עבור לתוכן

תקלה קשה בoutlook 2007 - אי אפשר לפתוח את התוכנה...

Featured Replies

פורסם

מדובר במחשב חדש של חבר, שהותקנו עליו Windows 7 (ברוסית, אם זה משנה) וכן office 2007. הבחור משתמש בתיבת הדואר של ספקית האינטרנט באמצעות אאוטלוק ואינו מסתדר עם מחשבים יותר מדי, כך שהוא מעדיף להשאר עם מה שהוא מכיר גם אם זו לא השיטה האופטימאלית.

הבעיה היא כזו: לאחר התקנת אופיס, ניסיתי להשתמש באשף ההגדרה כדי להגדיר את תיבת הדואר בתוכנה. אני לא מבין מה בדיוק קרה, אבל אחרי אותו נסיון ברגע שאני פותח את אאוטלוק קופצת ישר הודעת שגיאה בנוגע לקובץ VBscript.dll שאינו מופיע כביכול ברגיסטרי, ומציעה להוסיף אותו ידנית בעזרת regsvr32.exe או להתקין מחדש את ה"תוכנה". בהעיה היא שההוספה הידנית מתבצעת בהצלחה אבל לא עוזרת בשיט, ואילו התקנה מחדש של האאוטלוק ואף של האופיס כולו גם היא לא עוזרת, כך שאני מאמין שמדובר בתוכנה אחרת. השאלה היא מה בדיוק אני אמור להתקין מחדש?

פורסם

ואם היית מחפש outlook 2007 vbscript.dll היית מוצא עוד הרבה אנשים שנתקלו בבעיה הזו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. לקח קצת זמן עד שמצאתי הורדה של Windows Installer CleanUp utility שעדיין עובדת ושמסכימה לפעול תחת מערכות הפעלה חדשות. ננסה ונראה האם זה פותר את הבעיה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים