עבור לתוכן

Starcraft 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה החזירו לי את המשתמש :yelclap: :yelclap: :yelclap:

אני כ"כ מאושר

• תגובות 1.4k
  • צפיות 221.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

באתי לשלוח לך הודעה בדיוק לראות מה נסגר ;)

פורסם

היי,

לאחרונה העברתי את המחשב חדר ולכן אני התחלתי להשתמש באינטרנט אל-חוטי. פתאום החלו בעיות במולטי - מעין תקיעות קטנות ועקביות שקורות כל שנייה למשך כחצי שנייה ולאחר מכן המחשב כאילו ממלא את הפער ומריץ את הדברים מהר יותר. זה בלתי שחיק.

מה לדעתכם יכול להיות הפתרון?

בדקתי משחקים אחרים וכולם רצים טוב ברשת. הבעיה קיימת רק בסטרקרפט. יש לכם רעיון מה מקור הבעיה?

**הבעיה מן הסתם לא מתרחשת כלל בסינגל.

49954267.png 49955082.png 49955154.png 49955221.png

*הבדיקות נערכו כלפי שרתים בארץ, בבלגיה, באנגליה ואיפלו ארה"ב - חוף מזרחי.

מצאתי סרטון שמתאר את זה מצויין (אצלי לפעמים זה יכול לקרות בתדירות אפילו יותר גבוהה):

פורסם

היי,

גם לי היו המון בעיות כאלה בעבר, מסתבר שהבעיה העיקרית הייתה הספקית שלי - אקספון.

דבר נוסף שיכול לעזור - כמובן כל ההגדרות של הפיירוול שהם אוהבים בשביל SC, תוכל למצוא באתר שלהם.

מעבר לזה, באיזה אנטי-וירוס עם אנטי ספייוור או פיירוול אתה משתמש?

יוסי.

פורסם

ESET Smart Security 5.

איך פתרת את הבעיות עם אקספון?

אני אשמח ללינק להגדרות המומלצות לפיירוול.

וכפי שציינתי, זה קורה אך ורק בSC...

הספקית / תשתית של: בזק / נטוויז'ן.

פורסם

מסתבר שהפיירוול היה כבוי (אין לי מושג למה, נראה לי כי זה הפריע לי עם משחק בעבר ומאז שכחתי להפעיל את זה בחזרה....) ככה שהוא לא מקור הבעיה.

מחר אני אתקשר לנטוויז'ן ואוציא טיפה קיטור. מסתר שאני משלם 140 ש"ח על 5Mbit. נראה לי שאעדכן ל10/12 כי ראיתי שיש תוכניות שעולות כ-95 ש"ח אצל בזק בינ"ל. המחירים שלהם הכי נמוכים ובנתיים הקליינטים שלהם נראים הכי שבעי רצון.

פורסם

ראיתי במהלך כמה סרטוני ריפליי ביוטיוב שניתן לסמן את העובדים בלבד כשיוצרים את משטח הסימון עם העכבר. איך עושים את זה?

פורסם

אני חושב שענית לעצמך. יוצרים את "משטח הסימון" מסביב לעובדים..

דרך אחרת היא דאבל קליק על אחד מהם אבל זה כנראה לא יכלול את העובדים שבתוך ה-Gas geysers.

מה מטרת השאלה?

פורסם

הכוונה היא שהוא סימן שטח שכלל עוד יחידות מעבר לעבודים אך משום מה רק העובדים נכללו ביסמון.

יש לך מושג כיצד לבצע את זה?

אפילו לא ידעתי איך לנסח את החיפוש בגוגל לזה...

פורסם

אתה בטוח שזה מה שראית? אני לא מכיר בכלל אופציה כזאת.

יכול להיות שעשו משטח סימון ואז ctrl+click על אחד העובדים בגריד למטה - ואז זה סינן החוצה את כל ה'לא עובדים'?

פורסם

טעות שלי...

בכל אופן ב-3:54 בערך הוא מסמן אותם עם המלכה אך איכשהו לוחץ על האייקון של אחד הפועלים וזה מוריד את המלכה מהספירה.

אתם יודעים על מה הוא לוחץ במקרה כדי לבצע את הסינון הזה?

פורסם

כן, בדיוק מה אמרתי:

יכול להיות שעשו משטח סימון ואז ctrl+click על אחד העובדים בגריד למטה - ואז זה סינן החוצה את כל ה'לא עובדים'?

פורסם

ואכן צדקת. :xyxthumbs:

תודה רבה!

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עקב הפתיחה של התת פורום החדש הדיון הראשי יסגר. אני מקווה לראות גדילה בפורום הזה וקהילה פעילה

יום טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים