עבור לתוכן

בעיה בהתקנת דריבר | לא נמצא מנהל התקן

Featured Replies

פורסם

אז הוא כן מופיע ב"מנהל ההתקנים" תחת סימן "?"

יש סיכוי שאולי הוא מבוסס על צ'יפ שונה מהלפטופ השני או משהו אחר ששונה בו:

תפעיל את היישום הזה:

SIW

לך לNETWORKING

ותראה מה הוא מזהה לך

במידה ואתה לא רואה אותו שם, לך לתפריט PCI, וחפש שם משהו בסיגנון WIRELESS NETWORKING או OTHER NETWORK CONTROLLER

אחרי זה לך לאתר של לנובו ותוריד מה שמתאים לך בחלק של הWIRELESS

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-55386.html

אם אתה לא יודע לזהות את זה, תעלה לפה סקרין שוט של התוכנה בתפריט הPCI

• תגובות 46
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה אומר שהבעיה הופיעה אחרי שהתקנת מחדש את Windows XP. אולי יש בעיה עם הגרסה של XP בה אתה משתמש לצורך ההתקנה?

Windows 7 זיהתה את החומרה והכל עבד?

אתה בטוח שאתה מוריד את מנהל ההתקן הנכון מהאתר של Lenovo/Intel?

יש לך (או לפחות אמורה) להיות לך מחיצת שחזור שמשחזרת את המחשב למצב ההתחלתי בו קיבלת אותו. אם תחת Windows 7 הכל עבד כמו שצריך כנראה שלא מדובר בבעיית חומרה ולכן תוכל לנסות לשחזר (רק לא לשכוח לגבות קודם את המידע החשוב).

אגב, ב-Event Viewer מופיעים אירועים כלשהם?

ב-WIN7 לא הכל עבד, לכן חזרתי ל-XP.

אז הוא כן מופיע ב"מנהל ההתקנים" תחת סימן "?"

יש סיכוי שאולי הוא מבוסס על צ'יפ שונה מהלפטופ השני או משהו אחר ששונה בו:

תפעיל את היישום הזה:

SIW

לך לNETWORKING

ותראה מה הוא מזהה לך

במידה ואתה לא רואה אותו שם, לך לתפריט PCI, וחפש שם משהו בסיגנון WIRELESS NETWORKING או OTHER NETWORK CONTROLLER

אחרי זה לך לאתר של לנובו ותוריד מה שמתאים לך בחלק של הWIRELESS

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-55386.html

אם אתה לא יודע לזהות את זה, תעלה לפה סקרין שוט של התוכנה בתפריט הPCI

SIW מזהה מתאמי רשת רק במחשב הפעיל. העלתי תמונות משני המחשבים.

אני מכיר את אתר לנובו שהורדת כבר כמו כף היד, והורדתי משם את הדריבר הזה- Intel PRO/Wireless 2200bg

גם מאתר אינטל את הדריבר הזה- http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=1637&DwnldID=18404〈=eng

והתוכנה הזאת- http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=1637&DwnldID=18408〈=eng

אי אפשר להעביר מנהל התקן ממחשב למחשב וזה גם לא יעזור לך במקרה הזה גם אם נניח היה אפשר.

ניסית למחוק לגמרי את התקן הרשת שמופיע לך במנהל ההתקנים?

ייש לך עוד בעיות עם המחשב או שזאת הבעיה היחידה. אני שואל כי צריך לקחת בחשבון גם אפשרות של חומרה תקולה.

אמרתה שיש לך מחשב זהה פעיל

קח את התוכנה MY DRIVERS ותכין בעזרתה גיבוי של הדרייברים וצרוב אותו על תקליטור או זיכרון נייד

הכנס את התקליטור או הזכרון הנייד למחשב הבעיתי והדרייברים ישוחזרו

אפשרי או לא? אני מבולבל ???

[attachment deleted by admin]

פורסם

תן סקריןשוט של התקני הPCI של SIW

פורסם

אני כבר לא מבין משהו.

ב-7 הורדת את מנהל ההתקן העדכני ועדיין לא עבד? אחר כך שחזרת ל-XP שוב לא עובד?

תנסה להוריד LiveCD של הפצת Linux כלשהי ולבדוק אם גם שם מתאם הרשת עובד או לא.

לגבי מנהל ההתקן, חלק ממה שאתה כותב נשמע כמו ניסיון להתקנה של מנהל התקן שאינו מתאים לחומרה, אך מצד שני אתה אומר שאתה מנסה להתקין את מנהל ההתקן הנכון בוודאות. קשה לי להאמין ששני דגמים זהים של מחשב נייד משתמשים בשני שבבים שונים עבור כרטיס הרשת (בדרך כלל דור שלם של מחשבים ניידים מחברה מסוימת משתמש באותו בקר רשת), אבל שווה לבדוק גם את הכיוון הזה ליתר ביטחון.

פורסם
  • מחבר

יש התפתחות! :yelclap:

קורה פה משהו מאד מוזר אני חייב לציין.

הדגם המדויק של שני המחשבים הוא: IBM T42 type 2373 - F1G

ובכל אתר שבדקתי את החומרה של המחשב, וגם לפי התוכנה SIW המחשב מצויד במתאם רשת של אינטל 2200BG (ובחוטי 1000 MT)

במחשב התקין, ה-SIW מראה שאכן קיים מתאם של אינטל ואילו במחשב שבו נמצאת הבעיה- הפלא ופלא, יש בכלל שבב של סיסקו!

ישר רצתי לאתר lenovo והורדתי את הדריבר הזה: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-42683

ולאכזבתי הרבה- שוב כלום לא עובד. אין שינוי. הסרתי את הדריבר הקודם של אינטל והתקנתי שוב את סיסקו וכלום לא השתנה.

אולי צריך לשים איזו תוכנה utitly? במחשב התקין יש את thinkvantage access connection שמשם אני מפעיל את הרדיו של ה-WIFI, התקנתי גם במחשב השני ושם זה נותן לי להפעיל רק את הבלוטות'.

אני כבר לא מבין משהו.

ב-7 הורדת את מנהל ההתקן העדכני ועדיין לא עבד? אחר כך שחזרת ל-XP שוב לא עובד?

תנסה להוריד LiveCD של הפצת Linux כלשהי ולבדוק אם גם שם מתאם הרשת עובד או לא.

לגבי מנהל ההתקן, חלק ממה שאתה כותב נשמע כמו ניסיון להתקנה של מנהל התקן שאינו מתאים לחומרה, אך מצד שני אתה אומר שאתה מנסה להתקין את מנהל ההתקן הנכון בוודאות. קשה לי להאמין ששני דגמים זהים של מחשב נייד משתמשים בשני שבבים שונים עבור כרטיס הרשת (בדרך כלל דור שלם של מחשבים ניידים מחברה מסוימת משתמש באותו בקר רשת), אבל שווה לבדוק גם את הכיוון הזה ליתר ביטחון.

אני ינסה לינוקס ויחזיר תשובה בקרוב.

תן סקריןשוט של התקני הPCI של SIW

העלתי עוד תמונות משני המחשבים, יש הבדל.

פורסם

אוקיי, כנראה שאחד המחשבים שלך עבר "שידרוג" של הכרטיס הרשת המובנה, לכן שני המחשבים זהים בדגם, אבל עם ציפ רשת אלחוטי שונה

ניסית לעשות התקנת דרייבר ידנית?*

*כשאתה מתקין דרייבר, בדרך כלל בהתקנה אתה יכול לראות איפה נורת תיקיית הדרייברים

בסיום ההתקנה לעיתים צריך לעשות ריסטרט, ואז לתת למחשב לזהות את כרטיס הרשת האחוטי

במידה ולא הותקן אוטו', במנהל ההתקנים תעשה עידכון ידני ותפנה את מקור ההתקנה לאותה התיקייה של CISCO

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא רק שדרוג בצ'יפ, גם בזכרון ראם. בתקין יש 1.5GB מתוכם 512MB מובנה, כרשום במפרט, והשאר הרחבה,

ובלא תקין יש 1.25GB כאשר 250MB מובנה- למרות שמבפרט רשום שיש 512MB :kopfpatsch:

תמיד אחרי התקנת דריבר אני עושה ריסטרט וכשהמחשב עולה לא עולה לי אוטומתית אשף התקנת חומרה חדשה.

אני אנסה במנהל ההתקנים, אני אנסה לינוקס בגרסת Netbook. למרות שעדיף לי XP. ניסיתי אובנטו לפני שנה-שנתיים ולא ממש התרגלתי לרעיון.

אני משתמש בהמון תוכנות שרצות על windows.

פורסם

לא התכוונתי שתשתמש ב-Linux אלא שתוריד LiveCD, תעלה אותה מהדיסק ותבדוק אם בה מתאם הרשת כן פועל (כלומר כשאתה מחבר את הכבל, אם אתה מצליח לגלוש וכו'). זה לפחות יתן רמז אם מדובר על בעיית תוכנה או חומרה.

העניין אם רכיבי המחשב שלך קצת מוזר באמת.

אתה יכול גם לבצע שחזור ממחיצת השחזור (אם עדיין קיימת) ולהחזיר את המחשב למצב בו קיבלת אותו עם הקנייה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך, אני מכיר קצת לינוקס, אני פשוט אמרתי שגם אם זה עובד בלינוקס זה לא פתרון כי אני מעדיף windows.

ניסתי לעדכן ידנית. הלכתי למנהל ההתקנים, עליתי על הבקר רשת, עשיתי עדכון ונתקלתי בבעיה.

כשלחצתי עיון על מנת להגיע לקובץ ההתקנה של cisco שהורדתי מאתר lenovo זה לא מצא ואמר שזה צריך להיות קובץ בסיומת inf והקובץ של cisco זה exe.

וכשלחצתי "הבא" על מנת שיחפש אוטומתית זה העלה הודעת אזהרה שלא בטוח שהחומרה תואמת לעדכון ויתכן שהחומרה והמחשב תפסיק לפעול כליל- לחצתי ביטול.

About:blank איך אני מברר שיש לי מחיצת שחזור?

העלתי תמונה שתראו על מה אני מדבר...

פורסם

צריך לברר מה דגם מתאם הרשת, לא ראיתי בצילומי מסך שמופיע סוג הדגם, רק שם היצרן (או שפספסתי). אחרי שיהיה ברור מה הדגם יהיה אפשר להמשיך.

אם אני זוכר נכון אז אחרי שלב ה-POST צריך ללחוץ על F11 כדי להגיע לתפריט השחזור. אני לא בטוח (לא כל כך מתעסק עם ניידים) בטח כתוב את זה במדריך למשתמש של המחשב.

פורסם
  • מחבר

כתוב מה הדגם פה לא?

index.php?action=dlattach;topic=466306.0;attach=129453;image

ולא כ"כ הבנתי איך להכנס למחיצת שחזור. אם אתה יכול להביא לי לינק לאיזה מדריך טוב, אני אשמח.

אני אנסה לחפש את החוברת הדרכה.

פורסם

בלשונית PCI (מהסקרין שוטים שהבאת) תסתכל בעמודה הימנית ביותר, שם חייב להיות רשום תת דגם

פורסם

את המדריך וצירוף המקשים אפשר בטח למצוא באתר של Lenovo לפי מספר הדגם (זה גם אולי מופיע בתחתית המסך בסיום שלב ה-POST).

זה לא מסובך, אחרי לחיצה על המקש או צירוף המקשים המתאים זה מוביל אותך לתפריט השחזור שם יש לך אפשרויות (או רק אפשרות אחת), אתה בוחר באפשרות הרצויה לך וזה משחזר. זה פשוט Image של תכונת כונן המערכת כפי שקיבלת אותו עם המחשב ופעולת השחזור פורסת את התכולה.

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הספר הדרכה ושם הוראות שחזור, רשום ללחוץ על מקש access IBM ואז עולה תפריט השחזור ושאני עושה את זה עולה רק אפשרות לביוס וסטארטאפ.

:kopfpatsch:

פורסם

אז יש סיכוי שהיא לא קיימת. במנהל הדיסקים של Windows אתה כן יכול לראות אותה? היא בדרך כלל מחיצה נסתרת קטנה בגודל של לא יותר מ-10GB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים