פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים יש לי Firefox בגרסה העברית. חיפשתי פעם ב google.com במקום google.co.il .מאותו רגע כל פעם שאני מחפש בגוגל דרך תיבת החיפוש של הדפדפן הוא מחפש ב google.com .
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים כנס ל http://www.google.com ותלחץ למטה על "Google In Israel" או משהו בסגנון.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים - רשום את הכתובת about:config. - במסך שיתקבל לחץ "אני אזהר". - רשום את המילה Suffix. - קליק ימני על השורה ובחירה ב-"שנה". - שנה את הערך הקיים (COM.) ל- CO.IL. - התומאה הסופית אמורה להיות כמו בתמונה המצורפת. - סגור את הלשונית. עריכה: תמונה קטנה מדי-לא ניתנת להגדלה.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים אין קשר למה שהצעת לבין הבעיה שלו.למה? ???הוא מבקש שכשהוא רושם "גוגל" הוא יגיע לגוגל הישראלי.לא ?!? ???
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים לא, הוא רוצה שכשהוא משתמש בחיפוש המובנה של הדפדפן, הוא יגיע ל co.il ולא ל com.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים לא, הוא רוצה שכשהוא משתמש בחיפוש המובנה של הדפדפן, הוא יגיע ל co.il ולא ל com. בהנחה שזו כוונתו: - הקלק על סמל הגוגל בשורת החיפוש. - ברשימה שתפתח בחר ב-Google Israel. וזהו. אבל אני לא בטוח שלכך כוונתו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.