פורסם 2010 באוגוסט 2115 שנים בערך-Infected Mushroom - Converting Vegetarians CD2Muse - AbsolutionVibe Tribe - Melodrama
פורסם 2010 באוגוסט 2115 שנים בערך-Infected Mushroom - Converting Vegetarians CD2Muse - AbsolutionVibe Tribe - Melodramaכן, שכחתי להוסיף.
פורסם 2010 באוגוסט 2115 שנים Iron Maiden - Live After DeathDream Theater - Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory :ylsuper:
פורסם 2010 באוגוסט 2115 שנים Amon Amarth - With Oden on Our Sideהיה לי לפחות חודש שהייתי שומע אותו כל יום מהתחלה עד הסוף, וחוץ מזה כל יום שירים בודדים. יחד איתו כנראה Versus the World. כרגע אני פחות שומע אלבומים ברצף, פשוט עושה שאפל על הכל, בין אם זה מוזיקה אלקטרונית, פופ, טראנס, דאנס, ובין אם זה רוק, מטאל, פאנק, הרדקור ואינדי.http://www.last.fm/user/Starchild2242הפרופיל באתר הוא בתקופה מאוחרת יותר שלי. אם זה היה מ2006 בערך ולא 2008 Amon Amarth היו מככבים שם.
פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים אגב. שמעתם שOZZY,KORN,SOULFLY ו"בצפר"(להקת מטאל ישראלית שחתומה בחו"ל) יופיעו בארץ ב28.09 בתור פסטיבל OZZFEST
פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים Scenes של DT כמו הרבה כאן, ו-Lateralus של TOOL (שהעטיפה שלו היא גם האווטר שלי)
פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים אני רואה של-Scenes יש פה העדפה משמעותית.אלבום גאוני ללא ספק.מצטרף גם ל-Kidney עם Lateralus, גם הוא מצוין.כרגע אני שומע המון את האלבומים של Ayreon - גיליתי את הפרוייקט הזה בזמן האחרון וכרגע אני שומע לאט לאט את כל האלבומים המעולים שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.