עבור לתוכן

heroes 3 colusus

Featured Replies

פורסם

יש מאין כזה דבר בעיר של המאלכים כזה STATUE מזהב שמוסיף 5000 GOLD כול יום +2MORALE לכול ה ALLIES ולHEROES שלי ג ו50% גדילה לכול הTROOPS

פורסם

קודם כל תערוך את הכותרת, הרי מדובר ב-Heores 3.

הניסוח שלך לא הכי מובן, אם זו הייתה שאלה:

אתה יכול להשיג כל מה שתיארת ע"י מציאת ה-Grail. נכון יש obelisks מפוזרים שבכל ביקור חושפים חתיכת פאזל ממפת האוצר?

כשתזהה את המקום (בדיוק באמצע המפה)- תשלח לשם גיבור ותחפור באדמה ע"י D.

אתה יכול לחפור רק אם יש לך צעדים מלאים, כך שכנראה תצטרך להעביר תור.

אם מצאת את ה-Grail, הוא נמצא כ-Artifact אצל הגיבור, תחזור לטירה שאתה רוצה להקים בה את הפסל,

שם תלחץ על ה-Town Hall (ההיכל שדרכו אתה מקים מבנים) ותבחר כן בשאלה האם למקם כאן את ה-Grail.

אגב, זה לא חל רק על "העיר של המלאכים", אלא תוכל לעשות זאת בכל עיר במשחק.

פורסם
  • מחבר

וואלה?

אבל לרוב יש רק משהו כמו 3 אובליסקים וזה לא מספיק אני יודע שעיר המאלכים נשמע LAME אבל CASTLE לא משהו.... אז חכה יש ARTIFACTS אשר ממש עוזרים לך כמו ANGEL SANDALS\WINGS?

פורסם

אם במפה יש רק 3 אובליסקים, אז כל אחד יפתח לך 33.3% מהמפה. אבל כנראה שאתה טועה ופשוט לא מצאת את כולם.

בכלל, לא חייבים את כולם כדי למצוא את האוצר, תנסה לחשוף מספיק חלקים במפה כדי שתצליח לזהו לפי ציוני הדרך שם איפה נמצא המקום.

ואז פשוט תגיע לשם ותנסה לדייק ולמצוא את האמצע ותחפור.

אז חכה יש ARTIFACTS אשר ממש עוזרים לך כמו ANGEL SANDALS\WINGS?

כן יש. אז...? ::)

פורסם
  • מחבר

באמת כי המפה הייתהכמעט בלי אוביליסקים וכול אוביליסק חשף רק חתיכה אחת מוזר...[br]פורסם בתאריך: 2.08.2010 בשעה 10:27:00

דרך אגב האם זה היגיוני שEMPOLOSION כישוף אדמה יוריד משהו כמו 4000?
פורסם

אלוהים אדירים, אתה לא מסוגל לכתוב כותרת נורמלית? משהו כמו "שאלה לגבי heroes 3"? או אפילו לכלול את השאלה עצמה בת'רד, במקום לתת לנו לנחש אותה?

פורסם

דרך אגב האם זה היגיוני שEMPOLOSION כישוף אדמה יוריד משהו כמו 4000?

אתה מתכוון ל-Implosion וזה די סביר שלא, אבל אם המשחק מאוד מאוד מתקדם ולגיבור יש Spell Power יוצאת דופן זה אפשרי.

אתה יכול לראות את החישוב בקישור הבא:

http://heroes.thelazy.net/wiki/Implosion

פורסם
  • מחבר

שיחקתי עכשיו ואני רואה ליגיון של ARCH AMGI כמה זה והאם יש לי סיכוי להביס אותם עם 20 ARCH ANGELS

10 PHONIXEX ו40 CAVALIARS?[br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 13:43:16

וואו! היו שם 3400 ARCH MAGI!
פורסם

אין אתה פשוט כוכב! (

אומנם זו דרך מוזרה להיזכר- אבל אכן משחק אגדי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים