פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים יש לי WIN7 וכשמתי לב כשאני מעביר סרט ממחיצה אחת למחיצה אחרת בכונן זה מעביר במהירות של כ-16MB\S זה לא ממש איטי?הכונן הוא WD BLUE
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים האם אתה מתכוון שאתה מעביר בין שני PARTITIONS על אותו דיסק פיזי?אם כן אכן מדובר בפעולת הקבצים האיטית ביותר - אל תהיה מופתע.כמו כן BLUE זה ממש סדרה איטית - שקטה וקרירה - אבל איטית להחריד.כל טוב,גבריאל
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים האם אתה מתכוון שאתה מעביר בין שני PARTITIONS על אותו דיסק פיזי?אם כן אכן מדובר בפעולת הקבצים האיטית ביותר - אל תהיה מופתע.כמו כן BLUE זה ממש סדרה איטית - שקטה וקרירה - אבל איטית להחריד.כל טוב,גבריאלקצת מוגזם...יש לי WD BLUE - והוא עושה אחלה עבודה. והוא דיי מהיר.אין שום סיבה שהוא ירד מה 60מג"ש לפחות.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים בין מחיצות בדיסק פיזי אחד? בחיים לא. 25-30 מגה בשניה בהרדדיסקים מהירים (והBLUE לא נחשב כזה).
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים מחבר האם אתה מתכוון שאתה מעביר בין שני PARTITIONS על אותו דיסק פיזי?אם כן אכן מדובר בפעולת הקבצים האיטית ביותר - אל תהיה מופתע.כמו כן BLUE זה ממש סדרה איטית - שקטה וקרירה - אבל איטית להחריד.כל טוב,גבריאלאה באמת? לא ידעתי.. היתי בטוח שבגלל שזה אותו כונן זה אמור להיות מהיר, לא חשבתי שבגלל שזה כונן שונה זה מוריד את המהירות ברמה כזאת ומדובר במחשב נייד בגלל זה הלכתי על ה-בלו gabriel6 אתה יכול להעביר איזה קובץ גדול (מעל 2GB) ממחיצה למחיצה ולהגיד לי מה המהירוצ שאתה מקבל אחרי שהיא מתיצבת פחות או יותר?
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים אgabriel6 אתה יכול להעביר איזה קובץ גדול (מעל 2GB) ממחיצה למחיצה ולהגיד לי מה המהירוצ שאתה מקבל אחרי שהיא מתיצבת פחות או יותר?במחשב בעבודה - בסביבות 23 מגהבייט לשניה (יש פה דיסק 5400).
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים כל זה המדידות לא שווה כלום.מהירות יורדת בקונן. בהתחלה שלו - מהרבסוף שלו לאט. זה בגלל מהירות שלו שבחוץ יותר מהר בקמ"שממהירות שבפנים שלו.אז תלוי מאיפו ולאן מעבירים וגם מרחק של מקום של מקור למקום של כתיבהכי ראש של קונן צריך לזוז ממקום של קריאה למקום של כתיבה כל הזמן..חב"לז.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים מחבר כל מי שכתב פה מהירויות - ראשית תודה רבה.שנית - אצלי מדובר על WD BLUE 2.5 5400 האם הבדיקה שעשיתם זה על ההרדיסק הזה?כי לא משנה לאן אני מעתיק אחרי מספיק זמן המהירות יורדת מ-20MBPS אפילו כשאני מעתיק על אותו כונן ממקום למקום (מעתיק).
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים מחבר אבל אפילו פה באשכול אנשים כותבים לי מספרים כמו 60, 43.. כשלי זה בקושי חצי.. קצת מוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.