עבור לתוכן

שלום אני חדש פה וקוראים לי איציק ! פרטים בפנים...וזה בקשר למארז מחשב.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני חדש פה ואני מבין בתחום המחשב וציוד היקפי ואני רוצה ללמוד מכם כי הרבה המליצו לי עליכם כאתר עוזר ונאמן !

אז אני רוצה לקנות את המארז הזה :

תקשיבו לפני חצי שנה או יותר קניתי מחשב מה שיש לי בחתימה וקניתי אליו סתם מארז כי לא הבנתי כלכך במארזים...

אז אני רוצה לקנות מארז חדש למחשב שיהיה לו כמו שיש ל-ANTEC 300 מארז יפה ומקרר מצויין !

מה אתם אומרים ?

תמונה :

1280784020.png

1280783520.jpg

זה הצד של המארז ! הספק שלי יהיה למטה בידיוק כמו פה ? חחח מה זה כמה כבלים יש לו ! המפרט שלי יתאים למארז הזה?

מה אתם אומרים ? איך הוא ? אני יודע שיש לו 2 מאווררים מקדימה,מאוורר אחד מאחורה ואני אוסיף לא אחד בצד !

מהחנות SKYPC ! מה אתם אומרים .<?

ופשוט אני אקח מהמארז שלי עכשיו שלי ללמארז החדש שאני אקנה :)

אותו חלקים הכל אותו הדבר פשוט מארז אחר...

לפי דעתי הוא יפה וחבר שהוא ממש מבין אמר לי שווה לי לקנות אותו ! או שתתנו לי הצעות חדשות או מארז יותר טוב...

חח אני חדש בעסק של המארזים :)

ל-ANTEC 300 ב-SKY PC יש לו 2 מאווררים מקדימה 1 מאחורה ואני אוסיף לו אחד מהצד !

ומה זאת אומרת לא מעכז ? ומה זה תחתוך כמנוני ?

ומפקח חומה לזה אתה מתכוון ? http://skypc.co.il/sg_product~931518~6~0.htm

מה זה כמה מאווררים יש לו ?

זה הצד של המארז ! הספק שלי יהיה למטה בידיוק כמו פה ? חחח מה זה כמה כבלים יש לו ! המפרט שלי יתאים למארז הזה?

והמארז הזה לא יתחמם נכון ??? עכשיו במארז שאני נמצא בו יש מאווררים אבל הוא רותחחח...

ותסבירו לי בבקשה מה זה ANTEC THREE HUNDRED / NINE HUNDRED מה זה כל זה ?

יחסית יש לי כבלים אבל יש כאלה פתוחים אחד על השני לא יודע מה ויש כאלה קשורים ולכן הם מחוברים כזה אז אי אפשר ממש לראות...

ומה אתם ממליצים ?

נ.ב.

התמונות הם לא המחשב שלי אלא תמונות להמחשה בלבד.

פורסם

ברוך הבא איציק, כמה דברים. הכל טוב ויפה שאתה חדש ואנו מברכים משתמשים חדשים אך עליך לעמוד בחוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0

לכן אתה מתבקש לשנות את הכותרת ליותר עניינית. כמו כן גם את החתימה שלך, היא עוברת בצורה מופרזת על הגודל המותר.

עוד כמה דברים:

האנטק 300 הוא מארז חביב ביותר אך על מנת למצוא את המארז המתאים והאיכותי ביותר צריך תקציב שיש לך למארז.

אנטק nine handred או 900 הוא מארז מתקדם יותר של אנטק.

וזה באמת שלא קשור לספק הכח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי סליחה אני לא ידעתי עברתי על חוקי הפורום אבל כנראה פספתי חלק...

אני חייב עזרה פה ממש בקשר למארז,מה לקחת איזה וכמה מאוררים אני רוצה עם אורות כחולים חייב עזרה :)

כן וגם האנטק 300 עולה 300 ש"ח ! ויש לי תקציב עד 350 ש"ח אתה מבין ?

ואת החתימה של המחשב אני יכול להשאיר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים