פורסם 2010 ביולי 2615 שנים אהלן,אני צריך שמישהו שיש לו פיירפוקס 3.6.8 ישלח לי ערך מסויים מהגדרות התוכנהשיכתוב באזור הכתובת : about:configלאחר מכן שילחץ על I'll be careful בשורת הפילטר שירשום : general.useragent.overrideיעמוד על השורה של הערך ילחץ מקש ימני modify ויעתיק את הערך בנוסף אני צריך גם את הערך של general.useragent.extra.firefoxתודה מראש לכל מי שיעזור..
פורסם 2010 ביולי 2615 שנים את הערך הראשון אין לי כלל.עבור general.useragent.extra.firefox התוצאה היא - Firefox/3.6.8
פורסם 2010 ביולי 2615 שנים לאף אחד לא יהיה general.useragent.override, אלא אם הוא הכניס אותו בעצמו.זה ערך שמאפשר לך לשנות את ה-user agent שהדפדפן מפרסם למה שבא לך.
פורסם 2010 ביולי 2615 שנים cahiml גם לך אין את השדה השני .. של general.useragent.override ?לא אין.ראה את השדות של General.User בתמונה המצורפת[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 2615 שנים מחבר לאף אחד לא יהיה general.useragent.override, אלא אם הוא הכניס אותו בעצמו.זה ערך שמאפשר לך לשנות את ה-user agent שהדפדפן מפרסם למה שבא לך.מוזר ביותר אני לא הזנתי אותו ידנית בשום צורהוהוא קיים אצליהבעיה היא שהתקנתי 3.6.8 משום מה הוא נמחק... ומאז פייסבוק רשום שאין לי דפדפן תומך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.