פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים מחבר מישו ניסה אך לא הצליח בגלל בעיות סאונד.עדיף להתקין מכונה וירטואלית ועליה להתקין את התוכנות הרלוונטיות.
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים אחותי שוקלת לקנות את המחשב הזה כדי לראות עליו סרטים/סדרות וגלישה.איך הרמקולים שלו? אפשר לראות עליו סרטים (ברמה סבירה) או שחובה לחבר רמקולים חיצוניים?
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים נראה שיש הרבה יתרונות לנייד הזה (בעיקר חומרה טובה במחיר זול). אם אני רואה בחדר שקט בלי ציפיות לאיכות ממש טובה, היית אומר שזה אפשרי לראות בלי רמקולים חיצוניים/אוזניות, או שזה ממש זוועה ועדיף לחשוב בכיוון אחר?תודה!
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים מחבר תכונה זאת מפיקה מהמעבד במוולטי טסקינג כאשר אתה מפעיל מכונות וירטואליות (אימולטורים שאתם אתה יכול ליצור מחשבים נוספים)
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים מחבר אגב,מקווה שהרוכשים לא שכחו להתקין את התוכנה DeskUpdate ויש גם עדכון ביוס חדש.
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים מה כ"כ טוב בdeskupdate הזה? אני זוכר שרוב התוכנות המותקנות מראש/דרריברים אוטומטיים של רוב החברות(DELL, HP וכו') הן על הפנים ועושות בעיקר בעיות...מישהו אגב יודע מה ה"מחיר אמת" של ה530-4(ללא מערכת הפעלה) בטרקלין חשמל?
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים איפה אני משנה את ההגדרות בשביל שהחיבור לאינטרנט לא יתנתק וההורדות ימשיכו בזמן שהמחשב נכנס ל SLEEP ?
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים מחבר ישנם דרייברים מסוימים שהוא לא מוריד דרך ה-WINUPDATE שכנראה עדיין לא קיימים במאגרים.לא זכור לי אילו דרייברים,אך ב-Device manager הן הופיעו כלא מותקנים.מחיר אמיתי,התקשרתי היום לטרקלין ואמרו לי שאי אפשר לרכוש אותו במחיר הזה וממש ישבתי להם על הווריד.אי אפשר להמשיך הורדות בזמן שהמחשב מבצע Sleep,אפשרי לכבות את המסך ושהמחשב ימשיך לעבוד לו. חלק ראשון :נכנסים ל-Power optionsבוחרים בHigh Performanceמצד שמאל -Choose what closing the lid doesלבחור ברובליקת ה-When i close the lid לבחור בה do nothingלהכנס ל-Change when the computer sleeps ולשנות שם ל-Neverחלק שני כפתור ימני על המחשב שלי--> manageDevice Manager-->Network adaptersלבחור בכרטיס הרשת Atheros AR9285 לבחור בכרטסת Power Managment ולהוריד משם את ה-V
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים מחיר אמיתי,התקשרתי היום לטרקלין ואמרו לי שאי אפשר לרכוש אותו במחיר הזה וממש ישבתי להם על הווריד.מה ז"א "המחיר הזה"? המחיר שמוצג באתר כ"הצעות החל מ..."? ואם אי אפשר לרכוש אותו, אז איך אפשר כן...?
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים מחבר אמרתי לה שאני מוכן לרכוש את המחשב ב2190 שבמכרז,היא אמרה שזה לא מחיר לרכישה ולא היתה מוכנה לגלות לי את המחיר.הזוי,התקשרתי לפני כשבועיים ושאלתי אם המחיר (2499) עוד תקף וענו לי בחיוב.
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים אגב,מקווה שהרוכשים לא שכחו להתקין את התוכנה DeskUpdate ויש גם עדכון ביוס חדש.זו התוכנה שמגיעה עם ה-CD, לא?היום התעסקתי איתו שוב, הרוכשים הביאו לי אותו לתיקון לאחר "טעות" שעשיתי בזמן התקנת מערכת הפעלה.סימנתי בתוכנה אפשרות חיפוש באינטרנט והיא עשתה את כל הסיבוב וקיבלתי הודעה שהכל מעודכן.לא ראיתי שם ביוס חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.