פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים ספקיי seasonic איכותיים ואם הוא מתאים מבחינת הספק הוא יחזיקזה שהספק מחזיק מערכת מחשב חזקה אחרת אומר שהוא יכול לתת זרם חזק ותקין. זה לא אומר כמה המתחים שלו מדוייקיםיתכן שהספק נותן מתחים שהם קצת מחוץ לתקן - שבשביל המחשב האחר זה מספיק טוב ובשביל המחשב שלך זה לאיתכן שהספק נותן מתחים שהם בתחומי התקן אבל 'לא באמצע' - המחשב האחר מקבל אותם אבל המחשב שלך רגיש מדיי (יותר רגיש ממה שהוא אמור להיות לפי התקן) ולא רוצה לעבודכמו כן יתכן שיש בעיה של מתחים באחד מהחוטים של הבקרה - והם כבל מתח 5VS כבל הפעלה PCON וכבל אישור הפעלה PG
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים מחבר אני מקבל את מה שאתה אומר לגבי המתחים שהם מחוץ לתקן. אבל אני לא חושב שיש בעיה במתחים בכבלים האלה. אני מניח שדברים לא היו עובדים אם זה היה ככה (וכפי שרשמתי, הספק נבדק במחשבים אחרים חזקים יותר ופחות), לא? לדעתך הוא יספיק למערכת כמו שלי? אני לא רואה בעיה, אבל אתה המומחה
פורסם 2010 באוגוסט 1415 שנים שלח לגיגהבייט מייל על העניין הזה,עם גרסת הלוח המדוייק ועם גרסת הספק המיוחד.נתקלתי בבעיה דומה עם לוחות commando של אסוס לפני כמה שנים,הייתה התנגדות לא נכונה על הלוח אם,היה צורך לתלוש נגד מהלוח.גש למקום שבו רכשת את הלוח ובקש שיחליפו לך אותו ביחידה זהה,יכול להיות שהלוח נקודתית פסיכי,או שמשהו בו לא בסדר.כמו כן,נסה להדליק אותו עם מברג או משהו,ולא מפסק,אולי המפסק גורם לכל מיני דברים מוזרים .
פורסם 2010 באוגוסט 1415 שנים מחבר צ'ה צ'ה צ'ה - תודה על העצות, אבל חבל שלא קראת את כל הדיון.את כל הדברים האלה כבר עשיתי (חוץ מלהוציא נגד - אבל זה רעיון שאני לא אנסה).הספק נבדק על מחשב אחר - זהה לשלי, אז אם יש בעיה בלוח, אז יש בכולם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.