עבור לתוכן

WHAT THE FUCK!!!@?!?!(לא מזהה CD)

Featured Replies

פורסם

אני בא לי הביתה מהעבודה ... ניגש אל המחשב(שפעל)ומנסה לצרוב לי דיסק ... כשאני מגלה שהCDR ו CDROM לא קיימים!!!!

אני ניסיתי הכל .. גם BIOS ... גם דברים בווינדוז .. מה קרה לי ... אגב בCONTROL PANEL זה מראה לי שהם כיימים אבל בלתי אפשרי להפעילם!!!

פורסם
  • מחבר

Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)

פורסם
  • מחבר

Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)

Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device.

זה צורב

פורסם

אז נפתרה הבעיה או לא?

פורסם
  • מחבר

NO!!!!! I CANT UNDERSTAND WHAT THE FUCK IS THAT!

פורסם
  • מחבר

אנשים .. בלי שהתוכנה לקירור תעבוד זה מקרר!!!!!! אני UNINSTALLED את זה וזה עדיין מקרר !!! ה AMD נדפרק ???

פורסם
  • מחבר

עד שאני נכנס לווינדוז זה 55 ... כשאני נכנס זה יורד ויורד ל34 ....

פורסם

Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)

תנסה להעיף את הסידי והצורב מה-Device manager, תעשה restart ותן לו למצוא אותו שוב לבד...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי ... זה עדיין לא מוצא ...אבל לפחוט אחרי לא יודע מה זה לא מקרר יותר ... [glow=red, 2, 300]בחיים אני לא מתעסק יותר אם תוכנות קירור למינהם[/glow]

פורסם

בדקת שהכל מחובר יכול להיות זה בעיית חומרה

פורסם
  • מחבר

לא הכל בסדר .. הBIOS מוצא אותם 100% ואני ניסיתי לעלות מCD והכל עבר... ;/

פורסם

מה התוכנה האחרונה שהתקנת ? בכול כדי לפתור את הבעיה שלך תיכנס ל-registry ותעשה חיפוש לערך lowerfilter תבדוק בעמודה

הימנית שהוא משוייך ל-cd וגם לצורב תמחק אותו צא מה-registry תגש ל-device manager תסיר את הצורב וה-cd תן ל-windows

לזהות אותם מחדש בשלב זה אמורים להעלם סימני הקריאה הצהובים מהם ותוכל להשתמש בהם שוב,זהו בכול אופן הפתרון כפי שהוא מופיע

ב-knowledge base של מיקרוסופט לגבי 2000 ו-xp .

פורסם
  • מחבר

lowfilter?

זה לא מוצא לי כלום

פורסם

אחי, אין מצב שאין פיתרון לזה, אבל אני ניסיתי הכל הייתה לי בול אותה בעיה כמו שלך עקב התקנת תוכנה מסוימת... וזהו, זה השלב בו מפרמטים.

פורסם
  • מחבר

זה תיקן לי!!!

תודה audigy!!!

בריא עליך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים