עבור לתוכן

קירור ו AMD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי היום את ה XP 2500 ואני לא מסתדר עם הקירור...

הלוח מראה לי טמפרטורה של 70 מעלות! משהו לא מסתדר לי כאן ...

יש לי לוח של ג'יגבייט וגוף קירור של

SPIRE FalconRock II AMD

מה לא עשיתי נכון ???

או שמא טמפרטורה כזו היא בכלל סטנדרטית ?

תודה,

ניר

פורסם

השתמשת במשחה טרמית או פד טרמי?

המאורר מחובר כראוי?

בכל מקרה הטמפרטורה נראית לי גבוהה מידי בשביל שהמחשב בכלל יעבוד ???

פורסם
  • מחבר

אז זהו,

ניסיתי שלושה מצבים:

מעט משחה טרמית מרוחה נקי וחלק - הטמפרטורה הייתה 70 מעלות,

בלי משחה טרמית בכלל - 90 מעלות :-[ (פלא שהוא חי אחרי זה)

ועכשיו עם הרבה משחה טרמית - יציב על 65 ...

מה זה יכול להיות ???

חוץ מזה, לאיזה טמפרטורה צריך לשאוף ? לאן הוא צריך להגיע ??

ניר

פורסם

תנסה לפתוח את דלת המארז, תבדוק אם הבעיה היא בגוף הקירור או במארז באופן כללי. אם הטמ"פ יורדת ביותר מ10 מעלות כנראה הבעיה שלך היא מארשז לא מאורר.

אם הטמ"פ לא יורדת כמעט כנראה לא התקנת נכון את הגוף או שאולי הוא פגום. קשה לי להאמין שאלו הטמ"פ של גוף תקין

פורסם

מעבדי AMD ידועים בכך שהם מפיצים חום..לי אישית אין AMD אבל קראתי אליו כמה כתבות ומאמרים..

(ודיונים..)..

ולפי מה שהבנתי מעבדי AMD מתחממים יותר מp4 ומסוגלים לעמוד גם בחום הזה..(עד לגבול מסויים)..

כמובן ש65 מעלות זאת טמפרטורה גבוהה מאוד!, אבל AMD מוסגל נראה לי לעבוד איתה.., אבל בכל זאת לא כדאי

לקחת את הסיכון ולהמשיך לעבוד עם זה ככה... במיוחד שזה עוד מעבד חדש ישר מהקופסא!

תנסה לבדוק שוב את המריחה של המשחה ותנסה אולי איכשהו לנסות לקרר את סינק יותר ולראות אם זה באמת משפיע..

::)

פורסם
  • מחבר

אז זהו...

שהטמפרטורות המדוברות הן עם דלת מארז פתוחה !!!

נראה לי שאהיה חייב לקפוץ איתו חזרה לחנות שינסו להרכיב הם ... כמו שאמרתם, חבל! הוא חדש מקופסא ... :-[

תודה לכולם על העזרה ...

ניר

פורסם

אם אתה רוצה שהחנות תעשה לך את זה.., זה אחלה רעיון.., למרות שאני אולי הייתי מנסה להמשיך לבד כדאי לכרוש ידע בזה.., אבל גם רוב הסיכויים שלא הייתי ממשיך לבד כי הייתי מפחד שאני אהרוס משהו בדרך.. ;D

ובחנות שמרכיבים לך את זה.. תבדוק את הטמפרטורות שם.., ותשאל אותם מה הם עשו איך הם הרכיבו..או שתבקש גם לעמוד ליד הבחור שמרכיב לך..ככה תוכל להסיק מסקנות ולדעת לפעמים הבאות.., ואפילו להגיד לנו מה הייתה הבעיה.. ;)

בהצלחה.. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים