עבור לתוכן

בעיה בהתקנת דריבר | לא נמצא מנהל התקן

Featured Replies

פורסם

לגבי מחיצת שיחזור-> קליק ימני על המחשב שלי->ניהול-> ניהול דיסקים קשיחים

אם אתה רואה מחיצה נסתרת שלא קשורה למחיצות שיצרת, אז השיחזור יעבוד.

אחרת הפונקציה הזאת לא רלוונטית

ניסית את הדרייברים פה?

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-42683

תסתכל איזה כרטיס יש לך בדיוק ע"י התוכנה, ותבחר אותו ידנית

אצלי הכרטיס טלויזה(במפרט) בXP גם לא זוהה אוטו' אחרי התקנה של הדרייבר, אחרי בחירה ידנית של הכרטיס, הוא זוהה ועובד תקין למרות שנתן את אותה האזהרה כמו אצלך

• תגובות 46
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עדכון-

תודה לעוזרים! הפתרון היה התקנתי לינוקס!

להפתעתי, איך שהכנתי את הדיסק של אובנטו 8 הכל עלה כמו שצריך בלי צורך בהתקנת דריברים פשוט הכל עבד חלק!

עכשיו אני יוריד את גרסת ה-remix החדשה :smile1:

פורסם

אם כבר בחרת ב-UBUNTU אז כבר יצאה גרסה 10.4 (למרות שאתה יכול לעדכן ישירות מתוך גרסה 8.

זה לא מפתיע, התמיכה של Linux לרכיבי חומרה השתפרה פלאים בשנים האחרונות ובדרך כלל אין שום צורך להתקין מנהל התקן כלשהו (אולי למעט השבב הגראפי וגם זה לא תמיד).

בכל מקרה זה שולל בעיית חומרה ולכן כנראה שכל עניין הבעיה ב-Windows נובע משתי בעיות אפשרויות:

1. מקור ההתקנה בו השתמשת לא תקין. משהו פשוט לא בסדר בגרסת מערכת ההפעלה הזאת.

2. אתה מנסה להתקין את מנהל ההתקן הלא נכון.

אפשר להבין מכך שמחיצת השחזור לא קיימת?

פורסם
  • מחבר

אני כבר באובנטו 10.4.

הכנסתי דיסק של אובנטו 8 להרצה חיה ללא התקנה כי כבר היה לי דיסק (כמו שאמרתי, השתמשתי בלינוקס בעבר) כשראיתי שזה עובד ישר הורדתי 10.4 והאמת זה בכלל לא רע.

לשאלותיך, יכול להיות, אבל עם הדיסק הזה של XP התקנתי פעמים רבות, ועם הדיסק של 7 גם כן.

בדקתי במחיצות, ולא קיימת מחיצת שחזור, ובנושא מנהל ההתקן אני כבר נואש. בדקתי במדויק מה הדגם של המתאם והורדתי מאתר היצרן ואם זה לא תואם מה כן?

דרך אגב, אם כבר העלתה את גרסת מערכת ההפעלה יש לי שאלה.

אם אני מוריד הורדה לא חוקית של WIN XP ואני משתמש בסיריאל של XP שרשום לי מתחת למחשב- זה חוקי?

אני יקבל את כל העידכונים ויהנה ממערכת חוקית או שלא ניתן לעשות דבר כזה?

פורסם

אני לא יודע אם זה לגמרי חוקי מבחינת תנאי הרישיון, אבל מבחינה טכנית כל עוד המערכת תקינה אז הפתרון הזה יעבוד ללא שום בעיה. אתה משלם עבור הרישיון (שמבחינת משתמש הקצה מתבטא במספר הסידורי) ולא עבור המדיה עליה מגיעה מערכת ההפעלה. אפשר גם להזמין מדיה חדשה מ-MS עצמם תמורת סכום סמלי (עלות מדיה+משלוח).

בנוגע למנהל ההתקן, מה הדגם המדויק של מתאם הרשת הקווי והאלחוטי?

פורסם
  • מחבר

בסדר בינתיים אני מסתדר יפה עם לינוקס.

הגרסא החדשה שונה בהרבה מאובנטו 8, בעיקר ב-UI ומערכת ממש יפה גראפית (אפילו אמא שלי התלהבה!)

מתאם רשת חוטי: Intel PRO/1000 MT

מתאם רשת אלחוטי: Cisco aironet wireless 802.11b

יש תמונה בעמוד השני עם סקרין שוט של כל התקני PCI והפרטים המלאים על המתאם האלחוטי.

פורסם

האמת שאני בעד Linux, אם אתה לא ממש חייב ומוכרח לעבוד על Windows (ואמרת בהתחלה שכן) אז Linux משחררת אותך ומעניקה לך גמישות מכל כך הרבה בחינות. אני בכלל חושב שמשתמש ביתי ממוצע (שאינו גיימר וגם זה עוד ישתנה) יכול וצריך להעדיף Linux על פני Windows מכל כך הרבה בחינות, אבל זה לא הנושא.

אם תחזור בעתיד ל-Windows תנסה להוריד את מנהל ההתקן מהעמוד כאן. זה עבור מתאם הרשת האלחוטי, אם זה יעבוד אז יהיה אפשר להמשיך לנסות לפתור את עניין מתאם הרשת ה קווי (פשוט כרגע אין לי זמן כל כך לבצע בדיקה מעמיקה יותר בנושא המתאם הקווי).

פורסם
  • מחבר

הורדתי את הדריבר הנ"ל וזה לא עזר.

המפרט של המחשב הזה בכל מקרה מקשה על עבודה עם תוכנות כבדות, סרטי HD ובמיוחד עם משחקים ולכן העדפתי להשתמש בו כמחשב לצורכי אינטרנט/מוזיקה בלבד.

אין לי הרבה תלונות על לינוקס פרט לבעיה ממש מציקה שמפריעה לי.

כשאני יושב בחדר אני מחבר את המחשב לתחנת עגינה שאליו מחוברים כבל רשת, מטען, עכבר ומקלדת רגילים, רמקולים ומסך ויש בעיה בהגדרות עם המסך שלא מאפשר לי להשתמש במסך השני. אם אני בוחר להשתמש במסך השני בלבד אני רואה רק את הרקע שולחן העבודה, ואם אני בוחר להשתמש בשניהם הרזולוציה במסך השני נמוכה מאד 1280 על 800 במקום הרזולוציה הטבעית של המסך (FHD), בעיה נוספת היא כאשר אני רוצה להשתמש במסך השני כמסך נוסף לגרור אליו חלונות אז לא רואים כלום בשני המסכים אלא רק צבעים מוזרים ומשתנים.

ב-XP הכל עבד פיקס, והמתאם גראפי לא התקשה לעבוד עם רזולוציה של 1920 על 1080. אם תוכל לעזור לי פה אני מאד אשמח!

פורסם

אני די משוכנע שתוכל לעשות זאת. אין לי לצערי תשובה ישירה לעניין אבל יש שתי דרכים מאוד פשוטות לברר זאת:

1. לפנות לקהילות UBUNTU ולמאגר הידע. סבירות גבוהה שהתשובה שאתה מחפש כבר קיימת. זה אחד היתרונות של UBUBTU למתחילים, קהילה גדולה.

2. לפתוח דיון בנושא בפורום 'מערכות הפעלה אחרות' פה בפורום. יש פה מספיק משתמשי Linux מנוסים שיוכלו לעזור לך.

בקשר למתאם הגראפי, הוא מה שהוא, אם הסתדר עם הרזולוציה ב-Windows יסתדר איתה גם ב-Linux, הבעיה הנקודתית היא תוכנתית בלבד (הימור, משהו בהגדרות התצוגה, בדיוק כמו שב-Windows צריך להגדיר זאת נכון).

פורסם
  • מחבר

תודה. אני באמת אעביר את השאלה לפורום לינוקס.

פורסם
  • מחבר

טוב סלחו לי אני חייב להקפיץ!

אחרי שבוע בערך של שימוש בלינוקס הגעתי למסקנה החד משמעית- אין תחליף ל-windows!

היום ניסתי להתקין XP שוב, הפעם ממקור אחר, ההתקנת המערכת הצליחה, אבל שוב כמו קודם- יש בעיה בדריברים!

מתוך עשרות דריברים רק מעטים עובדים! מהדריברים שעובדים לא חשובים בעליל!

דריבר אינטרנט חוטי, אלחוטי, כרטיס מסך, אודיו, ועוד ועוד לא עובדים!

הורדתי את כולם מהאתר של lenovo לדגם המחשב שלי (להזכירכם- T42 2373) ופשוט לא עובדים!

יכול להיות שאני עושה טעות בהתקנה?

הדריברים הם בסיומת exe. אני פשוט לוחץ, מאשר, נקסט נקסט נקסט ועולה לי הודעה שההתקנה הסתימה בהצלחה רק צריך לעשות ריסטרט לאחל הגדרות ואחרי הריסטרט- כלום לא השתנה!

אני בוכה כבר חצי שעה :'(

פונה אל הטובים שבכם- בבקשה תעזרו לי, אני נואש!

פורסם

אחרי שבוע בערך של שימוש בלינוקס הגעתי למסקנה החד משמעית- אין תחליף ל-windows!

שכחת להוסיף את המילה עבורי, כי מן הסתם הקביעה הזאת תקפה עבורך בלבד.

הייתי אומר שדי ניסינו הכל, הורדת את מנהלי ההתקן מכל המקומות האפשריים שאמורים להתאים לרכיבי החומרה, אין שום הודעת שגיאה במהלך ההתקנה ועדיין ההתקן לא מזוהה.

אולי כדאי לשלוח דוא"ל ליצרן וליידע אותו על העניין.

אני אעבור מחר על כל ההודעה מההתחלה, כדי לנסות לחשוב על משהו נוסף.

פורסם
  • מחבר

דוא"ל ליצרן?

זה באמת יעזור לאור העובדה שהמחשב תקין והכל עובד כמו שצריך בלינוקס \ במערכת המקורית שהגיעה עליו?

[br]פורסם בתאריך: 24.07.2010 בשעה 03:44:10

אני פשוט מפגר!

הצלחתי להתקין את כל הדריברים! כולל אינטרנט חוטי ואלחוטי!

הכל עובד כשורה- היה טעות שלי בהתקנה. תודה לכולם על העזרה :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים