עבור לתוכן

מישהו מכיר את זה : http://www.onlive.com

Featured Replies

פורסם

שלחו לי מייל שנבחרתי מכל אלו שהמתינו להרשמה.

עכשיו הם נתנו לי שנה חינם, אבל הם רוצים את כרטיס האשראי שלי על מנת לוודא שאני מעל גיל 18.

האם האתר הזה אמין? שווה לתת להם מספר כרטיס?

פורסם

לא יודע אבל זה PHISHING מושלם - אם אתה תיתן להם אותו - הלך לך הכרטיס:

תהנה :facepalm:

פורסם

מכירים

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400447.0

אבל אם אתה לא בארה"ב זה לא תקף לגביך. יותר מזה, אני לא מאמין שהם שלחו לך את המייל..ממתי מבקשים כרטיס אשראי באימייל?

פורסם

לא יודע אבל זה PHISHING מושלם - אם אתה תיתן להם אותו - הלך לך הכרטיס:

תהנה :facepalm:

מחזק. אתה מוזמן להעלות פה את המכתב (בלי כל הפרטים האישיים שבו, כמובן) בשביל שנבדוק.

פורסם

מחזק. אתה מוזמן להעלות פה את המכתב (בלי כל הפרטים האישיים שבו, כמובן) בשביל שנבדוק.

זה לא חשוב - אתה באמת רוצה לסכן אלפי שקלים בשביל שנה פרימיום באתר מעפן שהאקונט כמעט בטוח לא עובד?

פורסם

זה לא חשוב - אתה באמת רוצה לסכן אלפי שקלים בשביל שנה פרימיום באתר מעפן שהאקונט כמעט בטוח לא עובד?

איך אתה יודע שהאתר מעפאן ושהאקאונט כמעט בטוח לא עובד?

:s05:

פורסם
  • מחבר

שלחו לי הזמנה להרשמה באתר.

בתהליך ההרשמה מבקשים כרטיס אשראי ואורמים שזה רק לוודא את גיל האדם שנרשם.

נשמע לי חשוד...[br]פורסם בתאריך: 25.07.2010 בשעה 19:18:16

OnLive. Just Play. Games On Demand.

Hi Smulikon,

Congratulations! You have been selected from the wait-list for membership activation and immediate access to the OnLive Game Service.

Click on the one-time-use URL below to begin the OnLive Founding Members Program registration process. Upon completing registration, you will receive 12 months of free access* to the OnLive Game Service on your PC or Mac via a wired broadband connection with the option to continue your membership for a second year at $4.95/month on a month-to-month basis. Note that a valid US credit card will be required to confirm you are at least 18 years of age, and will be used for any purchases within OnLive.

Click here to begin your registration

If the above link doesn't work, please copy and paste the following into your browser: https://play.onlive.com/go/signup*******

Minimum Recommended Requirements:

* PC: Windows® 7 or Vista (32 or 64-bit) or XP (32-bit)

* Mac®: Mac OS X 10.6 or later

* Processor: Dual-core CPU

* Screen Resolution: 1280x720 (currently, all OnLive games are HDTV resolution)

* Internet Connection: Wired (not wireless) 5Mbps connection located inside the contiguous United States

* Gamepads: Wired Xbox 360®-compatible gamepads

Please visit the OnLive Support Page at http://www.onlive.com/support for questions about getting started, your account, gameplay, technical specifications, policies, and general troubleshooting.

On behalf of the OnLive Team, welcome! This is just the beginning, and we hope you will join us as we continue to grow and improve the OnLive Game Service over time.

Cheers,

Matt Jensen

Community Manager

פורסם

רגע, נרשמת לשירות הזה בעצמך, או שהאימייל סתם הגיע לתיבת הדואר שלך?

פורסם

לא רק בשביל לוודא אלא גם בשביל לממן את הרכישות שלך מהם.

אולי מכאן תבוא להם הכנסה.

קח בחשבון שאם אתה נרשם והשירות חוקי אתה עשוי להיות מחוייב ויהיה לך קשה להכחיש / לבטל החיוב.

פורסם

למעשה יהיה לו מאוד פשוט לבטל את החיוב, כי הוא יכול פשוט לפנות לחברת האשראי ולבקש לבטל.

בכל מקרה, מדובר בשירות מוכר, ואם נרשמת אליו בעצמך אז כנראה אין לך מה לדאוג. אבל אמרו פה שהשירות גם ככה פתוח רק לתושבי ארה"ב, לא?

פורסם

למעשה יהיה לו מאוד פשוט לבטל את החיוב, כי הוא יכול פשוט לפנות לחברת האשראי ולבקש לבטל.

בכל מקרה, מדובר בשירות מוכר, ואם נרשמת אליו בעצמך אז כנראה אין לך מה לדאוג. אבל אמרו פה שהשירות גם ככה פתוח רק לתושבי ארה"ב, לא?

מדובר בשירות מוכר. אבל לא משנה מה - לא נותנים פרטים אישיים במייל. במיוחד לא כרטיס אשראי.

ממתי צריך להיות מעל גיל 18 כדי לפתוח חשבון בחנות דיגיטאלית? לי זה נשמע חשוד מאוד

פורסם

חוץ מזה שזה חשוד, הם דורשים כרטיס אשראי אמריקני.

והשירות הוא ללקוחות בתחומי ארה"ב בלבד (כנראה בגלל הפינג האיום שתקבל במשחק ממקום רחוק כמו ישראל).

לדעתי הדבר הזה פשוט לא פרקטי.

ראיתי ניסוי בטכולוגיה דומה שעשו אצלנו בכבלים ואפילו בתחומי המדינה הקטנה שלנו, ובלי תלות ברשת האינטרנט, היה דיליי בין הפקודה בשלט לתגובה במסך ברמה שמפריעה למשחק.

פורסם

מדובר בשירות מוכר. אבל לא משנה מה - לא נותנים פרטים אישיים במייל. במיוחד לא כרטיס אשראי.

הם לא ביקשו שום פרטים אישיים במייל.

פורסם

הם לא ביקשו שום פרטים אישיים במייל.

אההה.... הם ביקשו כרטיס אשראי, קרא לזה פרט אישי או איך שאתה רוצה - זה לא משהו שמעבירים במייל.

פורסם

לא, הם לא ביקשו שום פרטים במייל. הם נתנו לינק להרשמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים