עבור לתוכן

World Of Warcraft+Nvidia 3D Vision

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי בעיה שאני אשמח אם תוכלו לעזור לי בה.

יש לי את הערכה החדשה של ניוידיה בתלת ממד והיא עובדת מצוין עם משחקים כמו justcaus2, NDF undercover, far cry 2 ועוד..

אבל משום מה בוורקרפט זה לא נותן לי.

כל פעם שאני נכנס למשחק התוכנה ישר ממירה את זה לתלת ממד, ואם לא אז אני לוחץ על הכפתור של המשדר וזה עובד.

אבל פה שום דבר לא קורה.

נכנסתי ללוח הבקרה של נוידיה לראות אם יש להם דרישות ספציפיות למשחק והם רק כתבו שצריך לשנות איזו הגדרה קטנה וגם את זה ניסיתי ולא קרה כלום.

ניסיתי לפנות לבליזארד וניוידיה אבל שום דבר לא מסתדר לי.

בעקרון גם בסטאר קראפט 2 זה לא עובד כמו שצריך אבל מסיבות שונות.

באמת שכבר לא ידעתי למי לפנות,אם מישהו מבין בערכה הזו ואיך לתפעל אותה בבקשה צרו איתי קשר.תודה מראש

פורסם

איזה דריבר התקנת ל-3dvision ?

פה יש את האחרון, כולל דריבר של הכרטיס מסך ושל הערכה:

http://www.nvidia.com/object/geforce-3d-vision-winvista-win7-cd-1.34-beta-driver.htm

תכלס לא אמורה להיות בעייה, התמיכה ב WoW מקוטלגת כ-Excellent.

המון פעמיים מצאתי את עצמי מתעצבן על נוידיה שאומרים שהמשחק הוא אקסלנט והוא בכל ללא פועל בתלת מימד וזה לא קרה לי פעם או פעמיים הם צריכים לעשות סדר דחוף בקיטלוג שלהם של המשחקים למה אחרת זה סתם מבאס אנשים :-\ :'(

פורסם

סטארקרפט 2 עוד לא תומך ב3D רק כאשר ייצא לו בעתיד התלאי ל3D תוכל לראות כמו שצריך.

לגבי Warcraft, תנסה לשנות את שם הקובץ (ה .exe) ותריץ אותו אז, דווח לי אם היה לך שינוי במראה.

לNvidia יש פרופילים לרוב המשחקים שתומכים ב3D לכן אם תשנה את השם של הקובץ זה יאפס לך את הפרופיל ואולי גם יפתור לך את הבעיה.

לגבי המרת סרטים מ2D ל3D ששאלת אותי בפרטי, אתה צריך להשתמש בתוכנה שמגיעה בדיסק התקנה של Nvidia, יש להם את התוכנה בשם Nvidia 3D Vision Video Player, שמהרגע שתעלה דרכו סרט הוא יעשה לך המרה ישירה ל3D, פשוט תבחר בתפריט מצב Stereoscopic. אם תרצה בתוכנה לשנות את העומק וConvergence אז ימינה ושמאלה במקשי החיצים מעלים או מורידים עומק בהתאמה ולמעלה ומטה מעלים ומורידים Convergence בהתאמה.

לגבי ההגדרות של משחקים ששאלת, אז השתדל להשתמש אך ורק בAA x2 מכיוון שיותר מזה יתשתש לך את הראיה בתלת מימד, לגבי Vsync מהרגע שתפעיל את התלת מימד הוא הופך להיות מופעל כברירת מחדל ואין לך אפשרות לשנות זאת. שאר ההגדרות כבר תלויות בך וביכולות של הכרטיס מסך שלך.

אם יש לך עוד שאלות אני ישתדל לענות לך עד כמה שניתן.

פורסם
  • מחבר

איזה דריבר התקנת ל-3dvision ?

פה יש את האחרון, כולל דריבר של הכרטיס מסך ושל הערכה:

http://www.nvidia.com/object/geforce-3d-vision-winvista-win7-cd-1.34-beta-driver.htm

תכלס לא אמורה להיות בעייה, התמיכה ב WoW מקוטלגת כ-Excellent.

קודם כל כן יש לי את הדרייבר האחרון למרות מה שאתה הבאת עכשיו הוא קצת יותר חדש אבל זה בטא.

ניסיתי להוריד אותו ולפי מה שהם כותבים זה מתקן את הבעיה של סטאר קראפט.אבל זה לא עזר..

"StarCraft II–fixed profile to properly recognize the retail game executable name and match the 3D Vision rating of Good"

ולגבי וורקראפט היו 2 קבצים של EXE וניסיתי לשנות את שניהם ולא קרה כלום..

ותודה רבה ההמרת סרטים הסתדרה לי, כל מה שהייתי צריך לעשות זה "סריקה בדילוג" ולשחק עם העומק.

האמת שזה כמעט לא משנה את זה..המרתי את Watchmen 720p וזה לא באמת עשה יותר מידי..

והאפשרויות הגדרה נכנסתי לג'אסט קוז 2 ומתוך מלא אפשרויות של אנטי אלנסינג(איך שלא קוראים לזה..) דווקא זה לא היה, היה CAA*36 משו כזה..

תודה רבה חברה שאתם מציעים עזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים