פורסם 2002 במרץ 423 שנים אני בא לי הביתה מהעבודה ... ניגש אל המחשב(שפעל)ומנסה לצרוב לי דיסק ... כשאני מגלה שהCDR ו CDROM לא קיימים!!!!אני ניסיתי הכל .. גם BIOS ... גם דברים בווינדוז .. מה קרה לי ... אגב בCONTROL PANEL זה מראה לי שהם כיימים אבל בלתי אפשרי להפעילם!!!
פורסם 2002 במרץ 423 שנים מחבר Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)
פורסם 2002 במרץ 423 שנים מחבר Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device.זה צורב
פורסם 2002 במרץ 423 שנים מחבר אנשים .. בלי שהתוכנה לקירור תעבוד זה מקרר!!!!!! אני UNINSTALLED את זה וזה עדיין מקרר !!! ה AMD נדפרק ???
פורסם 2002 במרץ 423 שנים Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)תנסה להעיף את הסידי והצורב מה-Device manager, תעשה restart ותן לו למצוא אותו שוב לבד...
פורסם 2002 במרץ 423 שנים מחבר ניסיתי ... זה עדיין לא מוצא ...אבל לפחוט אחרי לא יודע מה זה לא מקרר יותר ... [glow=red, 2, 300]בחיים אני לא מתעסק יותר אם תוכנות קירור למינהם[/glow]
פורסם 2002 במרץ 423 שנים מחבר לא הכל בסדר .. הBIOS מוצא אותם 100% ואני ניסיתי לעלות מCD והכל עבר... ;/
פורסם 2002 במרץ 423 שנים מה התוכנה האחרונה שהתקנת ? בכול כדי לפתור את הבעיה שלך תיכנס ל-registry ותעשה חיפוש לערך lowerfilter תבדוק בעמודההימנית שהוא משוייך ל-cd וגם לצורב תמחק אותו צא מה-registry תגש ל-device manager תסיר את הצורב וה-cd תן ל-windowsלזהות אותם מחדש בשלב זה אמורים להעלם סימני הקריאה הצהובים מהם ותוכל להשתמש בהם שוב,זהו בכול אופן הפתרון כפי שהוא מופיעב-knowledge base של מיקרוסופט לגבי 2000 ו-xp .
פורסם 2002 במרץ 423 שנים אחי, אין מצב שאין פיתרון לזה, אבל אני ניסיתי הכל הייתה לי בול אותה בעיה כמו שלך עקב התקנת תוכנה מסוימת... וזהו, זה השלב בו מפרמטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.