עבור לתוכן

סוף סוף קניתי SSD, תוצאות ותמונות. Gskill phoenix pro

Featured Replies

• תגובות 51
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין טעם להסביר את היתרון של SSD. זה אפקט שגדול מהמספרים. מספיק לעבוד על אחד כמה ימים ואז לחזור למחשב רגיל, אתה פשוט לא מבין למה צריך לחכות כל כך הרבה זמן שדברים יזוזו

פורסם

מה זה TRIM?

פורסם

אין טעם להסביר את היתרון של SSD. זה אפקט שגדול מהמספרים. מספיק לעבוד על אחד כמה ימים ואז לחזור למחשב רגיל, אתה פשוט לא מבין למה צריך לחכות כל כך הרבה זמן שדברים יזוזו

מסכים איתך 100% , מאז שקניתי SSD, אני מעדיף לעבוד מהבית כי המחשב יותר מהיר. אתמול באתי לעבודה, הייתי עצבני כל היום בגלל המחשב....

פורסם

לגבי עריכת וידאו:

אם הייתרון הוא בכתיבת קבצים גדולים, לא עדיף לקחת SSD ככונן מדיה? ולא מערכת הפעלה?

הרי המדיה נמצאת על דיסק נפרד.

או שפיספסתי משהו?

פורסם

גם לי יש ssd אבל איך מפעילים את התכונה הזאת או האופציה שנקראת ???TRIM

פורסם

מה שם המודל המלא של הכונן ובאיזה מערכת הפעלה אתה משתמש?

פורסם

מסכים איתך 100% , מאז שקניתי SSD, אני מעדיף לעבוד מהבית כי המחשב יותר מהיר. אתמול באתי לעבודה, הייתי עצבני כל היום בגלל המחשב....

אתה מתלהב בהגזמה, המהירות עבודה על תוכנות לא משתפרת בכל הפונקציות.

עיקר השינוי מורגש בכתיבה/קריאה לדיסק, בוט יותר מהיר למערכת, העתקה ושמירת קבצים... אבל בפעולות מעבד אין הבדלים.

בסופו של דבר מדובר על דיסק מהיר, לא מעבד!

פורסם

Intel 40GB SSD X25-V SATA II 2.5

win7

דרך אגב את המודול אתה יכול לקרוא מפה.. למטה.. כתוב my computer

פורסם

לדוגמא: SSDSA2MP040G2R5

פורסם

@Scorn

שאלת OT קטנה, האם התקנת עליו מחדש את ה- OS או שהעברת אותה ע"י תוכנת גיבוי ?

פורסם

לדוגמא: SSDSA2MP040G2R5

אהה סבבה כן זה השם..

מה עכשיו מה אני עושה?

פורסם

אתה בטוח שזה הדגם בדיוק? אם כן תריץאת הפקודה הבאה מחלון פקודה:

fsutil behavior query disabledeletenotify

פורסם

אתה מתלהב בהגזמה, המהירות עבודה על תוכנות לא משתפרת בכל הפונקציות.

עיקר השינוי מורגש בכתיבה/קריאה לדיסק, בוט יותר מהיר למערכת, העתקה ושמירת קבצים... אבל בפעולות מעבד אין הבדלים.

בסופו של דבר מדובר על דיסק מהיר, לא מעבד!

מדובר על צוואר הבקבוק העיקרי של המערכת. היתרונות של SSD נובעות בעיקר מה"seek time " הנמוך שלו שגורם לו לבצע 10000-50000 פעולות IO בשניה (יותר מפי מאה מדיסק מכאני) . ביצועי random access ב SSD אמורים להיות מעולים מה שמתאים במיוחד לmultitasking, קומפילציה , סריקת וירוסים (מה שמאיט את המחשב באופן משמעותי) וכל דבר שעובר על הרבה קבצים (יש משחקים כאילו) .

אני גם רוצה SSD כדי לשים עליו מערכת הפעלה וגם steam , על הדיסק המכאני אני יכול לשים דברים כמו סרטים ,גיבויי משחקים או כל דבר שלא זקוק לrandom access . בנתיים זה עדיין לא בעדיפות מספיק גבוהה שאני אקנה SSD . בגדול התחרות בשוק אמורה להוריד את המחירים למשהו קצת יותר סביר כי ליצר SSD זה יחסית קל אפילו מ0 . יש את כל הרכיבים האלקטרונים זמינים רק צריך לחבר בינהם. ראיתי שהיום כבר קיימים רכיבים בגודל 32GB שעובדים במהירות של 166MB לשניה (על צ'יפ אחד מרובע בגודל ס"מ וחצי ) .

פורסם
  • מחבר

adiz- התקנה נקיה.

לקחתי את ההזדמנות ועברתי מויסטה ל 7 על הדרך.

וחשוב מאוד- בהתקנה של מערכת הפעלה ל SSD- לבחור במצב AHCI!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים