פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים דום 3 הוא לא כל כך ישן - וכן מה לעשות קריסיס יותר משקיעים - פחות מוזיקה ואווירה אבל יצא אדיר - אם אתה מחפש פרטים קטנים, גראפיקה ומוזיקה הכי מלחיצה שיש - F.E.A.R 2 תהנה
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים fear2 היה סתם FPS סטנדרטי, בטח יחסית לראשון. היתה רק פעם אחת שהוא באמת הקפיץ אותי (לקראת הסוף כשאתה הולך בשדה ומסתובבופתאום עלמה המבוגרת נמצאת מאחוריך)
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים דום 3 הוא לא כל כך ישן - וכן מה לעשות קריסיס יותר משקיעים - פחות מוזיקה ואווירה אבל יצא אדיר - אם אתה מחפש פרטים קטנים, גראפיקה ומוזיקה הכי מלחיצה שיש - F.E.A.R 2 תהנהגרפיקה?לא הייתי מזכיר את המילה גרפיקה במשחק הזה, כל המשחק אתה נמצא בבניין ומסתובב בתוך חדרים והכל נראה אותו דבר.אולי אפקטים נכון יהיה לומר.---למרות שאני OLD TIMER קרייסיס לפי דעתי היה משחק מעולה, אני אוהב את החופשיות להסתובב במשחק ולעשות כרצוניבמיוחד במשחק הרשת שהוא טוב מאוד בדומה ל-FARCRYDOOM3 לא אהבתי, להסתובב בחושך כל המשחק ולחכות שמישהו יקפוץ עליך.גם QUAKE1-2, היה לא רע.
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים מחבר אני מתפלא שאף אחד עוד לא הזכיר את זה פה http://www.moddb.com/mods/classic-doom-3 אחלה מוד. חבל שהם שכחו להכניס פנס
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים F.E.A.R היה אובר-רייטד. זאת היתה הפעם הראשונה שהלכתי לאיבוד במשחק. הכל נראה אותו הדבר, עד כדי כך שאתה לא בטוח אם אתה מתקדם או חוזר אחורה. שלא לדבר על זה שהיו אולי שלוש אויבים שונים בכל המשחק. בנוסף, אפשר להגיד בדיוק את אותה התלונה על היילו, רק ששם היו בערך חמישה אויבים שונים (אם מישהו זוכר את שלב הספרייה, או העובדה שמאמצע המשחק אתה חוזר אחורה דרך שלבים שכבר היית בהם...).
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים היילו הוא עוד משחק, ההצלחה שלו היא רק כי הוא משחק ל XBOX, אם הוא היה יוצא למחשב הוא היה מת ממזמן. בקשר ל ID, מפתחת מצויינת רק חבל שמאז Q3 כל המשחקים שלהם היו רק הדגמות של המנוע. RAGE ניראה כאילו יעשה יותר מהדגמה, DOOM בטוח יהיה יותר מהדגמה, סוף סוף הדור החדש יזכה ליראות מה החברה הזו יכולה לעשות. נ.ב. ראיתם את RAGE ל IPHONE, ניראה מדהים
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים היילו הוא עוד משחק, ההצלחה שלו היא רק כי הוא משחק ל XBOX, אם הוא היה יוצא למחשב הוא היה מת ממזמן. היה כבר אחד למחשב והוא אכן מת מזמן ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.