עבור לתוכן

אופיס 2010 - שתי שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי 2 שאלות לגבי אופיס 2010, חשבתי שתוכלו לעזור לי.

1. אני אמור לקבל ממש בקרוב אופיס 2010 בגרסה המקצועית ממקום העבודה (באופן חוקי כמובן), אך הגרסה היחידה שהם מספקים היא בעברית. איך אני משנה את התפריטים השונים לאנגלית ? האם ניתן אולי להוריד מאתר מייקרוסופט גרסה באנגלית ורק להשתמש בקוד של הגרסה העברית ?

2. קראתי שמייקרוסופט ממליצים להתקין אופיס 2010 בגרסת 32 ביט, אלא אם צריך לעבד קבצי אקסל בגודל מעל 2 ג'יגה. נשמע לי תמוה. האם עצם העובדה שהאופיס הוא 64 ביט, לא אומר שכבר ניצול הזיכרון של המחשב כולו טוב יותר, כי בגרסת 32 ביט המחשב ישתמש רק בחלק מזיכרון ה - RAM שלו ? האם התוכנות השונות לא יעבדו מהר יותר בגרסת 64 ? אני מבין שעבור קבצים גדולים חייבים 64 ביט, אבל האם זה לא כדאי בכל מקרה אם המחשב חזק מספיק ?

תודה !

פורסם

איפה ראית שיש גירסת 64 ביט לאופיס?? מהחיפושים שלי ראיתי שיש רק גירסת 32 ביט ובעקרון אין שום בעיה להתקין אותה על מערכת 64 ביט...

מבחינת המלצות של מיקרוסופט , ההמלצה להתקין אותה על מערכת 32 ביט תקפה רק לגבי XP SP3 , על שאר המערכות אין שום הגבלה...

עריכה:

למרות שבאתר הראשי של אופיס לא מצויינות גירסאות 64 ביט יכול להיות שקיימות כאלה עבור עסקים אבל אני לא מכיר כאלה...

עריכה 2:

אחרי בדיקה נוספת באיזה פורום של מיקרוסופט , מדובר על כך שזה עניין של תאימות ותוספים , בנוסף , כנראה שגירסת ה32 ביט יותר יציבה ומומלצת להתקנה הן על מערכות 32 ביט ו64 ביט.

זה המאמר ממיקרוסופט שמסביר בין היתר את השיקולים לבחירת הגירסה:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee681792.aspx

פורסם

בקשר לשפה, אני לא חושב שאפשר לשנות את שפת הממשק. אפשר אולי לרכוש חבילת שפה מ-MS או להזמין מהם תמורת תשלום סמלי (עבור המדיה+משלוח) גרסה באנגלית. צריך קודם לברר אם הרישיון הוא לפי גרסה או גם לפי שפה (ההיגיון אומר שלפי גרסה).

תוכנות לא עובדות מהר יותר בסביבת 64 BIT. "מהירות" עיבוד הנתונים תלויה בעיקר בחומרה. סביבת 64BIT בסך הכל מספקת מרחב כתובות זיכרון גדול יותר והתרומה של זה למהירות עיבוד הנתונים מוגבלת ליישומים מסוימים. לדוגמה מסמך Word או כתיבת דוא"ל ב-Outlook לא יהיו מהירים יותר או פחות בין סביבת 32BIT ו-64BIT.

וכמובן שכדי להתקין מלכתחילה את גרסת ה-64BIT צריך לעבוד עם מערכת הפעלה 64BIT. אם אתה מתכוון לעבוד או כבר עובד עם מערכת 64BIT אז אין מניעה להתקין את גרסת ה-64BIT של Office 2010, כמובן בהינתן שאין בעיות תאימות יידועות שרלוונטיות לך.

פורסם

באמת שאין טעם להתקין את גרסת ה64ביט אלא אם אתה ממש חייב לערוך מסמכי אקסל בגודל שעולה על 2GB.

פורסם

אתה יכול להשתמש ברישיון שלך גם על הגירסה באנגלית, אני התקנתי בהתחלה את הגירסה בעברית ואז מחקתי אותה והתקנתי את הגירסה באנגלית עם אותו הרישיון וזה עבד

יש חבילות שפה של אופיס שעוד לא יצאו, ורק לידיעה כללית, כרגע בגירסה עם הממשק באנגלית אין בדיקת איות בעברית, רק בגירסה עם הממשק בעברית, מכיוון שאם הממשק באנגלית, אז הוא לא כולל את בדיקת האיות בעברית, יש אפשרות להוריד אותה מאתר מיקרוסופט, אבל כרגע הלינק שהתוכנה מובילה אליו שבור, כנראה יעלה בהמשך

פורסם
  • מחבר

רגע רגע, אני לא הבנתי...אפשר להתקין את אופיס, למחוק ולהתקין שוב ? הקוד הוא לא כמו בחלונות, שברגע שעושים אקטיבציה הוא חסום לשימוש חוזר ?

(מה בעצם עושים אם מפרמטים מחשב ? )

דבר נוסף שלא הבנתי, זה בקשר לקישור, אתה מתכוון שאפשר להוריד את גרסת הניסיון (trial version) באנגלית ועליה להכניס את הקוד של הגרסה שאני קונה בעברית ?

פורסם

אני מאמין שזה בדיוק כמו בחלונות, אתה יכול להתקין את הווינדוס עם הרישיון על אותו מחשב כמה פעמים שבא לך ואין שום חסימה לאקטיביציה

פשוט אחרי 3 פעמים שעושים אקטיבציה אונליין, האפשרות של אקטיבציה אונליין לא תעבוד ואז צריך לעשות אקטיבציה ידנית בטלפון ולזה אין הגבלה

אתה לא יכול להשתמש במפתח הזה עם גירסת הניסיון, אבל אולי תוכל לפנות למיקרוסופט ולבקש להחליף את העותק לעותק באנגלית

ואני שוב מזכיר, כרגע אין תמיכה בבדיקת איות בעברית בגירסה עם הממשק באנגלית, שים לב לזה אם זה חשוב לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים