פורסם 2010 ביולי 2915 שנים שמעתי שניתן לגרום למחשב להידלק לבד באמצעות תוכנה או פקודהאם יש מישהו שיודע איך אני אשמח מאד...תודה.גיא
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים ניתן להעיר מחשב שנמצא ב-sleep mode ע"י שליחת packet מסוים לכרטיס הרשת (במידה והכרטיס רשת תומך בנושא)להפעיל מחשב כבוי לגמרי, אני חושב שאי אפשר.
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים תחבר את המחשב לשעון שבת, ותכוון את הביוס של המחשב שברגע שחוזר החשמל המחשב על דולק.
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים יש לי את התוכנה הזאת: http://www.lifsoft.com/אני משתמש בה להדלקת המחשב ממצב שינה, אך נראה לי שיש אפשרות להדליק כשהמחשב מכובה ואפשר גם ממצב hibernate.אגב, התוכנה לא חינמית, ואני אישית לא מכיר תוכנה כזאת, בינתים תוכל להוריד גרסת trial ולהתנסות בעצמך.אה, ועל הדרך יש לה עוד מלא פיצ'רים נחמדים בה.
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים ב"משימות מתוזמנות" יש אפשרות לדליק. תלוי איזה חלונות יש.Scheduled Tasks. Set "wake computer" in Properties/Settings. ויש גם בביוס לפעמים ב POWER
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים מחבר ב"משימות מתוזמנות" יש אפשרות לדליק. תלוי איזה חלונות יש.Scheduled Tasks. Set "wake computer" in Properties/Settings. ויש גם בביוס לפעמים ב POWER יש לי Windows 7. איפה זה נמצא בדיוק ב Scheduled Tasks?
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים מחבר guysfa, אם יש לך Windows 7 אתה לא יודע לכתוב בstart menu את מה שאתה צריך?"תודה על העזרה"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.