פורסם 2010 ביולי 915 שנים הרבה זמן שלא שחקתי בסימולטר האחרון היה כוכב כחול חחח יהיה מעניין לבדוק את המשחק הזה
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים HAWX בכלל לא היה סימולטור וגם לא התיימר להיות כזה. הוא היה משחק ארקיידי מאוד כייפי, אבל ממש לא סימולטור.
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים HAWX בכלל לא היה סימולטור וגם לא התיימר להיות כזה. הוא היה משחק ארקיידי מאוד כייפי, אבל ממש לא סימולטור.אכן לקחת לי את המילים מהפהHAWX לא היה ולא נראה כמו משחק סימוצליה וגם המפתחים לא אמרו בכלל שזה הולך להיות סימולציהHAWX זה משחק ארקיידי לכל דבר.
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים נראה כמו המשחק הראשון בדיוק, אם תשאל אותי.בדיוק איך שזה נראהלפי הטריילר אי אפשר לדעת הרבה אבל לצערי אפשר להסיק שאם לא רואים הרבה חידושים בטריילר אז המשחק צפוי להיות בול כמו הראשוןהראשון היה כיף אבל די פשטני אני מקווה שישפרו את הגרפיקה ואת המשחקיות עצמה שיעשו טיפה יותר מתוחכםוזה יהיה טוב
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים בדיוק איך שזה נראהלפי הטריילר אי אפשר לדעת הרבה אבל לצערי אפשר להסיק שאם לא רואים הרבה חידושים בטריילר אז המשחק צפוי להיות בול כמו הראשוןהראשון היה כיף אבל די פשטני אני מקווה שישפרו את הגרפיקה ואת המשחקיות עצמה שיעשו טיפה יותר מתוחכםוזה יהיה טוב אם אני זוכר נכון קראתי שהפעם יהיו המראות ונחיתות כחלק מהמשימה שזה שינוי משמעותי יחסית למשחק הראשון ששם היית מתחיל ישר באוויר. חוץ מזה אני מניח שהגיימפליי יהיה פחות או יותר אותו דבר.
פורסם 2010 בנובמבר 1314 שנים בדיוק באתי להכנס ולהזהיר את פותח הדיון מהגדרת המשחק כסימולטור, כדי שלא יקפצו עליו כל חובבי הסימולטורים ויאכלו אותו חי... מסתבר שאיחרתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.