עבור לתוכן

מתלבט בין שני לוחות אם איכותיים

Featured Replies

פורסם

1. GA-X58A-UD3R - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3305#ov

2. EVGA X58 SLI - http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=132-bl-e758-a1&family=motherboard%20family

ההתלבטות הגדולה היא בין פוטנציאל OC ל פיצ'רים חדשים כמו USB3 SATA3.

איך הGIGABYTE לOC?

מבחינת המחירים, אני יכול להשיג את ה EVGA ב 950 ש"ח (+- אצל חבר, חדש באריזה חתומה אך אם אחריות בעייתית) ו את ה ג'יג ב 1000 בKSP..

אציין כי אני מתכוון לבצע OC לא מטורף אך לפעילות שוטפת ל I7930 ל 3.5 GHZ +-...

צריך תגובות וכמה שיותר, אני צריך להחליט שבוע הבא..

פורסם
  • מחבר

UP!

חברה זרקו לי עצם...

פורסם
  • מחבר

לדעתי אין כאן סתירה כלל. אני רוצה לדעת איזה לוח ספק לי את הOC היציב והטוב ביותר בטווחים שאני מייעד...

למה בדיוק לשנות את הכותרת? אם אדע אשנה מייד..

פורסם

למה בדיוק לשנות את הכותרת? אם אדע אשנה מייד..

לדוגמה, GA-X58A-UD3R או EVGA X58 SLI למטרות OC בינוני.

לא ציינת שימושים, אבל באופן כללי המעבד והפלטפורמה המבוססת עליו אינם נשתלמים לרוב השימושים של המשתמש הביתי הממוצע. יתכן כמובן שאתה לא כזה ואין צורך להוסיף שזכותך לבחור באיזה רכיבים שתרצה, אבל אני מעלה את הנקודה הזאת רק כדי להציג את הנושא.

בנוגע ללוחות, שניהם יאפשרו לך OC בדרגה שאתה מחפש ללא בעיה מיוחדת (בתנאי שכל שאר התנאים יאפשרו זאת). אני לא כל כך מכיר את ה- EVGA X58 SLI, אבל ממידע שקראתי לפני זמן לא רב ברשת (כי אין לי ניסיון מעשי איתו ב-OC, או בכלל למען אמת) ה-GA-X58A-UD3R מאפשר OC מכובד מאוד (שוב בתנאי שכל שאר התנאים מאפשרים זאת).

פורסם

כנראה שלא הבהרתי קודם, ה-X58A-UD3R יספיק לאוברקלוק גדול יותר מהטווח שרשמת של 3.5GHz. הלוח הזה גם לא אמור להגביל שום קירור אוויר, פשוט כי קירור אוויר חזק ימשוך לאזור ה-4GHz ושם תהיה בעיה להמשיך. אולי לוח חזק יותר עם קירור אוויר מוגזם יתנו עוד 100-200MHz אבל אותם מגה-הרצים יהיו מאוד יקרים בעלות הרכיבים.

אז הנקודה שלי הייתה שאתה שואל על OC ופיצ'רים כשהלוח הזול יותר מספק את שניהם, רק שלא הבהרתי קודם את מה שעתה רשמתי.

ולגבי הכותרת- הבאתי לך לינק לחוקי הפורום (למעשה תמצות שלהם), אם תיגש ותעיין קצת אז תדע בדיוק כיצד כותרת תקינה צריכה להראות.

עריכה: שי הקדים אותי :cool2:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המידע.

אפשר לנעול.

להבא אקפיד יותר על הכותרת :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים