים שבנו את זה הבריזו מבית ספר כדי לשחק SC או משחקים כמו SC, וכן יש להם שגיאות כתיב, אז תנסו להסתכל על התמונה הגדולה ולא לקטול את האתר בגלל משהו אחד קטן (אין שום בעיה לקטול אותו אם אתם באמת חושבים שזה זבל).

נשמח לראות אותכם שם, וכל יוזמה או לקיחת חלק תתקבל בברכה.

הכתובת של האתר הינה www.zergling.co.il

תודה לכולכם.

:xyxthumbs:

פורסם

הנה הערה, שאני מקווה שתתקבל בברכה כמו שאמרת: אדם שבא לפה ופותח דיון חדש בנושא שקשור לSC2 בלי לטרוח לעבור על רשימת הדיונים ולראות שכבר יש דיון ראשי על המשחק הכולל נכון לעכשיו 50 עמודים, ומבלי לטרוח לקרוא את חוקי הפורום ולראות שאסור לפתוח דיונים חדשים הקשורים למשחקים שכבר יש בהם דיון ראשי (מה גם שתהייה בטוח שלדיון הראשי יש הרבה יותר "רייטינג" מההודעה המסכנה שלך בדיון החדש שפתחת, כך שגם בשבילך היה יותר טוב לפרסם את ההודעה הזו בדיון הראשי) - מגיע לו שאותה תשומת לב בדיוק יקדישו גם לאתר שלו.

פורסם

לא אל תדאג. הוא כבר פרסם בדיון של SC2 את אותה הודעה. הוא פשוט חשב שהוא מיוחד אז הוא צריך לפתוח דיון משלו.

פורסם

אפשר להתווכח אם זה מצדיק דיון או לא, מה שכן זה אחלה אתר.

הייתי מחפש אולי מדריכים קצת יותר מפורטים ומורחבים, כי זה באמת העיקר.

פורסם

זכרו, האנשים שבנו את זה הבריזו מבית ספר כדי לשחק SC

עד כמה שידוע לי המשחק יצא בחופש הגדול. :screwy:

פורסם
  • מחבר

הנה דוגמא לתכנים שאני חושב ששחקנים מתחילים ימצאו שימושי. בייחוד שאפשר להגיב ולשאול שאלות. זאת סיבה אחת מבין רבות למה אני חושב שאתר כזה יכול מאוד לתרום לקהילה.

http://www.zergling.co.il/forum/viewtopic.php?f=17&t=23 טראן

http://www.zergling.co.il/forum/viewtopic.php?f=18&t=21 פרוטוס

http://www.zergling.co.il/forum/viewtopic.php?f=19&t=22 הזרג

כל השחקנים המנוסים, יש לקחת בחשבון שהסרטים צולמו נגד מחשב, והם רק לדוגמא, אל תקטלו אותי על קטנות.

במידה ויש שחקנים ותיקים עם קול קריינות מטורף, נשמח לתת לכם במה. אפשר לקריין גם משחקים של שחקנים מקצועיים, לקריין ריפליים שלכם וכו. זה יכול להיות מגניב מאוד אם נגלה את HD Husky הישראלי הבא!

מי שמעוניין לשמוע נפתחה התחרות הראשונה של האתר, אני לא רוצה לפרסם פה בפורום, אפשר לראות בעמוד הראשי.

שוב תודה לכולם על הביקרות הטובות, וגם הפחות, ונשמח לראות אותכם בזרגלינג.

פורסם

משהו ספציפי: אם אתה מתכוון לפרסם פתיחות שאתה מתכוון שיתייחסו אליהן ברצינות אתה גם צריך להסביר לְמה ולַמה הן טובות ואפילו לתת דוגמאות של שחקנים מקצועיים שמשתמשים בהן.

בגדול הקושי העיקרי שלדעתי תצטרך להתמודד איתו זה מה שבעצם כל אתר ישראלי רציני צריך להתמודד איתו - בחו"ל יש קהל הרבה יותר גדול, גם של קוראים/מבקרים וגם של אנשים שמספקים תוכן, ולכן באופן טבעי קל יותר לשמור על איכות. עכשיו זה לא נגמר פה - זה ממשיך בכך שמי שבאמת לוקח את המשחק ברצינות יעדיף להשקיע את הזמן שלו במקום שהכי מועיל מבחינתו, וסיכוי טוב שכמה שלא תנהל את האתר בצורה יוצאת מן הכלל בחו"ל עדיין יהיה יותר טוב. מה שנקרא "בריחת מוחות".

אישית אני עדיין לא החלטתי אם להיכנס ל-SC2 באופן רציני. SC1 שיחקתי לא מעט אבל היה יותר מדי ספאם של קליקים בשביל שאני אוכל להתמודד איתו כמו שצריך. WC3 היה כיף ושיחקתי בו די רציני אבל עדיין היו חסרים לי הרפלקסים. עכשיו עם עוד חיים ועוד משחקים ששווים מאד את הזמן (בעיקר ארמא אבל גם עוד משחקים שרציתי לשחק ועוד לא נגעתי בהם) אני לא בטוח שיהיה לי זמן ו/או סבלנות להיכנס חזק ב-SC2.

ובקשר לאלו שהבריזו מבי"ס כדי לשחק SC, כבר מזמן מזמן אין להם חופש גדול... :)

פורסם
  • מחבר

תודה על ההערה, אני מסכים איתך לחלוטין בקשר לההערה עם התכנים, זה לא נעשה כרגע, משתי סיבות, א - אני לא מספיק טוב ואני לא רוצה להגיד שטויות וב' אילו תכנים לדוגמא.

הרעיון זה שהקהל ישתף אחד את השני בריפליים - ויוכל להגיב וללמוד. כנ"ל לגבי אסטרטגיות, בילדים, מדריכים, סרטונים וכו.

כמעט כל התכנים שיש באתר הם רק דוגמאות, התוכן שיכנס עליו בעתיד תלוי ברצינות האנשים שיכנסו עליו ויקחו תזמן למלא בו תכנים שלהם.

אני מסכים איתך שכל האתרים הבין לאומיים ברמה גבוהה יותר, לכן הרעיון המרכזי הוא לרכז קהילה, שמלמדת ומגיבה ומשפרת אחד את השני במשחק.

אין לנו כוונה להתחרות בחברות ענק. האתר לא נעשה על ידי חברה עם כוח וכסף, ואין בו פרסומות, אלא רק על ידי כמה סטודנטים ששיחקו הרבה תמשחק הראשון, וקצת את השני.

כמו כן היתרון שלנו הוא הקהל הישראלי (אני יודע, זה כם החיסרון), אני מתכוון שהוא קצת יותר תכלס - מעניין אותו להגיע לעיקר, ולכן קהילה כזאת כן יכולה ללכת.

אני יודע שבוורלד אוף וורקראפט זה הצליח, למרות שזה משחק שונה לחלוטין.

ברגע שכמה שחקנים חזקים, ועוד כמה אנשים ירשמו, אז יהיה הרבה יותר תוכן לבוא ולחפש באתר, ויהיה גם אפשר לשאול שאלות וללמוד.

בכל מקרה אני שמח שלקחת את הזמן לעבור על התכנים באתר, כל הערה שרק עולה לך לראש אני יותר מאשמח לשמוע.

כל דבר.

במידה ותחליט לשחק SC2 נשמח אם תקח חלק באתר.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים