עבור לתוכן

שאלה על הסולו ועל SEASONIC

Featured Replies

פורסם

שלום תותחים !

קונה מחשב חדש (i5-760, לוח עוד לא סגור, 4GB זכרון, OS 7 32bit, כנראה 1GB GTX460, אופציה להרחבה בעתיד למערך של 2 כאלו ב-SLI, 3 כוננים קשיחים - 2 ישנים טיפה של 500GB ואחד חדש של 1 טרה, ספק ומארז נותרו שאלות עבורכם).

לא מתוכנן OC ללוח/מעבד, אולי לכ"מ בעתיד.

רוצה שקט (מאוד, אבל לא ברמה של אולפן הקלטות, לא צריך להשתגע)!

שאלה על המארז: כרגע נראה לי שאני מתלבט בין P182 (אחלה, אבל מעצבן שהכפתור כיבוי והריסט לא נגישים, למרות שזה שטויות) לבין הסולו

---- מה דעתכם? חשוב לי שקט, ואני מחפש סולידי (בלי חלונות, אורות ושטויות), אבל שיתמוך לי בעתיד אולי במערך של 2 כרטיסי מסך GTX460. איך הסולו? לא שמעתי עליו כמעט בהשוואה ל-P182 שכולם מתים עליו. יש המלצות אחרות ? -----

שאלה על הספק - המליצו לי על SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAIL (המוכר, שהוא חבר, בכלל רוצה למכור לי HEC550, שהוא "בסדר"). שמעתי כמה תלונות על בעיות בסדרת ה-SS (סדרות S12II/M12II), אבל מי שהמליץ לי עליו הוא תותח פורום ידוע ומוכר, ואני סומך עליו שאין בעיות מהותיות עם הסדרה הידועה הזאת.

מה שכן:

1. מה בדבר ה-SEASONIC M12-II 620W ? האם הוא אופציה עדיפה? אוברקיל אולי, אבל האם הוא שקט מספיק?

2. האם זה מספיק למערכת עם כרטיס של GTX460 1GB ו-3 כוננים קשיחים ? ואם הייתי רוצה להוסיף עוד כרטיס מסך זהה?

מחכה לכם, תותחים !

פורסם

קשה לי להאמין ש-SS 530 יחזיק לך מערכת עם 2 כרטיסי 460, אומנם לפי הבנצ'ים האחרונים מערכת כזאת דורשת כ-470W, אבל עדין באמת שלא הייתי לוקח את הסיכון הזה. לך על ה-620 בשביל להשאיר לך מרווח שדרוג יותר גדול. מה גם שהוא לא הדבר הכי רועש בעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים