עבור לתוכן

בעיה בהתקנת דריבר | לא נמצא מנהל התקן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מחשב נייד IBM T42 אחרי שהתקנתי WIN7 והחזרתי ל-XP היתי צריך להתקין דריברים מחדש...

הבעיה היחידה שלי היא בהתקנת דריבר לכרטיס רשת אלחוטי.

במחשב יש כרטיס של אינטל מדגם Intel PRO/Wireless 2200bg הורדתי דריבר מהאתר של אינטל ומהאתר של lenovo עבור הכרטיס גם תוכנה utilty וגם מנהל התקן.

כאשר אני נכנס לתוכנה אני מקבל הודעת שגיאה שלא נמצא מנהל התקן, וכל ניסיון התקנת מנהל התקן (מהאתר של אינטל) אני נתקל בהפסקה פתאומית של ההתקנה.

מה עושים? אני נואש!

תודה

• תגובות 46
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האם כרטיס הרשת מופיע במנהל ההתקנים?

האם ניסית להשתמש בתוכנת ניהול הרשתות המובנית של Windows (Wireless zero configuration)?

פורסם
  • מחבר

יש לי בבית שני מחשבים T42 מאותו דגם כך שאני יכול להשוות.

במנהל ההתקנים למחשב שכן עובד טוב, יש מנהל התקן גם לכרטיס רשת חוטי Intel Pro\1000 MT וגם לאחלוטי ואילו במחשב שבו הבעיה יש מנהל התקן רק לחוטי. ושוב, כל ניסיון התקנת מנהל התקן מהאתר של אינטל לא עובדת.

דרך אגב, גם אני לא מצליח להתחבר לרשת חוטית, תמיד קופץ לי הודעת שגיאה שכבל רשת אינו מחובר למרות שכן.... וניסיתי כמה כבלים והתקנתי דריבר.

וב WZC כלום לא נמצא. הכנסתי SSD וזה שולח אותי להתקנת מתאם אלחוטי ב-USB

פורסם
  • מחבר

משהו?

פורסם

אל תקפיץ בבקשה הודעות לפני שחלפו 24 שעות.

תנסה למחוק לגמרי את מתאם הרשת שכן מופיע במנהל ההתקנים ותפעיל את המחשב מחדש. תן למחשב לזהות או לא לזהות את החומרה לבד ותנסה שוב לבצע התקנה של מנהל ההתקן.

מה הכוונה בהפסקה פתאומית של ההתקנה? תוכנית ההתקנה קורסת ומציגה הודעה או קורסת בלי הודעה?

פורסם

תבדוק אם מישהו במקרה שיחק בביוס וביטל את הכרטיס האלחוטי

פורסם
  • מחבר

אל תקפיץ בבקשה הודעות לפני שחלפו 24 שעות.

תנסה למחוק לגמרי את מתאם הרשת שכן מופיע במנהל ההתקנים ותפעיל את המחשב מחדש. תן למחשב לזהות או לא לזהות את החומרה לבד ותנסה שוב לבצע התקנה של מנהל ההתקן.

מה הכוונה בהפסקה פתאומית של ההתקנה? תוכנית ההתקנה קורסת ומציגה הודעה או קורסת בלי הודעה?

ההתקנה קורסת בלי הודעה. פשוט נעלם החלון באמצע.

CyAn1de אני אנסה למרות שלא נראלי, כי ב-XP המקורי שרץ על המחשב ה-WIFI עבד נהדר ומאז לא נגעתי בביוס.

עריכה:

יש לי שאלה. אני יכול להעביר דריברים ממחשב אחד למחשב אחר? הרי שני המחשבים הם אותו דגם בדיוק- הדריברים אמורים להיות זהים.

אם זה אפשרי, איך עושים את זה?

פורסם

דבר ראשון, במנהל ההתקנים, יש לך התקן רשת לא מזוהה כלשהו? או התקן עם סימן "?"

מאתר היצרן אתה מוריד את הדרייבר לXP שמתאים לך

פורסם
  • מחבר

אין לי התקן רשת בכלל! :'(

גם לא מזוהה ב"?" אין כלום.

והורדתי מהאתר של אינטל את הדריברים גם לחוטי וגם לאלחוטי, מאתר אינטל החוטי מראה שהתקנה הצליחה אבל אין שום שינוי בפועל והרשת לא עובדת.

האלחוטי ההתקנה נעצרת באמצע ללא הודעת שגיאה.

מאתר lenovo הורדתי בדיוק עבור הדגם המחשב שלי דריברים ויש שם כמה סוגים של מתאמי רשת, בחרתי בשל אינטל 2200BG שזה מה שיש לי-

2 ההתקנות גם לחוטי וגם לאלחוטי מסתיימות בהצלחה ללא שום שינוי.

באתר לנובו רשום שיש להוריד גם את thinkvantage access connection שזה בעצם מפעיל את הרדיו של ה-WLAN הורדתי, התקנתי, ומופיע לי שם רק בלוטות'. אני על סף דמעות :s07:

דרך אגב,

בהמלצת אתר לנובו, התקנתי SP3 ל-XP. אין שינוי.

עקבתי אחרי פותר בעיות ותמיכה באתר לנובו, ואין שם באמת עזרה רלונטית.

פורסם

אי אפשר להעביר מנהל התקן ממחשב למחשב וזה גם לא יעזור לך במקרה הזה גם אם נניח היה אפשר.

ניסית למחוק לגמרי את התקן הרשת שמופיע לך במנהל ההתקנים?

ייש לך עוד בעיות עם המחשב או שזאת הבעיה היחידה. אני שואל כי צריך לקחת בחשבון גם אפשרות של חומרה תקולה.

פורסם
  • מחבר

עריכה:

הסרתי לגמרי את מנהל התקן הרשת וגם את בקר eternet והתקנתי מחדש דריברים ועכשיו במנהל ההתקנים הם מופיעים תחת התקנים לא מזוהים.

אחרי שהתקנתי את הדריבר של בקר eternet עלה אשף התקנת חומרה חדשה עשיתי שיחפש לבד וגם עשיתי במיקום ספיציפי והוא לא מצא דריבר להתקנה.

עריכה 2:

תוכנות מהסוג הנ"ל עשויות לעזור?

http://www.mydigitallife.info/2006/01/18/ibm-lenovo-thinkpad-recovery-cd/

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-73617

פורסם

ה-Recovery זה פשוט שחזור המחשב למצב בו קיבלת אותו. אם יש לך רק מחיצה אחת כל המידע ששמור במחשב יאבד.

אחרי שמחקת את בקרי הרשת, כשהמחשב עולה הם לא מזוהים מחדש? כי זיהוי אשף חומרה חדשה אמור לוהפיע עם עליית המחשב (אחרי המחיקה) ואתה אמור להתקין את מנהל ההתקן בעזרתו או לצאת ממנו ולהתקין ידנית.

אם עכשיו התקני הרשת מופיעים כלא מזוהים, תנסה עכשיו להתקין שוב את מנהל ההתקן.

פורסם
  • מחבר

עשיתי ושוב מופיעים כלא מזוהים.

אני חסר אונים כבר, אני מוכן להתקין מערכת הפעלה אחרת או שוב אותה מערכת או כל מה שצריך ויעזור לי לתקן את הבעיה.

ניתן למצוא ברשת דיסק של IBM\LENOVO עליו כל הדריברים והתוכנות הנחוצות למחשב?

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אף תוצאה טובה (רק אחת שעולה כסף)

פורסם

אתה אומר שהבעיה הופיעה אחרי שהתקנת מחדש את Windows XP. אולי יש בעיה עם הגרסה של XP בה אתה משתמש לצורך ההתקנה?

Windows 7 זיהתה את החומרה והכל עבד?

אתה בטוח שאתה מוריד את מנהל ההתקן הנכון מהאתר של Lenovo/Intel?

יש לך (או לפחות אמורה) להיות לך מחיצת שחזור שמשחזרת את המחשב למצב ההתחלתי בו קיבלת אותו. אם תחת Windows 7 הכל עבד כמו שצריך כנראה שלא מדובר בבעיית חומרה ולכן תוכל לנסות לשחזר (רק לא לשכוח לגבות קודם את המידע החשוב).

אגב, ב-Event Viewer מופיעים אירועים כלשהם?

פורסם

אמרתה שיש לך מחשב זהה פעיל

קח את התוכנה MY DRIVERS ותכין בעזרתה גיבוי של הדרייברים וצרוב אותו על תקליטור או זיכרון נייד

הכנס את התקליטור או הזכרון הנייד למחשב הבעיתי והדרייברים ישוחזרו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים