עבור לתוכן

אל תזלזלו באינטל...

Featured Replies

פורסם

לפני שאתם מתחילים להציף בתגובות נזעמות, תקשיבו:

אני יודע שבינתיים amd שמים את אינטל בכיס הקטן גם מבחינת יכולות המעבד וגם מבחינת המחיר, אבל אינטל לא אידיוטים, הם לא ימשיכו לתת לעצמם להידפק, אמרתי לעצמי שהם בטוח עובדים על משהו חדש ואבא שלי הוא זה שאישר את זה(הוא מוכר מכונות לאינטל, אבל עכשיו לעניין), הם עובדים על שבב שיהיה מורכב בלא פחות ממיליארד טרנזיסטורים, זאת פריצת דרך בכל הנוגע לתחום המחשבים האישיים בגלל שהשבב הכי מתקדם היום למחשב האישי מורכב מ-50 מיליון טרנזיסטורים בערך.

הם בנו טרנזיסטורים שלא רחוקים בהרבה מגודלו של תא חי(!!!), זאת פריצת דרך אמיתית.

• תגובות 30
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יודע שבינתיים amd שמים את אינטל בכיס הקטן גם מבחינת יכולות המעבד וגם מבחינת המחיר, אבל אינטל לא אידיוטים, הם לא ימשיכו לתת לעצמם להידפק, אמרתי לעצמי שהם בטוח עובדים על משהו חדש ואבא שלי הוא זה שאישר את זה(הוא מוכר מכונות לאינטל, אבל עכשיו לעניין), הם עובדים על שבב שיהיה מורכב בלא פחות ממיליארד טרנזיסטורים, זאת פריצת דרך בכל הנוגע לתחום המחשבים האישיים בגלל שהשבב הכי מתקדם היום למחשב האישי מורכב מ-50 מיליון טרנזיסטורים בערך.

ומה אתה חושב? ש-AMD ימשיכו לייצר רק Athlon XP כל החיים שלהם?

פורסם

בואו נגיד שהסמילי זה אינטל

:behead:

פורסם

פנטיום 4 (דרעק עולמי!) עולה כמו אטלון 1.4 מגהרץ!!!

כדי למכור את הזבל הזה הם מורידים מחירים לריצפה!!!

פורסם

חכה להאמר של AMD...

פורסם
  • מחבר

אולי תפסיקו עם האטימות!

כמו שראיתם שוק המחשבים הוא מאוד לא יציב, בהתחלה אינטל נחשבה להכי טובה, עכשיו amd, אני בטוח שגם ל-amd יש תוכניות עתידיות, אבל אם זה היה משהו גדול כמו מה שאני אמרתי, הם כבר היו מדברים עליו.

אתם לא מבינים, השבב הזה לא יהיה כמו השבבים הקונבנציונליים שיצאו עד היום, זה יהיה שבב nextgen.

רק שמעתם "אינטל" כבר קפצתם, חברה להירגע, תקלות קורות(ה-p4 הוא אחת מהן).

קצת ראש פתוח...

פורסם

אבל אם זה היה משהו גדול כמו מה שאני אמרתי, הם כבר היו מדברים עליו.

אל תהיה כלכך בטוח...

אתם לא מבינים, השבב הזה לא יהיה כמו השבבים הקונבנציונליים שיצאו עד היום, זה יהיה שבב nextgen.

קצת ראש פתוח...

למה אין פה סמיילי של "בלה בלה בלה"..?

פורסם

לפי ידיעתי הפיתוח החדש הוא עתידי בלבד.

בזה הם ישתמשו בעתיד הלא קרוב וזה רק ארכיקטורה שתשמש אותם בעתיד.

הזיאון וההמר של של א.מ.ד ואינטל הם המעבדים הנוכחים שמשמשים שרתים.

(ההמר עדין לא..)

פורסם

אל תהיה כלכך בטוח...

למה אין פה סמיילי של "בלה בלה בלה"..?

כי לא הוספת...

לפי ידיעתי הפיתוח החדש הוא עתידי בלבד.

בזה הם ישתמשו בעתיד הלא קרוב וזה רק ארכיקטורה שתשמש אותם בעתיד.

הזיאון וההמר של של א.מ.ד ואינטל הם המעבדים הנוכחים שמשמשים שרתים.

(ההמר עדין לא..)

ההאמר עדיין לא, אבל כשהוא יכנס הוא יהיה ה-מעבד החזק ביותר, 64BIT...

פורסם

ההאמר עדיין לא, אבל כשהוא יכנס הוא יהיה ה-מעבד החזק ביותר, 64BIT...

עם תאימות אחורה לתוכניות 32bit... (מה שלא יהיה במעבד ה-64bit של אינטל, אם הוא בכלל יצא אי-פעם..)

פורסם

AMD מיועד למיקצוענים

אחוז התקלות (חימום ) הוא גבוה לעומת אינטל

תשאלו חנויות איפה הבעיות מתחילות

אני גם אהבתי למכור AMD אך אחוז התקלות (במעבדים והלוחות) היה גדול דבר שיצר נזק לנו החנויות.

למקצוען שיודע מה לקנות עם אביזרים נוספים(מארזים וקרור)- רק AMD

ללקוח הדיוט מן השורה - INTEL

פורסם
מה שלא יהיה במעבד ה-64bit של אינטל, אם הוא בכלל יצא אי-פעם..)

מאיפה אתה יודע?

פורסם

אני יודע כי אני התעסקתי בנושא ויש לי ניסיון של.....................................15 שנה

כך שאף אחד לא יכול לספר לי סיפורים, אולי אחרים יכולים ללכת שולל וזה קורה הרבה מאד.

פורסם

בתאריך היום ב 21:52:49, YAIR כתב:

--------------------------------------------------------------------------------

למקצוען שיודע מה לקנות עם אביזרים נוספים(מארזים וקרור)- רק AMD

ללקוח הדיוט מן השורה - INTEL

--------------------------------------------------------------------------------

קרא הודעה מקורית

אם חברות היו מקטינות ולו אפילו בקצת את אחוז הרווחים הענק שלהן על חבילות מחשב הן יכלו לשים מארז נורמלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים