עבור לתוכן

שוב חוסמים קבצי TORRENT

Featured Replies

פורסם

הייתי בסרט הזה והתעופפתי לספק אחר

באורנג' והוט אין שום חסימה

בתוך כמה שניות אני מקבל 1.2 mb/s בחבילת 10 מגה.

ואני מוריד ממש הרבה

• תגובות 69
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעדוף באמת עוזר. בהרבה.

אני את האמת כבר כשלוש שנים משתמש בשרתי אכסון כמו rapidshare, letitbit. מוריד על מהירות הכי גבוהה של חבילת הגלישה גם בשעות עמוסות עם תעדוף.

פורסם

גם אני נתקלתי באותה בעיה אתמול בערב, וזאת לא הפעם הראשונה

פשוט לא הצלחתי להוריד קבצי .Torrent (כלומר בעלי סיומת Torrent) כמעט בכלל.

אחד המוזרים...

אני עם 014 בהוט (ולא בחבילת גיימרים או משהו כזה)

פורסם

וואלה גם לי הייתה הבעיה הזאת ורק עכשיו אני עושה 1+1 ומבין שאלה בב"ל. אני אתקשר אליהם היום להוציא עצבים.

פורסם

וואי חשבתי שזה רק אצלי!

אני לא מאמין שהם עושים את זה :pissed:

פורסם

וואלה גם לי הייתה הבעיה הזאת ורק עכשיו אני עושה 1+1 ומבין שאלה בב"ל. אני אתקשר אליהם היום להוציא עצבים.

תספר מה נסגר עם זה. אני גם שוקל לעשות את זה מתישהו. :cool2:

פורסם

חחחח... ברור לך שהנציגים בכלל לא מודעים לדברים האלה (לפחות לא באופן רישמי דרך החברה) וגם אם במקרה כן - הם יכחישו מכל וכל...

פורסם

גם אני נתקלתי באותה בעיה אתמול בערב, וזאת לא הפעם הראשונה

פשוט לא הצלחתי להוריד קבצי .Torrent (כלומר בעלי סיומת Torrent) כמעט בכלל.

אחד המוזרים...

אני עם 014 בהוט (ולא בחבילת גיימרים או משהו כזה)

עתיק, גם לי קרה מספיק פעמים עם נטויז'ן

פורסם

חחחח... ברור לך שהנציגים בכלל לא מודעים לדברים האלה (לפחות לא באופן רישמי דרך החברה) וגם אם במקרה כן - הם יכחישו מכל וכל...

כן, אבל לפעמים כמו שנאמר עושים "בדיקה" וה"בעיה" "מסתדרת".

פורסם

האינטרנט של 014 נסבל רק עם חבילת גיימר, כך שעדיף לחסוך זמן מיותר על הקו ולדרוש אותה

פורסם

פשוט חוצפה שאין כדוגמתה.

לחסום הורדת קבצים מסוימים.

עזבתי את בל"ל רגע לא מוקדם מדי.

פורסם

אני ב10 מגה ב014 ותשתית בזק ואף פעם לא קרה לי מקרה כזה

וגם אחרי שטורנט פועל תוך דקה זה עומד על מהירות של 1.2MB לשנייה

פורסם

פשוט חוצפה שאין כדוגמתה.

לחסום הורדת קבצים מסוימים.

עזבתי את בל"ל רגע לא מוקדם מדי.

לא מדובר בחסימת קבצים. - התעדוף של משתמשים אחרים פשוט מונע ממך להוריד את הקבצים הללו. היתה לי אותה בעיה עם גישה ל NEWSGROUPS ב014 - ולכן עזבתי אותם.

האינטרנט של 014 נסבל רק עם חבילת גיימר, כך שעדיף לחסוך זמן מיותר על הקו ולדרוש אותה

יותר פשוט לחסוך את את ה24 שקלים הללו עם חברה אחרת שאין לה תעדוף שפוגע בך? לא?

פורסם

לא מדובר בחסימת קבצים. - התעדוף של משתמשים אחרים פשוט מונע ממך להוריד את הקבצים הללו. היתה לי אותה בעיה עם גישה ל NEWSGROUPS ב014 - ולכן עזבתי אותם.

אנשים אמרו כאן מפורשות שהם לא יכולים להורדים קבצים עם סיומת torrent כלל (ב WEB). לא להפעיל את הטורנטים. אני מניח שקבצים אחרים בWEB הם כן יכולים להוריד. מה שמוביל למסקנה שבתכלס יש כאן חסימה של קבצים מסויימים. ולא משנה אם אתה קורא לזה תיעדוף או משהו אחר.

פורסם

אנשים אמרו כאן מפורשות שהם לא יכולים להורדים קבצים עם סיומת torrent כלל (ב WEB). לא להפעיל את הטורנטים. אני מניח שקבצים אחרים בWEB הם כן יכולים להוריד. מה שמוביל למסקנה שבתכלס יש כאן חסימה של קבצים מסויימים. ולא משנה אם אתה קורא לזה תיעדוף או משהו אחר.

שוב אני לא מגן על 014 - אני עזבתי אותם בדיוק מהסיבה הזאת.

אבל זה לא חסימה של קבצים. אני מניח שמדובר פה בתעדוף של פורטים מסויימים.

בזמנו ניסתי לעקוף את התעדוף הזה ע"י שימוש ב SSL- אך זה לא עזר. -מכאן שה"חסימה" אינה נובעת מחסימת הקבצים עצמם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים