עבור לתוכן

מסך לא מזהה חיבור למחשב

Featured Replies

פורסם

אהלן מה קורה?

יש לי בעיה במחשב ותהיתי אם תוכלו לאשר את מה שניסיתי, ותגיעו לאותה מסקנה שאני הגעתי.

פעם אחת, בזמן שגלשתי לי באינטרנט (לא ביצעתי באותו זמן פעולה ספציפית במחשב), המסך השחיר והראה לי הודעת no signal.

פתחתי ת'מחשב והתחלתי לנתק ולחבר את הכבל של המסך, בתקווה שיהיה שינוי... אין.

לקחתי את המסך ואת הכבל שלו למחשב אחר. חיברתי, והמסך עבד. כלומר - הבעיה לא במסך.

חזרתי למחשב שלי, פתחתי וסתם נגעתי בכרטיס מסך. חיברתי את המסך והופה, המסך עבד!

2 דקות אחרי שוב המסך השחיר והציג את ההודעה no signal.

היום, חודשיים אחרי, אני מנסה שוב ושוב להדליק את המחשב, ועדיין המסך לא מזהה את המחשב כקלט.

ראוי לציין, שכשאני מדליק את המחשב, כל המאווררים והאורות בכרטיס מסך דולקים (כלומר לא נראית בעיה מסוימת בהפעלת הכרטיס).

פתחתי היום שוב את המחשב, ניתקתי את הכרטיס והתחלתי לנקות את החיבורים שלו. חיברתי חזרה את הכל, אך שוב, אין שינוי.

הגעתי למסקנה שיש בעיה ספציפית בחיבור של כרטיס המסך למסך, או אולי בעיה בתושבת של הכרטיס על הלוח אם. ניקיון לא פותר את הבעיות.

אין לי אחריות, וואללה המחשב (כפי שאתם יכולים לראות) כבר ישן, ואני בכל מקרה מתכנן לקנות חדש.

יש לי שתי שאלות:

1. האם אתם מסכימים עם המסקנה שלי שזו בעיה בכרטיס מסך? אם כן, עדיין מוכרים כרטיסים כאלה היום, שיתאימו ללוח אם שלי (וראו מפרט בחתימה)?

2. יש מצב שאני מתקן את החיבור הזה בעצמי איכשהו?

תודה רבה!

פורסם

לא בטוח שהבעיה היא בהכרח בכרטיס המסך או בלוח. יכול להיות שמדובר בבעיה של ספק כוח. מה הדגם של הספק שלך?

בצע את הבדיקות הבאות.

1. הוצא את מודולי הזיכרון ונסה כל אחד מהם בנפרד (נסה אותם גם בחריצים שונים).

2. נסה לבדוק עם ספק כוח אחר.

3. נסה לבדוק את כרטיס המסך במחשב אחר.

4. נתק את הכונן הקשיח, הכונן האופטי וכל התקן שמחובר למחשב ב-USB (כולל מקלדת ועכבר) ונסה כך.

* הרשימה אינה מסודרת לפי סדר חשיבות, תתחיל עם מה שיותר נוח לך.

הלוח שלך בעל חריץ PCI-E וכל הכרטיסים שנמכרים כיום יתאימו. כמובן שלאור המעבד המיושן יחסית לא מומלץ לקנות כרטיס High-End אך בהחלט תוכל למצוא כרטיס זול ומתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים