עבור לתוכן

מחפש הארד דיסק מהיר

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות הארד דיסק פנימי SATA 3GB למערכת הפעלה, שיהיה מהיר ככל האפשר ואיכותי אבל נפח פחות משנה, בין 250 ל640. איזה הייתם ממליצים או איזו חברה נותנת ביצועים יותר טובים ? את הדיסקים שבסטיקי לא מצאתי לקניה.

פורסם

כמו שמצוין בסטיקי ה - F3 samsung הוא הכונן שכדאי לקנות אותו

איזה כוננים זמינים מהחנות שאתה רוצה לקנות ממנו?

פורסם

אם אתה מחפש כונן שקט, חסכוני שגם מציג ביצועים יפים אז קנה את ה-Samsung F3 500GB, אחד מהמומלצים בסטיקי ויש אותו היום כמעט בכל חנות.

אם אתה מחפש משהו מעבר וכתלות בתקציב תוכל לקנות כונן של 10,000 סל"ד, לשקול קניית SSD או ל"התפשר" על פתרון ביניים ה-SEAGATE MOMENTUS XT SSD 500GB שהוא כונן היברדי שמציג ביצועים עדיפים על כונן מכאני רגיל.

בשביל לדעת אתה צריך קודם להגדיר מה הכוונה בכונן מהיר.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, האמת שאני לא חושב שאצטרך SSD או משהו בסגנון, אבל רציתי לקנות משהו תחליפי לSeagate 15K שלי שמכרתי. רק עוד שאלה, מה ההבדל בין הסמסונג שהזכרתם לאחיו EcoGreen באותו הנפח ?

פורסם

שום דבר מהותי, וככונן מערכת ראשי לא מומלץ לקנות דגמי ECO, Green וכו' שהם דגמים "ירוקים" יותר מה שאומר פחות צריכת חשמל וכתוצאה גם מהירות סיבוב נמוכה/משתנה.

הכונן שהומלץ עליו בסטיקי מציג גם דרגת חיסכון מכובדת וגם ביצועים שבהחלט מספיקים כדי לשמש ככונן מערכת ראשי.

פורסם
  • מחבר

מעולה קניתי, עכשיו אני בבית, רוצה להעביר את כל המחיצה של ווינדוס לחדש, איך אני אמור להגדיר לו את המחיצה ? Logical או Primary ? האם כדאי לשים מחיצה של ווינדוס לבד ?

פורסם

תעשה פשוט Clone למחיצה הקיימת (אל תעביר את הקבצים באמצעות העתקה והדבקה) בעזרת תוכנה כמו Acronis True Image או Clonezilla.

איך לחלק? תלוי בך. מחיצת מערכת ההפעלה מן הסתם תהיה Primary (המערכת תגדיר זאת אוטומאטית אם תתקין מערכת הפעלה מחדש). אם לחלק את הכונן או לא זה תלוי בך. אם אתה רוצה הפרדה בין מסמכים ומידע לבין מערכת ההפעלה (מה שיכול לעזור אם תאלץ להתקין את מערכת ההפעלה מחדש) אז תחלק. אם אתה מאחסן את הקבצים או מגבה אותם באופן סדיר על כונן אחר אז זה פחות קריטי.

פורסם
  • מחבר

Acronis True Image עשה את העבודה פשוט ונפלא. הכל עובד פיקס. תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים