עבור לתוכן

דליפת זכרון מטורפת בפיירפוקס

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בפיירפוקס 3.6.6

כאשר אני מפעיל אותו במצב בטוח (כל התוספות מנוטרלות) ופותח כ8 טאבים הוא גוזל כ100K זכרון

לאחר יממה זה מגיע ל500K!

כאשר הוא לא במצב בטוח (ויש לי מספר יחסית מועט של תוספות בסיסיות מוכרות) המצב גרוע הרבה יותר : כ1.5G זכרון לאחר יממה!!

האם זה קורה גם אצלכם? אם לא, מה יכולה להיות הבעיה לדליפה הזאת במצב בטוח?

תודה!

פורסם

דליפת הזיכרון של FF ידועה ומשתנה בין משתמשים כתלות באתרים בהם גולשים ו/או השימוש בהרחבות.

לא ציינת מה התוכן של הלשוניות הפתוחות.

פורסם
  • מחבר

Gmail

google calander

wave

כמה לשוניות של facebook

וכמובן HWzone :)

פלאש לא מותקן

פורסם

האתרים של Google הם אתרים מלאי Java script בשביל הפונקציונאליות ה-AJAX שלהם. בעקרון זה לא בדיוק "מקל" על הדפדפן. יש בעיה מסוימת עם FF שלא ניתן להתכחש לה בעניין הזה. בכל מקרה התופעה די נפוצה אז זאת לא בעיה ספציפית אצלך.

אתה יכול לנסות להשתמש בדפדפן אחר (אני אישית ממליץ על Opera) ולבדוק אם המצב טוב יותר.

פורסם

אם זה מפריע לך בזמן שימוש בקובץ אחר, יש לזה WORKAROUND פשוט, אם אתה יכול לא להשתמש בדפדפן לכמה זמן.

אם אתה חייב את הדפדפן פתוח (ואם הוא נתקע בעצמו בגלל הזליפה), זה לא יעבוד. אבל אם אתה צריך פשוט להפעיל משהו אחר וצריך את ה-500KB זיכרון הללו, זה פיתרון סבבה.

פשוט מחליפים למצב PRIVATE BROWSING (קיצור: Ctrl+Shift+P) וסוגרים את הדפדפן. עושים מה שצריכים בלי לסבול ממחסור בזיכרון וכשצריכים שוב את הדפדפן מפעילים אותו. בגלל שפעם אחרונה הוא נסגר בגלישה פרטית, כל הלשוניות שהיו לך יפתחו מחדש אוטומטית (שלא תצטרך לפתוח 8 לשוניות ולהקליד כתובות מחדש).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים