עבור לתוכן

עזרה בניתוח קובץ DMP

Featured Replies

פורסם

המחשב עובר OCCT יציב ובכל זאת אני מקבל איזה 6~ מסכים כחולים ביום, לא מצליח לפתור את הבעיה וגם לא מצליח לנתח בעצמי את הDMP ( הסתבכתי עם ה SYMBOL האלה )

צירפתי את הקובץ DMP האחרון... תודה !

עריכה,

מצאתי שכניראה הבעיה היא מקובץ intelppm.sys

חיפוש בגוגל מצא את זה,

http://www.webune.com/forums/windows-blue-screen-with-intelppmsys.html

שאומר שהבעיה היא משהו virtual machine... מישהו מוכן להסביר לי מזה ?

ושצריך לעשות שינוי קטן ב רג'יסטרי, עשיתי, נראה מה יהיה... מחכה לעוד רעיונות...

[attachment deleted by admin]

פורסם

לפי דעתי זה נובע מה-OC למעבד. לשם בדיקה תפסיק עם ה-OC ובדוק אם התופעה ממשיכה או לא.

אפשרות נוספת היא שמקור הבעיה בזיכרונות (שוב קשר ל-OC למעבד מן הסתם). אפשר להריץ Memtest לבדיקת הזיכרון, אבל קודם הייתי מנסה לעבוד ללא OC מספר ימים.

עריכה: זה OC חדש או שעבר שינוי לאחרונה או שזה OC שרץ כבר זמן מה ופתאום הופיעה התופעה?

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד ואתה צודק, יש לך רעיון למה הוא קורס ש OCCT / PRIME עובדים יציב ?

ה OC באותה צורה כבר הרבה זמן, יש ימים שלמים שאין שום בעיה ובימים מסויימים מסכים כחולים בלי סוף... ביטלתי מה שאמרו ברג'יסטרי, בנתיים נראה שבסדר... אני מחכה...

פורסם

כי OC נמדד לאורך זמן, מעבר של בדיקה כזאת או אחרת מעיד שה-OC בבסיסו יציב, אבל אין תחליף לבדיקה לאורך זמן בעבודה יום-יומית.

יחד עם זאת אם ה-OC כבר עבד בצורה תקינה אז זה בכל זאת קצת מוזר (אבל קורה).

זה קורה בביצוע פעולות מסוימות או באופן אקראי לחלוטין? אם התופעה ממשיכה תצבור כמה קובצי DUMP ותעלה.

אני לא חושב שהשינוי ב-Registry רלוונטי אלא אם כן אתה מריץ Virtual Machines (וגם לא בטוח שמתייחס למערכת ההפעלה שברשותך).

המפרט המדובר הוא המפרט שמופיע בפרופיל המשתמש שלך (ואם כן, איזה מהם)?

פורסם
  • מחבר

המפרט הראשון...

ניסיתי לעבוד עם כרטיס בודד במקום עם CF ולהוציא את הכרטיס פיזיקס, החלפתי זכרונות והרצתי MEMTEST ( אמנם לשעה בלבד )

ביטלתי כל מה שאמור להיות מבוטל כשעושים OC למרות שיש כמה הגדרות שאין לי מושג מה הם עושות, אני אעלה תמונה, אוליי ביטלתי משהו שלא אמור להיות מבוטל...

*ביוס מעודכן ללוח.

פורסם

אם ביטלת ב-BIOS את פונקציות חסכון האנרגיה וכו' נסה גם לשנות את פרופיל ה-Power Management של מערכת ההפעלה ל-Maximum אם כרגע זה על Balanced.

פורסם
  • מחבר

אני תמיד שם על "HIGH PERFORMANCE" צירפתי תמונה, החלק הזה תקין ?

עריכה, בנתיים כבר 3 שעות לא היה מסכים כחולים, מקווה שזה ימשיך ככה...

מזה הדבר הזה שביטלתי ברג'יסטרי אבל ? מזה VIRTUAL MACHINE ?

פורסם

כן, נראה בסדר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה, אתמול הייתי משהו כמו 10 שעות בלי מסך כחול ( מצב נדיר לגמרי ) אבל היום הם חזרו בגדול...

הדברים היחידים ששיניתי אתמול הם,

1. השינוי ברג'יטרי

2. OC לכרטיסי מסך דרך הדרייבר ולא דרך הביוס, ואני יסביר את ההבדל, ברגע שעושים OC דרך הדרייבר התדר המינימאלי של הכרטיס עולה מ 150 ל 400MHZ

היום החזרתי את הכרטיסים לתדר סטוק, במצב הזה הכרטיסים חוזרים ל 150MHZ במצב מנוחה, והרסטרטים חזרו... ( עכשיו החזרתי את ה OC ומחכה לראות אם יהיו עוד BSODים )

העלתי את ה DMP האחרון אם תוכל לפרש לי אותו ( עדיין מסתבך עם הסימבול הזה )

פורסם

הפעם מקור השגיאה הוא hall.dll. אלא אם כן הוספת חומרה חדשה או שיש לך חשד שהזיכרון ו/או הכונן הקשיח לא תקינים, זה שוב מצביע על ה-OC כמקור לבעיה.

העלת מתחים למעבד ו/או הזיכרון?

תנסה להוריד את ה-OC (טעינת הגדרות אופטימאליות ב-BIOS) ותעבוד ככה מספר ימים לבדיקה אם המסכים עדיין מופיעים.

פורסם
  • מחבר

יש לי עדכון...

הבעיה הזאת לא חדשה והיא כבר הייתה קיימת במחשב הקודם ( מסכים כחולים מידיי פעם ש OCCT יציב / אוברקלוק שמפסיק להיות יציב )

הרצתי OCCT POWER SUPLLY TEST שכל המחשב בסטוק עם כרטיס אחד במקום 3 בדרך כלל, הבדיקה קרסה תוך בדיוק חצי שניה...

יש לי כאן ספק זהה חדש לחלוטין, (HEC COUGAR 1200W ) בדקתי אותו ( באותם תנאים ) ולא היה שום בעיה.... הפסקתי את זה לבד אחרי 10 דקות...

כניראה שכאן מסתכמות כל הבעיות שלי...

פורסם

ספק כוח הוא בהחלט סיבה, בייחוד בתצורה כזאת ואם העלת מתחים.

פשוט במפרט שלך כתוב שהספק הוא Hec Cougar 1200W אז לא חשבתי שהספק הוא מקור הבעיה המיידית (אלא אם כן הוא עצמו תקול שזה היה השלב הבא בבדיקה, אבל הקדמת אותי).

אני מקווה שזה באמת מקור הבעיה ושהיא תיפתר בעקבות ההחלפה.

פורסם
  • מחבר

מה שמדאיג אותי זה דבר אחר... אם הספק היה תקול ברמה מסויימת מההתחלה או שהוא נדפק מעומס עליו...

אני מקווה שהספק הזה אמור להתמודד בכבוד עם מערכת כמו שלי ( שלא צורכת יותר מ 800W )

HEC אומנם לא CORSAIR, אבל חשבתישאם אני אלך על הגרסה החזקה ביותר ( 1200W ) הוא יחזיק בערך כל מה שאני יזרוק עליו...

פורסם

תלוי כמה אמפר הוא יכול לספק לצרכנים בכל מסילת מתח. ערך ההספק לבדו לא אומר הרבה.

קשה לדעת אם התקלקל מבלאי או סתם כמו שכל רכיב חשמלי עלול להתקלקל או שבאמת אולי יש עליו עומס גדול במסילת ה-12V.

כדאי אולי להתעייץ בפורום ספקים/כרטיסי מסך כי אני לא כל כך בקיא בדרישותיהם של כרטיסי המסך.

בנוסף, ניסית אולי לבדוק עם כרטיס אחר מבין השלושה ובחריץ PCI-E שונה? אני גם מאמין שמקור הבעיה היא כנראה הספק, אבל אולי כדאי לבדוק ליתר ביטחון.

פורסם
  • מחבר

הבעיה בספק, כי כשהחלפתי אותו לא נגעתי במיקום של הכרטיסים, רק החלפתי ספק, אפילו את הכבלים השארתי...

הספק הוא 90 אמפר משולב ב 12V הוא רחוק מאוד מלהגביל....

החלפתי ספק... הולך לבדוק תעיניין, אני אעדכן תכף :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים