פורסם 2010 ביולי 1615 שנים היי,גיגלתי - disable firefox mouse gestures וכל מה שקיבלתי זה פתרונות כללים בקינפוג שלא עזרוהבעיה היא שכל פעם נפתחת לי אחת מהלשוניות (שכבר פתוחות) בחלון חדשניסתי לחיות עם זה כמה חודשים אבל זה ממש מתחיל להוציא אותי מהכליםאשמח לעזרהתודה.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר אז איך אתה מסביר את התופעה? בדקתי ואין לי שום תוסף או משהו דומה לזהאני גם זוכר שבאחד העידכונים האחרונים היה רשום שהוסיפו את זה (בילד אין)
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים הוא צודק, גם לי זה קורה (בעיקר עם הטאצ' פאד כשאני לא שם לב)יוצא מצב שאני מזיז משהו ואז זה פותח את הטאב בחלון חדש (ולא אני לא "מושך" את הטאב)
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים אני משתמש בפיירפוקס 3.6.6 וזה אף פעם לא קורה לי..אתה יכול להסביר איך התופעה מתקיימת?
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר אם הייתי ידוע לא הייתי עושה את אותה תנועה שגורמת לזהאני מעריך שזה כולל גלילה של הגלגלת ותנועה של העכבר לא יודע בדיוק איזו
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים זה קורה כשלוחצים על הטאב וגוררים אותו קצת למטה. סביר להניח שאתה עושה את זה בטעות.
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר נכון, אבל גם בעוד מקרים שלא קשורים לטאב אלה לעכבר בלבד (משהו שקשור לגלילה) בכל אופן - שאלתי היתה איך לבטל את זה (ולא איך זה קורה )
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים כשאתה יודע מה גורם לכך, הרבה יותר קל למצוא את זה בגוגלhttp://www.ffextensionguru.com/wiki/index.php?title=Disable_Tab_Tearing
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר לא כזה טריוויאלי לחשוב על המילה tearing בהקשר לבעיה (על מנת לעלות בגיגול את הקישור שמצאת)בכל אופן תודה! נקווה שזה יסתדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.