פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים יש לי מחשב עם לוח GA-P35-DS3Lהתקנתי מערכת הפעלה win 7 הבעיה שאני לא מצליח להפעיל רשמקול ניסיתי כמה אפילו קניתי חדשעדכנתי את הדריברים מהאתר של החברה אבל עדין הבעיה ממשיכההשמח מאוד לעזרה הילד משגע אותי עם המשחק CS
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים במנהל ההתקנים (Device Manger) כל התקני האודיו מזוהים בצורה תקינה? (אין לצידם את סימן הקריאה או השאלה הצהוב)אם כן צריך לוודא שהמיקרופון מחובר לכניסה הנכונה (אם מדובר בכניסה הקדמית אז לוודא שהיא מחוברת ל-Front Header בלוח האם) ושהוא אינו מושתק מכל סיבה שהיא.
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים מחבר תראה הבעיה בשתי מחשבים שהדקנתי WIN7 אני מזהה את הכניסה לא מופיעה לי סימני שאלה אבל מצד שני נראה לי שבמנהל התקנים באוודיו חסר שם התקן באתר של גיגהביט הדריבר של הקול הוא היחיד שאין בוא WIN7עדכנתי את הלוח ואת הביוס אבל עדין הבעיה ממשיכההשמח לעזרה
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים יש בדף המוצר באתר יצרן לוח האם מנהל תקן לשבב האודיו עבור Windows 7. רק תוודא שאתה בוחר את גרסת המערכת המתאימה (32/64 סיביות).
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים מחבר יש בדף המוצר באתר יצרן לוח האם מנהל תקן לשבב האודיו עבור Windows 7. רק תוודא שאתה בוחר את גרסת המערכת המתאימה (32/64 סיביות).תודה על הניסיון לעזור אבל אתה נתת קישור ללוח אחר וחדש GA-MA78LMT-US2H אני ישמח באמת לעזרה בנושא הלוח שלי מופיע בנושא בהתחלה
פורסם 2010 באוגוסט 915 שנים סליחה, התבלבלתי בדגם.גם ללוח שלך קיים מנהל התקן. קישור להורדה ישירה לגרסת ה-32 סיביות.קישור לדף המוצר.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים מחבר סליחה, התבלבלתי בדגם.גם ללוח שלך קיים מנהל התקן. קישור להורדה ישירה לגרסת ה-32 סיביות.קישור לדף המוצר.הורדתי את כול הדרבירים משם ללוח שליהדריבר הזה הוא היחיד שאין בוא תיקיה של WIN7 בניגוד לדריברים האחריםהשמח לעזרה אני לא כוכב גדול באנגלית אולי משהוא מכיר איזה פורום בחול או בכלל משהוא כאן עם לוח כזה שהתקין WIN7בכול מקרה תודה
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים אתה לא צריך שתהיה שם תיקייה של Windows 7. בכלל אני "חושד" שזה בדיוק אותו מנהל התקן של Vista.בכל מקרה, תחלץ את הקובץ שיורד ומתוך התיקייה שנוצרת בחר פשוט ב-Setup ולאחר מכן פעל על פי ההנחיות שעל המסך.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים מחבר אתה לא צריך שתהיה שם תיקייה של Windows 7. בכלל אני "חושד" שזה בדיוק אותו מנהל התקן של Vista.בכל מקרה, תחלץ את הקובץ שיורד ומתוך התיקייה שנוצרת בחר פשוט ב-Setup ולאחר מכן פעל על פי ההנחיות שעל המסך.את זה עשיתי מהתחלה וזה לא עובדהשמח לעזרה
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים ההתקנה הסתיימה בהצלחה?אם כן זה רק עניין של הגדרות. אתה כן יכול לשמוע אודיו נכון?
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים מחבר ההתקנה הסתיימה בהצלחה?אם כן זה רק עניין של הגדרות. אתה כן יכול לשמוע אודיו נכון?כן לשמוע שומעיםעכשיו למרות שאני מחבר רשמקול הוא לא מזהה אותושחקתי בכול הגדרות לי נראה שזה בעיה של דריברהשמח מאוד לעזרה
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים אתה מנסה לחבר לחיבור הוורוד הקדמי או האחורי?כשאתה מחבר את המיקרופון לא עולה לך חלון בו אתה צריך לבחור איזה התקן חיברת?בהגדרות התוכנה (במקרה הזה משחק) אתה בוחר את התקן השמע המתאים עבור המיקרופון?כשהמיקרופון מחובר תבדוק ב- Control Panel > Hardware and Sound> Soundמה מוגדר לך כהתקן ברירת המחדל תחת הלשונית Recording.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.