פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים שלום לכולםלמישהו יש IE8 נייד?אני מחפש בגוגל כבר כמה שעותוכל מה שאני מוצא זה גרסא אחת ברוסית והשאר שהם באנגלית מלאות בוירוסים ושטויותלמישהו יש לינק להורדה נורמלית?תודה מראש
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים אם כבר דפדפן נייד, למה דווקא ie8? למה לא ff או chrome?במיוחד כשלשניהם יש את ietab, שגם אם נתקלת באתר ישראלי דבילי שלא תומך בדפדפנים אחרים, הוא עדיין יוצג כשורה..
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר אה הבנתי הוא כאילו מציג את האתר עם סימולציה של האקספלורראבל שוב סליחה על הבורות (אני פשוט לא משתמש ב FF)אם אני מוריד את ה FF הנייד זה לא יבוא עם IETABכי זה ADDINאז מה הרעיון?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים למיטב זכרוני אפשר להתקין תוספים גם על גרסה ניידת.אבל תזכור שכשאתה מפעיל ietab אז למעשה הוא משתמש ב-IE שמותקן על המחשב, שהוא אינו נייד.
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר טוב תאמת המטרה שרציתי את זה היא בגלל שבעבודה אין לנו IE8ואני רוצה להכנס לכל מיני אתרים ואני לא רוצה שיהיה היסטוריה או שישמרו סיסמאות על המחשבאז אני יודע שב IE8 יש את ה IN-PRIVATE אז אם ה IETAB מפעיל את ה אקספלורר שמותקן על המחשב (6 אצלנו) אז זה לא ממש עוזר לילמרות שאני בטוח שלFF יש אופציה כזאתאבל אני לא אוהב את FF הוא כל כך כבד!!תהרגו אותי אבל אני אוהב IE8עובד לי מהר טיל לא מראה מוזר שום אתראני לא יודע מה כולם שונאים אותו לי אין איתו בעיות בכלל אבל לא משנה זה כבר לא שייך לדיון פה
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים זאת דרישה לא בדיוק חכמה, אני מוכרח לציין.בכל מקרה יש לך גרסאות פורטביליות של דפדפנים הרבה יותר טובים וגם עם יכות של רינדור תצוגה עם Trident (ה layout engine של IE) אם אתה כל כך חייב את זה בעזרת IEtab.הדיון מועבר לפורום תוכנה.
פורסם 2010 באוגוסט 1315 שנים מחבר למה לא חכמה?בגלל שזה IE?אני לא אוהב FF מה לעשותלפי דעתי IE8 הוא דפדפן מעולהזה שכולם יורדים עליו ומשתמים ב FF זה זכותםאני לא אוהב אף דפדפן אחר
פורסם 2010 באוגוסט 1315 שנים לא חכמה, כי אם הבוסים שלך היו רוצים לעקוב אחרי הגלישה שלך, ה-InPrivate לא היה משנה. הרי גם ככה כל התקשורת שיוצאת מהמחשב שלך עוברת דרך השרתים של החברה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.