עבור לתוכן

רוצה לקנות הרדיסק נוסף

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי הרדיסק של 640GB של WD מהסידרה CAVIAR BLACK ואני מרוצה מאוד אבל הוא קצת קטן...(קצת הרבה אני עובד עם הרבה תוכנות גראפיקה ומתחיל ללמוד עריכת ווידאו וזה גומר לי את המקום בטירוף)

אני רוצה להוסיף עוד הרדיסק וחשבתי על להוסיף 2TB מהסידרה CAVIAR GREEN הם באים עם 64MB CACHE וזה המון נפח ולא עולה הרבה מה דעתכם עליו?

זה הכונן דרך אגב:

http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=773

זה יהיה כונן לאחסון בלבד המערכת הפעלה וכל התוכנות מותקנות על ההרדיסק המהיר יותר...(הBLACK)

פורסם

אני עובד הרבה בצבא עם כונני קויאר ירוקים בנפחים של 1 ו-2 טרה, ואני חייב לציין שהם שווים לתחת. לך על הכחול, הוא דווקא בסדר גמור ככונן אחסון.

פורסם
  • מחבר

למה שווים לתחת? קורסים או פשוט איטיים?

יש עליהם מלא ביקורות טובות...

פורסם

ה-Cache הוא נתון שלא אומר הרבה ואין שום קשר לינארי בינו לבין ביצועי הכונן.

רשימה של כוננים מומלצים תוכל למצוא בסטיקי של פורום זה.

סדרת ה-F3 של Samsung כנראה תהיה בחירה טובה מאוד.

פורסם

שמתי לב שהם איטיים יותר מכוננים אחרים שאני עובד איתם, לדוגמא סיגייט ברקודה (שהוא בעצמו כונן לא משהו). כשאני אומר "שמתי לב" ז"א שבאמת שמתי לב לזה בזמן עבודה שוטפת, ולא ממבחני ביצועים, מה שאומר שהם איטיים בצורה ניכרת.

הסמסונג F3 גם נחמד, למרות שאני אישית מעדיף את הקוויאר.

פורסם
  • מחבר

בסמסונג אני לא נוגע יש לי עבר גרוע איתם ואני בטח שלא הולך לסמוך עליהם עם המידע שלי היו לי מספיק מוצרים גרועים מהחברה הזאת(בעיקר פלאפונים אבל עוד כל מיני דברים שעלו המון ואיכזבו אותי קשות)

לגבי האיטיות סך הכל זה כונן "ירוק" אני מחפש שטח איחסון גדול ושקט ונראה לי שהוא יתן לי את זה העניין פה שהוא נטו איחסון הוא לא כונן ראשי יהיה בו מוזיקה,סרטים ותמונות בעיקר אני ארגיש את ההבדל בכל זאת?

תוכנות אני מתקין על הBLACK...

יש לכם המלצה להרדיסק 2 טרה אחר במחיר דומה? מחנות באזור אשדוד אני מעדיף את IQPC קניתי אצלם כבר והם נותנים שירות מצויין...

פורסם

רשימה של כוננים מומלצים תוכל למצוא בסטיקי של פורום זה.

זה לא שיש יותר מדי אפשרויות בחירה, בטח לא בנפח הזה.

לדעתי אתה עושה טעות בכך שאתה פוסל את Samsung בגלל בעיות שהיו לך בטלפונים שלהם. תחפש ביקורות ותוכל להתרשם בעצמך.

פורסם
  • מחבר

לא רק טלפונים היו לי היו לי גם מסכים ועוד מגוון מוצרים שהוכיחו עצמם כערמת זבל בכל מקרה אני לא שקט עם החברה הזאת ולא בא לי להתאכזב אני עובד עם המחשב הזה ולא בא לי יום אחד שההרדיסק שלי יחליט למות...

לגבי הרשימת מומלצים הם בעיקר משבחים את הסמסונג ובסוף יש המלצה על היטאצ'י שלא מצאתי באף חנות...

עד כמה משמועתית האיטיות שלו כהרדיסק משני?

פורסם

ולא בא לי יום אחד שההרדיסק שלי יחליט למות...

זה יכול לקרות וקורה עם כוננים קשיחים מכאניים של כל היצרנים, לכן חשוב לדאוג לגיבוי. כונן קשיח מכאני אינו אמצעי אחסון אמין וזאת עובדה קיימת.

משבחים את Samsung כי סדרות הכוננים הקשיחים שלהם מהשנים האחרונות הן בין הטובות והמשתלמות ביותר.

האיטיות תלויה בציפיות שלך. בסך הכל הכונן יהיה בסדר, זה לא שהוא גרוע או לא מתפקד, פשוט כנראה שיש אפשרויות משתלמות יותר (אבל זה עניין של השקפת עולם כנראה).

פורסם

יש המלצה על היטאצ'י שלא מצאתי באף חנות...

זמין ב-TMS ובפלונטר.

על ההסתייגות שלך מסמסונג: אתה יכול לראות ב-newegg שב-2TB ה-HD203WI הוא בעל הדירוג הטוב ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים